Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 165
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Mendimi im eshte se m.. te mire dhe serbe te mire ne ket shekull nuk ka e ndoshta pas ketij qindvjeqari do te kete por ata serbet kur te je ne shoqeri shiten si bujar te mire e human por ne anen tjeter mbrapa ta mbarojne gropen sherri i shkaut eshte i madh thoshte 97 vjeqari xha Bislimi

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Politika e ka fajin per cdo lufte ne rruzullin tokesor.
    Burri i shoqes time te ngushte eshte serb, hame ne nje tavoline etj , nuk i intereson politika.
    si intereson politika para jush ndoshta, nese mundesh zbuloje ku e ka hudh voten ky parpara dhe tashe.

sa shqiptare ka "shpetuar" ky gjate luftes ne ks.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ndoshta nė tė ardhmen nusja ime do jetė Serbe ku i dihet nėse ēift i tile ka besim tė fortė tek familja gjithēkah shkon mbarė......

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Ndoshta nė tė ardhmen nusja ime do jetė Serbe ku i dihet nėse ēift i tile ka besim tė fortė tek familja gjithēkah shkon mbarė......
    Nuk je i pari,ka shum minoritar qe mbrojn te drejtat e veta(pak pak)

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Nuk je i pari,ka shum minoritar qe mbrojn te drejtat e veta(pak pak)
    Une minoritar nuk jam, une mbroj ligjin e mireqenies nuk merem me politikė ke hyrė me IP te gabume

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Une minoritar nuk jam, une mbroj ligjin e mireqenies nuk merem me politikė ke hyrė me IP te gabume
    Tani nuk kam koh me shkruajt...merret vesh qart kush esht minoritar,por do te shkruaj prap,keni forume te serbeve ti plotsoni teket tuaja,ketu po nenqmoni shqipetaret kupton

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    serbt serbt po kur hangra thiken une askush sma vuni doren serbi mu afru per ndihme
    prandej mas te bahena adem jashara te tan aman se ka dhe shqiptar te keqinj sa te dush
    nuk kam simpati per to por tregova nje rast
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Fierake,Ksanthi ,Malsori dhe te gjith ju PSEUDOKOSMOPOLITET tjer!!
    Un jam i lindur dhe kam jetuar ne serbi ,nuk vuaj nga asnje lloj pseudopatriotizmi e as nuk i caktoj vetes ndonje rol te "patriotit kujdestar"ne forum.
    Ajo qe me ben tju drejtohem eshte se si mund ju ti jepni te drejt vetes te polemizoni per ceshtje qe nuk keni iden fare edhe me e keqja ofendoni te tjeret nuk dij tash se cilet jan injorant me te mdhej?!!
    Keni shetit boten( si duket pak me vones,,bota ka egzistu me heret ) dhe njehni serbet!!! opo po!!! Nuk mund te njohesh serbet si popull ne greqi e itali usa apo ku ta dij un tjeter!

UNDERGRAUND Maska e episode
    Anėtarėsuar
    30-06-2008
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    eh ti ke drejt un met vetet e kam ne gjak shqiperin e madhe se pse kjo nuk mesohet po njeriu lind i till qe ta duan atdheun shnet ndosha un sdi te shkruaj shqip por jam krenar per at qe mendoj per njerzit e mi pra shqiptaret shnett preverz siq jeni ne foto ju
    truse b.y.then
    UNDERGRAUND

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Politika e ka fajin per cdo lufte ne rruzullin tokesor.
    Burri i shoqes time te ngushte eshte serb, hame ne nje tavoline etj , nuk i intereson politika.
    Politika nuk eshte fatkeqesi natyrore ajo shpreh kulturen , mentalitetin karakterin e nje populli apo shoqerie ne nje kohe te caktuar, un nuk dua te polemizoj me peragjykimet tua por te propozoj qe te vizitosh forumet slovene,kroate boshnjake e hungareze dhe te ju thuash per ket "zbulim"tendin lidhur me serbet ,do shohish se cfar pergjigje do te maresh!

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •