Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 165
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    kur te than se kosovaret erdhen ne kosove ti a pate guzim ti thuash a saj shoqes tende te dashur te verteten si gurisht qe ti si thua se me serb jeni me te but turppp
    S'ka per te bute po si une dhe shoket e shoqet e mija kemi ikur te vegjel nga vendet tona dhe s'ja vle per ti hyre ketyre diskutimeve.Kur qe puna per manifestime ne rruge.Edhe ne Boston edhe NY dolen rrugeve gjithe shqiptaret qe mbronin Kosoven.Nje dite me vone dolen Serbet qe mbronin Serbine. .Sillen mire po te them, me beso, ta imponojne respektin.Po ne ishofim me dyshim se na kalojne neper mend pamjet e vidiove emisioneve televizive .se vet si kemi jetuar ato situata.
    Lol si kam frik Serbet une!Po te jesh i sigurt qe mendimi i keq mos te them urrejtja instiktivisht me pershkon kur i degjoj qe jan serb.Ca nga ata qe njof une nuk kan guximin te thone qe jan nga Serbia ne syte tane.Se kan frik mos hapin konflikt.Me ate qe une shkembeva bisede ishte djal dhe u be flak i kuq kur u zume se mendoi qe une s'do i kthehesha.Nje shoqja ime qe eshte managere ne kompani, te paret njerez qe nxori ne asistence qene serbet.E ruajm dhe ne nje fare antipatie instiktivisht mos kini merak.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar mė parė nga Hėnor_ Lexo Postimin
    Qė kur forumet virtuale pėrfaqėsojnė mentalitetin e njė populli?! Inkuadrimi i psikopatėve nė to ėshtė njė proēes mė se i rėndomtė, dhe i pamundur pėr tu ndaluar. Kjo vlen pėr tė gjitha palėt nė ''konflikt''.
    Henor ,
    Postimin tim ke lexuar ashtu si ke dasht vet jo si kam shkruar une, mos ngatro forumet me politiken!!
    pershendetje!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Jam Elonaa dhe jo Fiona.hahaha pse u nxehe kaaq shpejt !!.Une ata dy qe njof me duken te mire.Per te tjeret si njof!!.Politika Serbe nuk me pelqen ta thashe.Kjo s'do te thote ajde vrasim gjithe popullin.Ata qe shkruajne me urrejtje forumeve jane injorant.Trimeria s'tregohet prapa monitorit!

E ke kot te diskutosh me disa nga shkerdhatat. Tipat si kjo vetem nje send e kan ne koke, dhe nuk eshte me rendesi se kush ua ofron.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Un kam ndegjuar dhe pare qe ka femra shqiptare qe jan martuar apo jetojn me ,Francez,gjerman,turke e tjere kombesh,ama me serb!seshte e mundur se besoj.
    Por a ka djem qe martohen me serbe akoma si para lufte?
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Beni e vertet qe serbet jan armiqt shekullor mirpo armiqsia e tyre lidhet me nacionalismin edhe me urrejtjen etnike me mire do ishte qe te zhduket ky nacionalizem "ekstrem" qe kemi permbrenda nga te dy popujt si shqiptar ashtu edhe serb edhe njerezit te martohen tė lirė pa dallime etnike ky eshte nje hap i drejtė i zgjedhjes edhe po ka moral nese ekziston lidhje e fortė midis ēifteve.
    Ku je duke jetuar ,mose na erdhe prej marsi pash zoti Poooooo Ku ka nacionalizem nder kafsh pash zoti.Serbi ket se ka then kurre per veti e ne ti quajm te till esht pak sa jo korrekte.A edhe shqiptaret po i fut ne nji thes me serbet ,marre te koft.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin
    Ja njė foto me nusen e Shqipėrisė e me vjehri Serb , e mora tash nga forumi Serb qė edhe tallen me ne ..

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=238262
    Ani kishin than se kure po shkon ne allbani nusja po shkojkan shoqet e po e pysshin per qunat e serbis me gjas spo dojka serbija me e lan as nji psikopat pa e martu, hala paska Albanija ime t"hupta ,boll shum kokan kan ,po edhe neve pse na jet hatri kure e hequm berllogun prej shpije.Une u lajmrova nji dite ne at fare shoqate te martesav si kosovo alban e me than jo valla sjon met per ju ,pas disa dite e ndrrova sharmin e u lajmrova si shka e me than sa duesh vallahin.So qudi une i hjeshum besa i degjoja kure thoshin marre me ja dhan kti te beligradit ma te moqme se 18 vjeq se ky po duket me i pas diku rrethe te 40-tav.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 14-03-2010 mė 04:47

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Keta qe shkruajn keshtu..e kan vetem nga urreja qe kan ,se kishin qen adhurues te flakte te serbeve bre..tani po e marr vesh!!!!
    Martohuni o goca te shqipris me serb,se nuk ua ndalon juve kush
    Mbase ie shofe se ka nji urrejtje per kosovaret do i propozoja Sali berishes qe ti sjelli dhendurt ne shqipri se po qendrojn larg familjeve qupat tona.Kosovaret te kthehen nga kan ardh myzeqe greqi ,turqi bullgari maqedoni KOSOVė

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    une i njoh shum Shqiptar te Kosoves qe i kan grat nga Bosnja ...
    Edhe me shejtan paska nga shqiptaret qe e pranojn martesen si krejt normale.PO ndani pak drunjit se disa sju digjen hiq si shenja p.sh.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Qafre mendimi keni rreth Shqiptareve qe martohen me turq?

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    po cfare forumi eshte ky?
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •