nuk eshte e drejte qe te gjykohet familja per shkak se djali eshte homo.
nuk eshte e drejte qe te gjykohet familja per shkak se djali eshte homo.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
ej, se nje gje smora vesh une... po me uren cpaten?
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Wa sa mire, rrofshin homoseksualet ! Ejaaaaaa o shoku yne, te kemi pritur, ti ç'ke pse rri menjane kaq i merzitur?![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
nje pytje kshu kot ne ajer kisha une per femrat,
pse i dilni gjithmone ne perkrahje Pedeve ju ?![]()
Ke shume te drejte.
Ana negative
Ne duhet te beheshim me shume merak se ju, se do ngelemi beqare tere jeten po u bene te tere pede. Guess what? We don't really care.:P
Ana pozitive
Eshte mire per ne femrat se shoqeria me ta eshte e sigurt qe nuk do kaloje ne dicka me teper. Eshte shoqeri e paster.![]()
po shoqeria me nje pede, ç'interes ka, mes jush ?
jo per gje por nuk egziston shoqeri pa interes (e provuar shkencerisht kjo)
Nuk shoh asnje lloj pengese ne fakt. Normal qe cdo lloj shoqerie ngrihet ne nje fare interesi, por po flas ne aspektin e terheqjes seksuale. Do jesh rehat nga ai drejtim. Nuk ke frike se te...![]()
Pedet jane me te ndyre se Kurvat, ne veprime, shprehje, sjellje, eshte kjo qe ju terheq me duket.
Titulli është gabim, nuk ka patur proteste të ambasadorëve por një mini-takim në bashkinë e Lezhës (në mos gaboj). E dhanë në lajme me pamje.
Një gjë nuk kuptoj, ç'leshin do Withers ko-qja që i fut hundët gjithandej? A e di ai se çar roli ka ambasadori i një shteti në një shtet tjetër? Nuk ka ditë të vetme që nuk i del surrati në në TV, përditë në konferenca, jo qeveria të bëj kështu, opozita ashtu, popull bëhuni pederasta etj...na e shpifi me thënë të drejtë, asnjë ambasador amerikan tjetër s'ka bërë si ky debili. Ik o Withers thyje qafën andej nga ke ardh.
Familja e atij homos (që improvizonte të qara në TV gjoja se familja se dinte që ishte dylber) jetonte në Durrës e jo në Lezhë, që do të thotë s'ka kuptim që të largohej nga Lezha kur nuk jetonte në Lezhë. Gjithçka po bëhet për show.
Dhe së fundi, populli s'mund t'i dojë pedet me zor, i vjen për të vjell prej tyre e kaq, mendimi i tyre në fund të fundit. Jo me dy standarte, këtej pse i paragjykoni homot kur është jeta e tyre andej se pse shqiptarëve u vjen të vjell prej dylberëve. Homoseksualët ekzistojnë, kanë jetën e tyre dhe le ta mbajnë për vete, po të mos na shesin jo-natyralen dhe perversitetin e tyre për moralitet. A ka më degjenerim kur prezantusja picirruke e Big Brotherit pyet atë peden gjatë spektaklit: "A të pëlqen ndonjë djalë aty brenda?", e të mendosh që emisioni jepet në 20:30, orar kur i madh e i vogël ulen para televizionit. Ça do menojnë fmijtë e vegjël kur të shofin ndonjë ditë dy sumçe tu u puth në mes të rrugës?
Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 02-04-2010 më 16:10
Life's too short to remove USB safely.
nuk eshte puna qe i perkrahim , cfare duhet te perkrahim te gjithe eshte liria personale e mos tja cenojme .. kta jan gjera elementare per boten e zhvilluar e me sa mbaj mend une dhe ne Shqiperi .. vetem po te jene bere njerezit injorante keto vitet e fundit .. mbrapsht domethene
Krijoni Kontakt