po sikur ta reverse-im cik kete pyetjes e temehapesit?
Si do ndiheshit ju femrat shqiptare nqs ne meshkujt do perfundonim me femra serbe?
lol
une e njoh nje rast ,te martun kjo femra eshte shqiptare e prishtines dhe eshte martuar me serb dhe tash jetojn ne beograd por nganjher vijn edhe ne prishtin nje pjes te vitit jetojn edhe ktu kan femij , keta dy jan te njoftuar duke punuar ne unmik apo kshtu diqka ksi organizata te huaja
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Dashuria thone romantiket nuk ka kufij ndersa psikologet dashurine e shohin ne prizmin tjeter.T dashurosh nje jeri don te thote te mos shohesh asnje te mete tek ai njeri dhe te mos kesh paragjykime per te.Femrat qe kane kaluar periudha te renda jete si pasoje e ish pushtuesit ose e kane njohur historine e vrazhde dhe te tmerrshme te pushtuesit,veshtire do ta kene te dashurohen edhe ne nje shqiptar taman kombetar e le me serb.Eshte teme e gjere ku mud te thuht shume cka,por po provoj te dergoj per ju te pakten titullin e nje libri te nje pjese te realitetit e pastaj gjykoni.
Lexo" RRefime tronditese" te autores Luljeta Selimi te web faqja http://sa-kra.ch/
Shqiptaret kane qene popull i paqes historikisht dhe me internacionalist se cdo popull i botes,por kane rene viktime e sinqeritetit gjithmone dhe dashurite e tyre i kane viktimizuar.
Shqiptaret deshten o nuk deshten i kane sheruar gjithmone plaget,per ta vazhduar jeten,por perseri te tjeret ua kane rihapur varret.Ka femra qe edhe gjate luftes ne Kosove edhe para saj kane dashuruar serbe,po truri i tyre vertete ka qene i parepunuar.Te kalosh ndasite dhe te sillesh mire edhe me me te tjeret eshte mire,por te dashurosh eshte shkalla me e larte e ndjenjes se faljes dhe kete nje femer me gjak te pastert shqiptari nuk ka shanse ta arrije se nderdija nuk e lejon.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga grainca : 14-03-2010 mė 13:39
http://sa-kra.ch
gjej dhe lexo RRefime tronditese
dhe beso se historia eshte perseritur ngae nuk eshte mbajtur mend kurre....
Jam kundėr martesės sė vajzave shqiptare me serbė, grekė, etj. Prandaj familjet nuk duhet t'i lenė vajzat tė lira tė zgjedhin vetė, se ato martohen me ēdo lloj race qė u del pėrpara.
Krijoni Kontakt