Close
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 165 prej 165
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-06-2007
    Vendndodhja
    Toronto, Kanada
    Postime
    4
    Po i lexoja me vemendje te gjitha mendimet e mepareshme dhe une dua te jap mendimin tim.
    Llogjikisht cdo popull ka njerez te mire dhe te keqinj.
    Une jam nga Tirana. Ketu ku jetoj kam shume kontakte me kosovar qe e kane perjetuar luften e fundit me serbet por qe dine dhe historine e marredhenieve te ketyre dy vendeve apo popujve te themi.
    Une kam degjuar ndodhira te tmerreshme shpesh te pa besueshme per nje njeri normal por une i besoj te gjitha sepse besoj me njerezit qe une jetoj dhe njoh ketu.
    Nuk do zgjatem se nuk pretendoj ti mbush mendjen njeriu secili ka mendjen dhe llogjiken e tij.
    Po them vetem kete qe miqte e mi me kane treguar. Kane bashkejetuar kane ndare gezimet dhe hidherimet e tyre me njeri tjetrin serbet dhe shqiptaret qe kane qene komshinj prej vitesh dhe kane pase marredhenije shume te mira, por ne momentin qe ushtaret serbe hyne ne Kosove dhe ben baterdine bene masakra si shume shekuj me pare keta komshinj te mire u kthyen ne kriminel dhe bashkepunuan me ushtrine per ti shfarosur komshinjt e mire shqiptar. I kam kundershtuar duke i dhene argumente se nje popull nuk mund te jete i gjithi i keq por me shembujt konkrete qe me kane treguar me kane bindur qe serbet dhe shqiptaret ne Serbi apo Kosove nuk mund te bashkjetojne me pergjithmone. Natyrisht qe eshte pasoje e nje politike shume te keqe nacionaliste e serbeve por qe ka krijuar nje hendek te madh midis dy popujve. Krimet qe kam degjuar jane te pabesueshme por fatkeqsisht te verteta.
    Po ju them vetem nje rast qe ne fakt nuk dua t'ja u tregoj se eshte i tmerreshem, por i detyruar per te thene dicka nga ato qe kam degjuar po e tregoj.
    Eshte moment i perjetuar dhe njeriu qe e tregon ka qene prezent. Nje familje e madhe kosovare ne momentin e shpernguljes kishte menduar se e kishte kaluar kufirin dhe ishin ndalur diku per te ngrene darke. Kishin vendosur nje tenxhere te madhe dhe po zjenin grosh pas nje momenti rrethohen nga ushtaret serbe dhe pas shume te tjerash nje ushtar pyet se cfar gatuani gruaja qe gatuante i thote grosh, ai e pyet- pa mish, po- i thote ajo. Po pse hahet grosha pa mish thote ai dhe nxjerr thiken dhe i pret koken nje femije te vogel dhe e hedh ne tenxhere. Me thoni ka krim me te tmerrshem, une jam prind kam ndenjeu disa dit pa gjum ose kam fjetur une e di se si, pasi kam degjuar shume te tilla krime. Nuk ka familje kosovare qe nuk ka humbur njerez ne kete lufte ne menyrat me cnjerzore. E pra si mund te bashkjetojn me thoni????????? Politika do perpiqet gjithmon te zbus dicka por eshte e pamundur me ato qe kane ndodhur dhe jane perseritur cdo 50 vjet.
    Ndersa larg Serbise e Kosoves serbet sillen mire e i respektojne shqiptaret por mos harroni GENIN ai rri e rri e perseritet del ne pah.
    Me falni per sa ju mora kohen por ky eshte mendimi i im dhe per kete jam plotesisht i bindur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    15
    Shqiptaret nga Kosova rralle ka ndodhur te martohen me serbe, per te mos thene gjenden si gjilpera ne rere! Tash, fatkeqesisht po martohen me ta vajzat nga veriu i Shqiperise Zoti ua ka shkreteruar "Serbine e jugut" qe ata e morem me 1878 duke vrare gra, pleq e femije shqiptare, kurse sot prap jane shqiptaret ato qe po ua rikthejne jeten ketyre fshatrave duke u lindur femije serbeve. Ata qe po behen nxites te ketyre martesave jane duke mbjelle nje te ardhme te keqe per vendin tone.

Elona tha qe serbet duken te mire dhe te edukuar! Te tille duken gjithnje-miqesore, te afert, perplot lajka ( jo respekt) por thelle ne zemer nuk urrejne askend me shume se shqiptarin keshtu qe ...pasi te kesh shtrenguar doren me ta: numero nese i ke gjithe gishtat ne dore!

Per te marre vesh se sa i duan shqipetaret, mjafton te hysh ne forumet e tyre! Do te tmerrohesh nga gjuha perplot urrejtje, nga emrat e felliqur me te cilet ata i quajne shqiptaret, nga shpifjet e paimagjinueshme deri ne psikopati.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Planeta : 07-05-2010 mė 15:09

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Femrat Shqiptare Me Serb
    ....ani se zakon i vjeter eshte kjo pune....

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Planeta Lexo Postimin
    Shqiptaret nga Kosova rralle ka ndodhur te martohen me serbe, per te mos thene gjenden si gjilpera ne rere! Tash, fatkeqesisht po martohen me ta vajzat nga veriu i Shqiperise Zoti ua ka shkreteruar "Serbine e jugut" qe ata e morem me 1878 duke vrare gra, pleq e femije shqiptare, kurse sot prap jane shqiptaret ato qe po ua rikthejne jeten ketyre fshatrave duke u lindur femije serbeve. Ata qe po behen nxites te ketyre martesave jane duke mbjelle nje te ardhme te keqe per vendin tone.

Elona tha qe serbet duken te mire dhe te edukuar! Te tille duken gjithnje-miqesore, te afert, perplot lajka ( jo respekt) por thelle ne zemer nuk urrejne askend me shume se shqiptarin keshtu qe ...pasi te kesh shtrenguar doren me ta: numero nese i ke gjithe gishtat ne dore!

Per te marre vesh se sa i duan shqipetaret, mjafton te hysh ne forumet e tyre! Do te tmerrohesh nga gjuha perplot urrejtje, nga emrat e felliqur me te cilet ata i quajne shqiptaret, nga shpifjet e paimagjinueshme deri ne psikopati.
    kam qene une ne Balkanforum.com.dhe mu kundervune nje kosovar dhe nje peder elbasani.
    ishte puna per prejardhjen

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

rudolf

Citim Postuar mė parė nga -rudolf- Lexo Postimin
    Pra ti do me bo ethnic cleansing....te njejten gje gje beri sllobo me ju per 4-5 dit ne kohen e luftes ne kosov, ju vuri para si delet dhe te gjith ne shqiperi dhe maqedoni

ku ndryshon ti nga sllobo??????
    ndryshimi im esht se un nuk vras gra dhe femije as nuk dhunoj femra as nuk shkoj ne serbi me bo krime ky esht dallimi ne mes meje dhe sllobodan millosheviqit kurse dele jeni ju zotrote

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •