Close
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 165
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Politika e ka fajin per cdo lufte ne rruzullin tokesor.
    Burri i shoqes time te ngushte eshte serb, hame ne nje tavoline etj , nuk i intereson politika.
    Po dhe me siguri edhe ai e don shoqen tende dhe krenohet me te ,bile jam i sigurt se ai dhe familja e tij aq e respektojn ate sa qe shpesh thone:....Dobra je ko da nije shiptarka!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MARGUS : 13-03-2010 mė 10:48

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Beni e vertet qe serbet jan armiqt shekullor mirpo armiqsia e tyre lidhet me nacionalismin edhe me urrejtjen etnike me mire do ishte qe te zhduket ky nacionalizem "ekstrem" qe kemi permbrenda nga te dy popujt si shqiptar ashtu edhe serb edhe njerezit te martohen tė lirė pa dallime etnike ky eshte nje hap i drejtė i zgjedhjes edhe po ka moral nese ekziston lidhje e fortė midis ēifteve.
    Mendim i drejt !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Une kam nje Ing Serb tek puna dhe nusen e djalit e ka shqiptare e cila ka dhe nje vajze te vogel. Ai vdes per mbesen !Mbesa e vogel i ka mesuar shqip Serbit plak.Flet Serbi shqip dhe kenaqet kur ne e kuptojme dhe qeshim se kush po ja meson gjuhen.Tani Politikanet Serb duhet ti urrejme, per politiken qe ndjekin kundra kosoves.Po gjithe popullin si mund ta urrejme??? .Se jo te gjithe meren me politike!Gjithesesi mendimi im ky.Po per cudi Serbet te len pershtypje qe jan te edukuar,dhe kur i thua jam shqiptare ,jemi fqinj thone !!.Mbase e kan fallco, po ne takim te par te len pershtypje te mire.
    pupupu si bie pre e ktyre cinizmave bloze qe vijne nga serbet,.,,,,ata jan njerez shum intrigant dhe dashakeqes,,,njerez qe me para duhet tu dhiesh surratin sesa tju japesh doren....

politika eshte per tu fajsu thua ti,,,,po historikisht ata jan kundershtare te perbetuar tanet, si mundemi qe te fajsome politiken,,,kur dihet qe vet parlamentaret serb ata as qe kan qit naj her pushk kunder djepave tane?

serbet jan gjarperinj posht gureve,,,sa me shum gure te ngrejme aq me shum do na pickojne.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    dardan ca thua o njeri? Shpjegohe veten me paster. lol

Sa per Serbet ato qe njof i kam shoqe te mira dhe mundohemi mos te flasim per politike. Un nuk i gjykoj njerezit duke u bazuar ne origjinen e tyre sepse kam par si eshte bota. Kam jetuar ne disa shtete dhe kam njofur lloj lloj njerezish. Dhe per cudi te gjith njerezit nga cdo shtet qe kam njofur kan qene me 2 sy, 2 vesh dhe 1 hund.
    Po me habit se nuk e ke kuptuar jeten.Po qa ka mete rrefy ai serb per politik andaj i ik debateve. po pret te ta thot Ju kemi djeg femijet e pleqt u kemi dhunu qindra e qindra femra mandej i kemi mbyll ne stalla e i kemi djeg me benzin,Mose po kerko te ju qaj ajo shoqja jote AMAN.Vertet njerzit kan nga dy sy e du vesh po zemren e kan te bardh e te zez disa andaj mose bjer ne nivelin e nji injorantje.Mose i gjyko po behu e sinqert nese do te te jap edhe nji adres te sakt e nji dite do me rrefesh se une paskam pas te drejt .serbet nuk jon shok me shejtanin po jon vet shejtani.Nese i do ,do punojn te te zhgenjejn e nese i urren te afrohen--tamam me shprehi shejtani jon he kurre mose gjetshin lumturi as ne ket bot e ne varr i djegt zjarri i zotit.Po edhe ata qe bien pre e mashtrimeve te tyre.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Fara i hupt me gjithe ate qe e hape qe disa here kete teme nxitese,po kujt i konvenon le te merr more cfar te doje, por here do kurdo ka me e mbajt sopaten nder jastek qe t'ia hjek koken Shqiptarit,ndoshta jo asej qe jeton me te por te afermeve te sej!Veq kujt ju ka djeg shpirti e njef mentalitetin e tyre te gjakatarit,jane te pangopshem per gjakun tone!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar mė parė nga MARGUS Lexo Postimin
    Politika nuk eshte fatkeqesi natyrore ajo shpreh kulturen , mentalitetin karakterin e nje populli apo shoqerie ne nje kohe te caktuar, un nuk dua te polemizoj me peragjykimet tua por te propozoj qe te vizitosh forumet slovene,kroate boshnjake e hungareze dhe te ju thuash per ket "zbulim"tendin lidhur me serbet ,do shohish se cfar pergjigje do te maresh!
    Qė kur forumet virtuale pėrfaqėsojnė mentalitetin e njė populli?! Inkuadrimi i psikopatėve nė to ėshtė njė proēes mė se i rėndomtė, dhe i pamundur pėr tu ndaluar. Kjo vlen pėr tė gjitha palėt nė ''konflikt''.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Fara i hupt me gjithe ate qe e hape qe disa here kete teme nxitese,po kujt i konvenon le te merr more cfar te doje, por here do kurdo ka me e mbajt sopaten nder jastek qe t'ia hjek koken Shqiptarit,ndoshta jo asej qe jeton me te por te afermeve te sej!Veq kujt ju ka djeg shpirti e njef mentalitetin e tyre te gjakatarit,jane te pangopshem per gjakun tone!
    O e pa njohura nese te kujtohet ku edhe ne tv i ipnin publicitet te madh atyre martesave po doli si thash une, se ato lere qe nuk do lindin femij niper shqiptari po armiq te shqiptarit.Ajo vajza ne zupq e kishte te ndaluar te i rrefej femiut te vet se baban e ka pas shqiptar ,pa heq dore nga vetja si shqiptare serbi se prano per grua veq si prostitut.Ja si u doli shqiptarve te moderuar he ju dhifsha fetyren.
    per mua sesht nxitse po po e kuptoi se neve duhet gjdo 10 vjet te na perseritet historia te kuptojm kushe esht shkau.Ai rasti ku esht vllazru serbi me shqiptari edhe pse i dhemshem na ka sherby ne gjeneratav te reja.Mesohen nga vet jeta te moderuarit mose e ke merak.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    si intereson politika para jush ndoshta, nese mundesh zbuloje ku e ka hudh voten ky parpara dhe tashe.

sa shqiptare ka "shpetuar" ky gjate luftes ne ks.

Nuk jeton fare ne serbi , nuk ka qene ne serbi ne kohen e luftes.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga MARGUS Lexo Postimin
    Politika nuk eshte fatkeqesi natyrore ajo shpreh kulturen , mentalitetin karakterin e nje populli apo shoqerie ne nje kohe te caktuar, un nuk dua te polemizoj me peragjykimet tua por te propozoj qe te vizitosh forumet slovene,kroate boshnjake e hungareze dhe te ju thuash per ket "zbulim"tendin lidhur me serbet ,do shohish se cfar pergjigje do te maresh!

Nuk me interesojne forumet qe ke permendur , jam ne forumin shqiptar sepse jam shqiptare .Une flas per nje njeri qe e kam njofur personalisht , nuk flas ne ajer.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Mendim i drejt !
    per ata qe nuk i ler huna te ngrenin bari si delet e myzeqes.Po a i gelltitet kesaj qe thoni aman o Izidora.Ne po u tregojm ja ku esht lepuri e ju na thoni ja ku esht tragu.O izidora familjarisht te them sinqerisht se smund ta mohoj jom me i afert me serbin se me ty po ata jon shum te pa drejt ndaj shqiptarve po si i gjykoni gjerat bardh e zi.Ket qe bejn shqiptaret se kishte me ba as arigjit ta them shum sinqerisht .Nuk vlejn keto kallepe e nderuara Izidora kure behet fjal per serbet.Po q dashuri ka ku nji 50 vjeqar mer nji shqiptare 25 vjeqare . q; logjik e arsyto se aty ka dashuri ,lerini kto perrralla .Po thuaj jemi popull i nji niveli shum te ult .Me beso se i kom afru nji fqiut tim me te meta mendore, 20 vjeqar me u martu me nji vejush 60 vjeqare dhe adi qa me tha e ves Balin.( Epyse vllaun e madh) ktu e shof problemin une po me irito qendrimi i disave dhe i juaj qe ktu nuk e shifni esencen e problemit.Ne po e vlersojm situaten se mund te dalim me maic ne oborr nga se gjykojm se po rrezit dilli po esht bore o Izadora e respektuara po pak e pa njoftuar jo e pa ditura, po dhe per gjerat abstrakte mose te flasim nuk di gje mse une ne planetin x ,y. Pa dashur te ju qortoj flm per durimin qe te te udhzoi .Le te vij te me ngushlloj ai qe esht rrezu prej dardhe thoshte Nasradini.Me te mira.

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •