..OK, kur e pashe per here te pare nje poster te tille..nje burre ne fotografi me nje qen dhe poshte shenimi..miku me besnik per njeriun..me thene te drejten nuk e kuptova domethenien..mendova se ishte si kritike per te gjithe hipokritet..
..por dalengadale po vij ne aresyetimin qe te gjithe njerezit jane hipokrite ne fillim me vetvehten dhe se dyti me te tjeret me rradhe..keshtu qe fjala "njeri besnik" sikur po humbet kohe dhe terren.
Mjaftoi leximi i ketij njoftimi per te me kujtuar postin qe ..qeni eshte miku me besnik i njeriut. Eshte e vertete? Une per vehte nuk kam qen por kam shume e shume njerez hipokrite rreth e qark dhe nuk e dij pergjigjen ..por me hamendje mendoj se kalimi i disa momenteve ne dite me qenin tend ..te largon streset e dites.
Edhe qeni e ka nje fare ndjenje hipokrizie kur te afrohet..te afrohet me mendimin qe te perfitoje ndonje ledhatim prej teje..por te pakten nuk mendon se si te ta ...fusi.
Ja dhe tregimi ne fjale qe e lexova ne gazete, me mallengjeu dhe u be shkak i ketij shkrimi.
Leje speciale, qeni takon tė zotin nė burg
Lola ėshtė 11-vjeē ka sy tė zinj, qime ngjyrė kafe tė hapur dhe shumė nostalgji pėr padronin e vet.
Shekulli Online
Mon, 21 Jul 2008 14:40:00
Lola ėshtė 11-vjeē ka sy tė zinj, qime ngjyrė kafe tė hapur dhe shumė nostalgji pėr padronin e vet.
Prej tre muajsh ha pak, ose shumė pak dhe nga sytė duket shumė qartė trishtimi. Me pak fjalė ėshtė njė qenushe e mėrzitur dhe qė nuk pranon tė ngushėllohet.
Gjithēka nisi kur i zoti i saj me tė cilin kishte njė raport simbiotik, pėrfundoi nė burg. Pas disa javėsh mungese tė tė zotit qeni pėrfundoi nė depresion. Nė kėtė pikė, pikėrisht veterineri diagnostikoi sėmundjen nga e cila vuante Lola dhe nė kushte tė tilla kėrkoi njė leje speciale nė burg pėr tė mundėsuar qė qeni tė takonte tė zotin.
E gjitha u bė sipas procedurave zyrtare e tė rregullta, si bėhet nė rastet e takimeve mes tė burgosurve dhe tė afėrmev tė tyre. Njė orė sė bashku, ndoshta pa mikrofonė, por sidoqoftė njė kohė e mjaftueshme pėr tė bėrė tė mundur rikthimin nė gjendjen e mėparshme tė qenit dhe pėr t’i ngjallur atij ndjenjat pozitive.
Njė vrap gati marramendės, festė dhe pėrkėdhjelje, njė moment me ledhatime ekstreme pėr njė ‘mik tė shtrenjtė’, edhe pse me 4 kėmbė.
Krijoni Kontakt