Close
Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 205
    Citim Postuar mė parė nga -rudolf- Lexo Postimin
    Shum mir mer e beri qe shkoi Meta ne serbi, nuk mund te vazhdoje armiqesi pa fund.
    Ca dreq mentaliteti te mykur keni
    Shumė gabim rudolf! Unė gėzohem qe ti edhe ndonjė tjetėr shqyr qė nuk keni pasur viktima dhe shyqyr qė nuk keni, as e keni provuar barbarinė serbit ndaj flisni kėshtu, sepse pėr atė qė e ka familjen e pėrgjysmuar - nuk ecėn kjo logjikė.
    Luteni mos i lėndoni ( bile mos i fyeni ) familjet qė i kanė tė pėrgjysmuar anėtarėt e familjes nga kjo barbari.
    Thua Meta bėri mirė qė shkoi nė Beograd - Shumadi! Unė dhe shumica jemi tė vetėdijshėm se nuk shkohet gjithė me armiqėsi, por ēka i bėhet kur krimineli nuk po e ul kokėn hiē. Kjo i bie sikur thotė: tė kam vrarė e tė kam grirė dhe s'dua t'ia di pėr ty hiē.
    Pala shqiptare - shteti shqiptar, mund tė shkojė atje me kėrkesa tė vetat, mė kryesorja do tė duhej tė ishte: "T'u kėrkoni falje miqve tanė shqiptarė nė Kosovė ( kėshtu sic di tė na quaj shteti shqiptar ) e pastaj mund tė vazhdojmė mė tutje o vėllezėr ( sic i quan vėllezėrit serbė).

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Shumė gabim rudolf! Unė gėzohem qe ti edhe ndonjė tjetėr shqyr qė nuk keni pasur viktima dhe shyqyr qė nuk keni, as e keni provuar barbarinė serbit ndaj flisni kėshtu, sepse pėr atė qė e ka familjen e pėrgjysmuar - nuk ecėn kjo logjikė.
    Luteni mos i lėndoni ( bile mos i fyeni ) familjet qė i kanė tė pėrgjysmuar anėtarėt e familjes nga kjo barbari.
    Thua Meta bėri mirė qė shkoi nė Beograd - Shumadi! Unė dhe shumica jemi tė vetėdijshėm se nuk shkohet gjithė me armiqėsi, por ēka i bėhet kur krimineli nuk po e ul kokėn hiē. Kjo i bie sikur thotė: tė kam vrarė e tė kam grirė dhe s'dua t'ia di pėr ty hiē.
    Pala shqiptare - shteti shqiptar, mund tė shkojė atje me kėrkesa tė vetat, mė kryesorja do tė duhej tė ishte: "T'u kėrkoni falje miqve tanė shqiptarė nė Kosovė ( kėshtu sic di tė na quaj shteti shqiptar ) e pastaj mund tė vazhdojmė mė tutje o vėllezėr ( sic i quan vėllezėrit serbė).
    Kush po fyen mer, ca i keni kto mentalitete koti. nese ju keni vendosur te rini jasht europes esht puna juaj....shqiperia dhe serbia nje dite do hyjne ne europe dhe kjo nuk behet me armiqesi, europa eshte nje familje e madhe.

epoka e luftrave ka marre fund, tani eshte koha e bashkepunimit.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Shum mir mer e beri qe shkoi Meta ne serbi, nuk mund te vazhdoje armiqesi pa fund.
    Ca dreq mentaliteti te mykur keni
    O rudolf burri avash mose ja fut si kau peles se nuk mvaret prej shqiptarve hiq, nese i afrohen shqiptart serbve se ata nuk te duan ata thjesht po bejn poena duke i then botes ja kto jon qe po na lutin po ne jemi akoma te irituar se na i kallen shtepit ,na perzun prej shpiave tona na ben terror e gjenocid kta shiptatara po ne akoma spo mundem me i harru ato tmerre lufte e besa edhe ne evrop po na vjen turp te futemi kaq shpej se gjaku neper duar akoma po na duket.NEse u afrofsh me serbin une ta hangsha ***** ma fshin lexo mrapsht ket ne kllapa(nitum )ty edhe krejt shqipotarve .serbija te shfrytzon e te len pa lare o mendje e ndryshkur shqiptarebudalle.thjesht serbija per dite po e mer rolin e viktimes e shqiptaret rolin e agresorit .Disa than edhe hashiumi e paska dhan driten jeshile hajde marifet hajde po ku ishte ku gjeni i madhe ne thojza po e mori si e mori rolin ne rambuje e me se leshi pa se leshoi veq te thirrshim naton o serbin se nuk e leshoi at pozit se po ta kishim nji merkel sja kishim vare hiq serbis e ta kishim nji popull pak me te drejt e te ditur skishin me na udhheq kta ilira e hashima qe sja din hiq politiken e shkaut.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 16-03-2010 mė 12:04

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Asnjė shqiptar,kudo qė banon,nuk ėshtė i pandjeshėm pėr masakrat serbe ndaj popullit shqiptar tė Kosovės.Por mė duhet tė them se asnjė shqiptar,kudo qė banon,nuk besoj se do tė jetė dakort qė kjo luftė tė vazhdojė pambarim.Nuk besoj se ka shqiptar qė, ka qėnė dhe ėshtė dakort me krimet e komunizmit nė Shqipėri ashtu sikurse nuk besoj se, ka shqiptarė qė e kanė dashur ose e duan hakmarrjen ndaj atyre qė shkaktuan gjithė ato vuajtje.Besoj se e dini qė ata janė deklaruar qė nuk jemi pėr hakmarrje por duam dėnimin e krimeve tė komunizmit.
    Pra tė gjithė shqiptarėt i dėnojnė tė gjitha llojet e krimeve por unė mendoj se nuk duhet tė vazhdohet mė me luftra.Nė tė gjitha luftrat,ashtu siē e dini tė gjithė,nuk ka fitues dhe po tė gjithė e dini qė mė sė shumti e pėson populli se udhėheqėsit drejtojnė nga bunkerėt.
    Tė jesh patriot nuk do tė thotė tė vazhdosh njė luftė qė i dihet vetėm fillimi!Tė jesh patriot nuk do tė thotė t'i frysh njė zjarri qė Europa po mundohet ta shuajė pėr hir tė bashkėpunimit.Tė jesh patriot dhe tė duash popullin tėnd,nuk do tė thotė tė pregatitėsh pėr tė njė luftė tjetėr!Tė jesh patriot dhe tė duash popullin tėnd,duhet tė bėsh thirrje pėr paqe e jo pėr sherr!Tė jesh patriot e tė duash popullin tėnd,duhet tė pranosh edhe mendimin e tė tjerėve dhe jo tju thuash qė e keni gabim!
    Edhe shqiptarėve tė Shqipėrisė nuk ju vjen mirė qė disa kėtu mburrin akoma enverizmin,ndaj mos i lėndoni edhe ju ata.
    Njeriu i ndershėm nuk punon e jeton me dy standarte.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    [QUOTEPrapė plasi sherri ][/QUOTE]

Adem:Sipas meje, kjo vizite e Metes ne Beograd ishte fare e panevojshme...!Jo pse nje minister nuk duhet beje vizita zyrtare...,Por per faktin, qe te bisedosh me serbet duhet te kesh nje adut te forte ne xhep ne mnyre, qe te mundesh te kushtzosh ata me dicka...,qe ata te kene ne dijeni, qe ne doren e shqiptareve qendrone nje karte e forte...!Pikrishte kjo karte qendron ne anen e serbeve..., dhe ministrin shqiptare e vene ne nje pozite inferire dhe qesharake....

ps;dhe satira me larte e ka kuptimin e vete per rastin ne fjale...!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    O rudolf burri avash mose ja fut si kau peles se nuk mvaret prej shqiptarve hiq, nese i afrohen shqiptart serbve se ata nuk te duan ata thjesht po bejn poena duke i then botes ja kto jon qe po na lutin po ne jemi akoma te irituar se na i kallen shtepit ,na perzun prej shpiave tona na ben terror e gjenocid kta shiptatara po ne akoma spo mundem me i harru ato tmerre lufte e besa edhe ne evrop po na vjen turp te futemi kaq shpej se gjaku neper duar akoma po na duket.NEse u afrofsh me serbin une ta hangsha ***** ma fshin lexo mrapsht ket ne kllapa(nitum )ty edhe krejt shqipotarve .serbija te shfrytzon e te len pa lare o mendje e ndryshkur shqiptarebudalle.thjesht serbija per dite po e mer rolin e viktimes e shqiptaret rolin e agresorit .Disa than edhe hashiumi e paska dhan driten jeshile hajde marifet hajde po ku ishte ku gjeni i madhe ne thojza po e mori si e mori rolin ne rambuje e me se leshi pa se leshoi veq te thirrshim naton o serbin se nuk e leshoi at pozit se po ta kishim nji merkel sja kishim vare hiq serbis e ta kishim nji popull pak me te drejt e te ditur skishin me na udhheq kta ilira e hashima qe sja din hiq politiken e shkaut.
    shkoni pra filloni luften dhe skeni by'th dhe beni si t'fort...te thash ka hik koha e luftes...USA ju fali pavarsin,ca doni me tani,rrini rehat.

esht kohe paqe, shqiperise i duhet te hyje ne europe, i duhet bashkepunim, i duhet prosperitet, nuk do rrij te caje akoma derrasa me ju, qaramane, qe ne kohe lufte ja mbathni te gjithe, me miliona vet pertej kufirit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 16-03-2010 mė 15:26
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Pse po ja futni kot disa kėtu.

Kush po kėrkon luftė kėtu?!!!

Shqiptarėt (jo vetėm Shqipėria , por as Kosova dhe troje tė tjera ) nuk kan nveoj tė lėpin shkaun!
    Cfar logjike idote , jo duam te futemi nė Evrop!
    A mos mendoni se Evropa i don ata qė lėpijn armikun e vet!
    Pėrkundrazi , Evropa rrespekton ata qė jan krenar dhe qė luftojn pėr veten e tyre!
    Vetėm ata truthatė qė nuk e njohin Evropen mund tė thon dicka tjetėr
    .

Meta i ka dhėnė mė shum krenari shkijeve me kėtė potez, sepse luajti rolin e lėpirėsit!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nuk lepin asnjeri askend, esht diplomaci mer.

po mer po,shqiperia do te futet ne europ.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    shkoni pra filloni luften dhe skeni by'th dhe beni si t'fort...te thash ka hik koha e luftes...USA ju fali pavarsin,ca doni me tani,rrini rehat.

esht kohe paqe, shqiperise i duhet te hyje ne europe, i duhet bashkepunim, i duhet prosperitet, nuk do rrij te caje akoma derrasa me ju, qaramane, qe ne kohe lufte ja mbathni te gjithe, me miliona vet pertej kufirit.
    Edhe une mendoj se ka kaluar koha e luftes ,por edhe ne Evrope nuk hyhet keshtu sepse larg jane edhe Kosova edhe Shqiperia ,derisa ne Kosove kemi nje Qeveri qe interesin e ka vetem personal edhe opozita nuk eshte me e mire sepse diten kinse e kundershton e naten i ndajne tenderet se bashku,kurse ne Shqiperi derisa Qeveria mundohet te shkoj perpara opozita me ata kutijat .... pengon proqeset qe do ta qonin ate perpara .,,

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Me ju eshte humbje kohe te flitet..futni pak trurin ne funksion para se te ofendoni njerez me vlera.
    Askush nuk e don luften...por edhe krimet eshte heret te harrohen,apo me mir te them ndoshta mbas disa e disa gjeneratash,mbase edhe do te permiresohen gjerat...por kurr nuk do e shikojn njeri tjetrin me sy te mir,sidomos atyre qe i eshte fikur nje familje e teree.aq dini aq flitni se na lodhet koken me me fjalet e pakripura qe keni

Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •