Se pune tjeter s'ka ajo (apo ne) nefakt do rrim te vizitojm gjith forumet ne boten virtuale.Politika nuk eshte fatkeqesi natyrore ajo shpreh kulturen , mentalitetin karakterin e nje populli apo shoqerie ne nje kohe te caktuar, un nuk dua te polemizoj me peragjykimet tua por te propozoj qe te vizitosh forumet slovene,kroate boshnjake e hungareze dhe te ju thuash per ket "zbulim"tendin lidhur me serbet ,do shohish se cfar pergjigje do te maresh!
Margus dhe gjith ju te tjeret. Njeri nuk ka mohuar te keqiat qe ka bere shteti serb tek shqiptaret. Dhe po te na duhet te zgjedhim midis kosovarve dhe serbve dihet qe nuk behet diskutim. Kosovaret e shqipris jan njerezit tan dhe i duam. Un kam rrespekt te vecant per cdo Kosovar. Por kur vjen puna tek nje vajze shqiptare qe ka zgjedhur te martohet me serb nuk kam te drejt un ta gjykoj sepse ajo e di me mire nga ne qe llomotisim neper forume se me ke do kaloj jeten. Kur vjen puna tek shoqet e mia serbe qe me rrespektojn nuk kam te drejt mos ti rrespektoj. Te gjith jemi njerez. Duhet len politika me nje ane sepse as nje here nuk do vemi perpara me mendime te tilla. Zjarit benxin i hedhin vetem njerez te veckel.
Te trazhgohet cifti pra![]()
Krijoni Kontakt