Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 52
    Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832

Cili është mendimi juaj për " lypsarët"? !

Anembane botes ka njerez pa shtepi, pune, etj etj. Sa here i shikoj me vine mijra mendime ne koke, trishtohem dhe nevrikosem. Me vjen keq dhe sme vjen..
    Cfare jan mendimet dhe ndjenjat e juaja mbi ta?
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    me vjen keq per ta, jane njerez

mund te linde mendimi qe aq sa kane investuar per jeten aq u eshte dhene
    nuk jam e sigurte per kete, ndoshta po e ndoshta jo
    cdo fenomen eshte kompleks
    ka aresyet, rrethanat, shkaqet, pasojat..............
    Ndryshuar për herë të fundit nga hope31 : 24-11-2006 më 08:03
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ndaj lypesareve ndihem si klijent. Ai do te me dhurojne ndjenjen e dhembshurise kurse une do t'i dhuroj para. Eshte njesoj si nje shfaqje shume e shkurte teatrore.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Me vjen keq per nje kategori te caktuar te tyre......per femijet te cilet nxirren ne rruge te detyruar nga prinderit....per te paaftet fizike e mendore te cilet gjithashtu
    nxirren ne rruge nga familiaret e tyre,ndoshta nga pamundesia per ti mbajtur,ndoshta nga forca e zakonit....nuk e di!di vetem qe ndjej nje keqardhje te madhe per kete kadegori njerezish dhe nje urrejtje te tejskajshme per familjaret e tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Ndonje here me vjen keq.Por ka edhe te kunderten me ka ardhur ne dyqan nje lypsar me 500 Euro edhe donte ti bente te trasha sepse i kishte te holla.Mendova se ky ato leke i ka nxjerr ate dite vetem.Por ka edhe shume qe bejne kot gjoja vuajne nga kemba,nga dora gjoja e quajne pune ne te thjesht.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga YaSmiN
    Ndonje here me vjen keq.Por ka edhe te kunderten me ka ardhur ne dyqan nje lypsar me 500 Euro edhe donte ti bente te trasha sepse i kishte te holla.Mendova se ky ato leke i ka nxjerr ate dite vetem.Por ka edhe shume qe bejne kot gjoja vuajne nga kemba,nga dora gjoja e quajne pune ne te thjesht.
    hehhe e dhe kam pasur nje rast te ngjajshem erdhe nje dite nje lypse ishte rome me dukej dhe thirri ne shtepine time dhe dola ti pergjigjem dhe me tha se jam evarfur keshtu e ashtu dhe me preki ne ndjenja ,mirpo i thash i kam 200 eouro pa thy ,adi qka me tha ajo

ani une kam te imta e ti thej 200 euro ,se kam te imta

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga ildushja
    Anembane botes ka njerez pa shtepi, pune, etj etj. Sa here i shikoj me vine mijra mendime ne koke, trishtohem dhe nevrikosem. Me vjen keq dhe sme vjen..
    Cfare jan mendimet dhe ndjenjat e juaja mbi ta?

AHA TEM E BUKUR ..
    me vjen keq per ata llypsare qe nuk kane kembe ,duar ,nuk degjojne ,nuk shikojne pra jane sakate ,dhe ndaj tyre vertet ndjem shume keq. kam nje dhemsuri qe verte me mundon ne disa raste ,DHE SIDOMOS per femijet qe detyrohen per te dal ne rruge te shtijne doren per nje peni .
    cdo dite kur shkoj ne pune ,me pare shkoj marr nje cafe dhe tek dera e cafenes gjithmone shoh nje djal 21 vjec pa kembe ,dhe nuk flet..
    me dhimset aq shume sa cdo dite me duhet te paguaj per te jap ndonje lek ose ti paguaj cafen sa disa here kam rene ne kontradita dhe me familjen time .
    se me thon qe ben vete qe nuk flet ....me vjen verte shume keq ..
    nuk me dhimset 1 dollar apo 2 dollaret e cafes ,PER KETA NJEREZ qe jane ne meshire te fatit

por nuk me vjen keq per ata qe behen lypsar nga qefi . qe sduan te punojne dhe perfitojne ngha zemergjeresia e njerezve kur i dhurojne ato penit .
    ka njerez ketu mashalla djem e vajza me duar e kembe qe nuk ju vjen turp te vijne nga prapa per lemoshe ..
    sa njeher i pyeta pse nuk punon ti moj goce ?
    ma ktheu ;nuk eshte biznesi jot .
    per keta nnjerez parazit nuk me vjen keq fare

i/e regjistruar Maska e Laura78
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    157
    Me vjen shum keq edhe ndihem shum keq kur kaloj pran tyre se me dhimsen shum

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Nuk me vjen dhe aq keq pasi po te kerkojne pune sic kerkojne para do ishte me mire.Mua me vjen keq per ca femije qe edhe mund te mos jene ne shkolle per shkak se duhet te dalin per te shitur cigare per buken e gojes si ne shi dhe ne debore.Per ata qe me vjen keq dhe jo per lypesat.
    Une ju le lek atyre femijeve dhe jo lypsareve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    Citim Postuar më parë nga ildushja

Si ndiheni për lypsarët?

keq shume ndjehem ,sidomos kur shkoj me pushime ne shqiperi dhe shikoj lypsa me shumice dhe pakice,i shikon kudo ne rruge,lokale,trotuare,etj, dhe me krijojne nje ndjenje te tille qe me vjen te uleras me te madhe

jetoj prej 8 vjetesh ne veri te italise dhe qyteti ku jam rezident eshte me standartin me te larte te jeteses ne te gjithe italine dhe.....dje per here te pare pashe ne kete qytet nje lypese te moshuar,sinqerisht u trondita shume per ate skene qe pashe ..... O ZOT sa shume ngjante me ata lypesat e shqiperise , te gjithe njerzit qe kalonin ne ate pjese te rruges ndalonin dhe i linin euro ,bente nje kontrast te madh me pasurine e ketij qyteti verior ku niveli i papunesise eshte 2%

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si Do Te Ndiheni Nese Dikush Manipulon Me Ju
    Nga nurie në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2008, 06:18
  2. Berisha Pro Nanos si ndiheni..???
    Nga njemik në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 22-11-2006, 11:13
  3. Duke ditur qe privacy juaj shkelet ......ju si ndiheni?
    Nga baby dream në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 18:24
  4. Si ndiheni ju qe besoni
    Nga Niku1 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-05-2003, 09:49
  5. Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 30-07-2002, 10:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •