Close

Rezultati i Sondazhit: Toleranca fetare

Votues
53. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Ateistet

10 18.87%
  • Kristjanet

14 26.42%
  • Muslimanet

16 30.19%
  • Ortodokset

3 5.66%
  • Asnjeri

10 18.87%
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ai ishte diktator.
    Mos me thuaj qe ti je tolerant? Cfare do beje nese vajza jote do kerkonte te martohej nje dite me nje te krishtere? Do i jepje bekimin tend?
    Sigurisht qe jam tolerant.
    Në fe nuk ka dhunë, Na mëson Kur'ani famelart ! nëse ajo kerkon edhe mund te behet e krishtere, e le me te martohet me nje te till.

Por me se shumti me vie keq qe nuk e pranoni qe ne, muslimanet ju toleruam dhe prap s'jeni mirnjohes. Si duket ju dhemb goja te thuani : MUSLIMANET !!!! PO thuani ore ! Thuane se ne ashtu keshtu e dim

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Sigurisht qe jam tolerant.
    Në fe nuk ka dhunë, Na mëson Kur'ani famelart ! nëse ajo kerkon edhe mund te behet e krishtere, e le me te martohet me nje te till.

Por me se shumti me vie keq qe nuk e pranoni qe ne, muslimanet ju toleruam dhe prap s'jeni mirnjohes. Si duket ju dhemb goja te thuani : MUSLIMANET !!!! PO thuani ore ! Thuane se ne ashtu keshtu e dim
    Kush te tha ty qe nuk jam tolerante? Si pyes kurre njerezit cfare feje kane. Dhe shoqerine time nuk e di te cfare besimi jane. Une e gjykoj tjetrin ne baze te cilesive dhe jo besimit. Per ju nje i pafe, apo i besimit tjeter eshte qafir, apo jo njeri i Zotit. Kaq mjafton per ju per te cilesuar nje njeri.
    Mos ja keput kot, se ju qe e mbani veten per fetare te medhenj vetem tolerant nuk jeni.
    Eshte nje musliman i tmerrshem ketu qe eshte shume i bezdisur. Kushdo qe i afrohet i fillon e i ben leksione per fene e tij, dhe s'do t'ja dije shume se duan apo nuk duan ta degjojne. Njerezit qe hane mish derri i shikon me inat.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    r'posa ,një pyetje a je roman (gipsy) ?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Riformulo pyetjen! Pyete "A je gabel?" (kinky) :P

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    jane kristiane grek... keshtu thone.

e ke thene mire xhamia,
    po kush mendon me koken e vet?

Pergjigja e sondazhit ka vetem nje mundesi, Ateistet.
    Ka pak prej feve ....e ata jane me tolerantet .

Se me shiku ka edhe prej ateistav qe nuk munden me duru qe dikush mund me besu

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    [QUOTE=r'posa;2646145]Pyetja eshte palidhje.

Minoritetet nuk mund te jen tolerant kur ata s'kan fuqi qe te bejn padrejtesi.

Po te kishin pasur mundesi, fjalimi i Priftit Anton Flliqta e deshmon me se miri intolerancën e tij ndaj mazhorancës shqiptare : (e citoj) "Isht dasht me i rrjep si qej, edhe asgja ma keq nuk kishte ba"

...po mjaft o tolerant, tolerove elokuencen e ndryshkur te nje plaku......eshte turp te vazhdoni me te njejtin avaz.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 21-03-2010 më 01:55 Arsyeja: Postimi i kesaj video ne kete teme perben shkeljen e rregullave te forumit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Riformulo pyetjen! Pyete "A je gabel?" (kinky) :P
    Un jam Shqiptar, qytetar i Romes qe me disa vllezër italian kemi hapur nje qendër Islamike për ta arrit të pa-imagjinueshmën.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kush te tha ty qe nuk jam tolerante? Si pyes kurre njerezit cfare feje kane. Dhe shoqerine time nuk e di te cfare besimi jane. Une e gjykoj tjetrin ne baze te cilesive dhe jo besimit. Per ju nje i pafe, apo i besimit tjeter eshte qafir, apo jo njeri i Zotit. Kaq mjafton per ju per te cilesuar nje njeri.
    Mos ja keput kot, se ju qe e mbani veten per fetare te medhenj vetem tolerant nuk jeni.
    Eshte nje musliman i tmerrshem ketu qe eshte shume i bezdisur. Kushdo qe i afrohet i fillon e i ben leksione per fene e tij, dhe s'do t'ja dije shume se duan apo nuk duan ta degjojne. Njerezit qe hane mish derri i shikon me inat.
    Nje i pa-fe eshte jo-besimtar (qafir). Ku eshte problemi ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin

...po mjaft o tolerant, tolerove elokuencen e ndryshkur te nje plaku......eshte turp te vazhdoni me te njejtin avaz.....
    Ati "plaku" i jan mbledhurr bet ne Kosove me sa degjova ne nje dokumentar nga KlanKosova.

E din cfar themi ne ? "Cka ta ben goja, s'ta ben kush".

Adios Kosova per Dom Anton Fllicta !

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Un jam Shqiptar, qytetar i Romes qe me disa vllezër italian kemi hapur nje qendër Islamike për ta arrit të pa-imagjinueshmën.
    Aha,ne rregull sepse fjala "roman" ka edhe ca kuptime te tjera

Veshtire te perhapesh Islamin nje nder vendet e lindjes se Katolicizmit

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •