Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 165
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Tė urova ditėlindjen bukuroshe , shko gexoje , dhe larg nga Serbi , ose sjelli tek unė

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin
    Tė urova ditėlindjen bukuroshe , shko gexoje , dhe larg nga Serbi , ose sjelli tek unė

hahaha!! Po sa dua kosovaret s'do dua serbet !! Se s'me ka ik truri.Po s'duhet te rritet armiqsia se do vazhdoni te vriteni me njeri tjetrin!!.Ju e fituat pavarsine dhe ta gezoni !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 12-03-2010 mė 23:40
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Edhe une them e ''FITUAN PAVARSINĖ DHE TA GĖZOJNĖ''

Maska e Iliri.

Anėtarėsuar: 10-05-2009
    Vendndodhja: Shkup
    Postime: 245

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

episode

Citim Postuar mė parė nga episode Lexo Postimin
    ti ben 33, me Shqipnin e madhe, se pari e nderon ate logon tane, te mesosh, te shkruash si duhet shqip, e mandej te hysh ne keso tema....
    hajt tash merre fjalorin e drejtshkrimit shqip=shqip.
    eh ti ke drejt un met vetet e kam ne gjak shqiperin e madhe se pse kjo nuk mesohet po njeriu lind i till qe ta duan atdheun shnet ndosha un sdi te shkruaj shqip por jam krenar per at qe mendoj per njerzit e mi pra shqiptaret shnett preverz siq jeni ne foto ju

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

elonaa

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Une kam nje Ing Serb tek puna dhe nusen e djalit e ka shqiptare e cila ka dhe nje vajze te vogel. Ai vdes per mbesen !Mbesa e vogel i ka mesuar shqip Serbit plak.Flet Serbi shqip dhe kenaqet kur ne e kuptojme dhe qeshim se kush po ja meson gjuhen.Tani Politikanet Serb duhet ti urrejme, per politiken qe ndjekin kundra kosoves.Po gjithe popullin si mund ta urrejme??? .Se jo te gjithe meren me politike!Gjithesesi mendimi im ky.Po per cudi Serbet te len pershtypje qe jan te edukuar,dhe kur i thua jam shqiptare ,jemi fqinj thone !!.Mbase e kan fallco, po ne takim te par te len pershtypje te mire.
    ohh elonna sa moderne qenke un me politikana smerrem edhe serbet thon millosheviqi ka ber krime por nese ju kujtohet juve te pa cip kur ishte lufta ne kosove masakrat mete mdha i ben mu serbet vendas pra fqinjet serb kijtone pak te martohesh me nje serb dote thot keni ber nje krim qe bessa shum te madh eh ata
    e sa per eduakt ta skaan as pak eduakt ata shkojn sipas kohes nese u vjen mundesia nuk e kan per problem qe te dhunojn femrat shqiptare siq ka ndodh ne kosohen e luftes ne prishtin nje famije shqiptare para luftes kasandren e kan shiquar bashk por kur filloj lufta aj fqiju i saj e dhunoj nje shqiptare e cila i qitke kafe kjo i shte nje shembull per ty elonna kjo esht eduakata e tyre nuk dote thot nse martohesh me serb je i eduakuar apo europian ne bosnje mu martesat e perziera kan qen me trqgjiket aty ka luftuar daja me nip ket mose harrojeni ne ke mi pas nje fat shum te madh qe te pakten martertesat nuk i kemi preferuar me gjelatin shekullor me perjashtim te disa familjve qe kan qen jugosllav dhe pro serb e dihet qe vajzen e tija as nje shqiptar nuk dota merrete per grua me fal elonna ti din sigurisht edhe serbish por sjo qe ti enjef sdin shqip ose din po nuk flet sepse esht nazionalist

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

elonaa

Jam Elonaa dhe jo Fiona.hahaha pse u nxehe kaaq shpejt !!.Une ata dy qe njof me duken te mire.Per te tjeret si njof!!.Politika Serbe nuk me pelqen ta thashe.Kjo s'do te thote ajde vrasim gjithe popullin.Ata qe shkruajne me urrejtje forumeve jane injorant.Trimeria s'tregohet prapa monitorit!
    te gjith kta qe han nenje pjat me serbin thon te gjith serbet sjan njesoj
    nje nga forumistat me lart te tregoj hyn ne forume te serbve dhe shiqo nazionalixmin apo shovenizmin serb kunder shqiptarve

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

iliri

Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin
    o ilir shiqo kjo elnaa paska diqka shum ne marak serbet pju dukan ma te eduakuar ashtu tha

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ata qe harrojn te kaluaren jan te destinuar te shuhen

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

elonaa

hahaha!! Po sa dua kosovaret s'do dua serbet !! Se s'me ka ik truri.Po s'duhet te rritet armiqsia se do vazhdoni te vriteni me njeri tjetrin!!.Ju e fituat pavarsine dhe ta gezoni !
    te pyes je nga shqiperia apo nga kosova kur thua sa dua kosovaret aty a e ke fjalen per shqiptar a po per kosovar serb apo kosovar gabel e sa i per ket pavarsis nuk dote thot qe tash te lidhim miqesi martesore me shkie oj elonna lufta ka mbaru qe 10 vite ne ende jemi ne armpushim me serbin nese se din veq ta perkujtova kurse ti ket videon e masakrave qe zotri iliri e dha ju sa po duket esht hera e par qe keni pa masakrat qe kan ndodh ne kosove sespse the utrishtova kur i pash pra mos harro njeri nga kta kriminel mund te jet kolegu juaj i punes ku ju punoni nese jeni nga kosova kuptohet mund te jet fqiju juaj ku do jan kta ne lagjen time ne pr akcionet i kan marr serbet e prishtines e kemi njoft te gjith per ket arsye ne prishtin ska serb paramendo mund te jen 2 ose tre ne nje kryeqytet ska serb kjo dote thot se qe te gjith ishin aktiv ne mnyren e tyre kunder shqiptarve por tash nuk e kan fuqin po ju erdhi beso qe edhe ty dote bejn keq shum qe besa elona adin ti qe afer 20mije femra shqiptare jan te dhunuara kjo kjo esht diqka qe esht prek morali i nje kombi te ter femra shqiptare esht e shejt per njerz qe din te mendojn me arsye

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Elonna 20 Mije Femra Jan Te Dhunuara Pa Marr Parsyesh Qe Ato Nuk Kan Kurajo Te Deklarojn Dhe Duhet Ti Kuptojm Se Pse Ekan Shum Veshtir Te Teklarhen Ti Je Femer The Mund Ta Dish Qka Dote Thot Kur Nje Femer Dhunohet Esht Me Mir Ta Vrasesh Apo Un Kam Rrespekt Per Ato Femra Ket Poe Them Sinqerisht Se Pse Jan Shtresa Me E Vujtur Ne Shoqeri Ato Kur I Mendoj Se Pse Ka Mundur Ti Ndodh E Dhe Motres Sime Shum Leht Dhe Te Gjith Shqiptaret Duhet Te Mndojne Njesoj Serbet Jan Raca Me E Poshter E Kti Gadishulli Europian Edhe Raca Me Luftenxitse Raca Me E Poshter Qe Ka Njoft Njerzomi Gjer Me Sot Nje Rac E Cila Vret Femiun E Vet Per Tja Len Fajin Fqinjut Te Ti Kjo Sdo Komnet

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •