Paj edhe jam lodhur o MALĖSOR djali. Dhe njeriu heq mė sė shumti pėr mend. Do thuash: Pse? Sepse, jo qė nuk di, por dua tė lodhem. Edhe unė di si shumė shokė tė tjerė tė jem indiferent, tė jem aktiv te rubrikat: pėrshėndetje dhe urime, lojėra dhe rebuse, kėndi i poezisė, por ma merr mendja nuk i kemi kushtet tė jemi kaq modest. Nuk i kemi kushtet qė Shqipėria ( kupto trojet shqiptare ) tė digjet e ne tė krihemi!! Mbase unė edhe pak do tė qėndroj, derisa tė mė shuhet dashuria pėr gjithcka shqiptare. E sheh, reaksioni ėshtė kaq i fortė kėtu sa, njerėzit pėrditė po ikin, apo po heshtin. Nėse kėrkon dicka nė tė mirėn e kombit, do tė shahesh... prandaj, njerėzit duke mos dashur tė ballafaqohen me kėto - heshtin dhe si rrjedhim i kėsaj, nė kėtė forum dy tre lėmenj janė aktiv- fatkeqėsit me rėndėsi dytėsore. Kėshtu do tė lexosh shkrime: hajde pimė kafe bashkė, foto humoristike, unė ty ti mua dhe nga ana tjetėr shahet gjuha shqipe, kultura dhe tradita shqiptare . Dikush do tė thotė e po ky ėshtė forum virtual. Mos harro MALĖSORI se dikush po e shfrytėzon kėtė virtualitet pėr qėllime tė veta. Kam frikė sė shpejti ky forum do tė jetė vetėm i ndonjė komuniteti.
Nėse sot mbyllim gojėn para kėtyre qė po ngjasin nė fisin tonė, do vijė njė kohė e do tė vajtojmė.
Kur pėrmende Radio Projektin, tė them se atė e kam pėrmendur nė kėtė kontekst: Para pak ditėsh ne ( nė kėtė rast unė si redaktor i shkrimeve ) botuam shkrimin Neo Vėllazėrim Bashkimi shqiptaro serb dhe paramendo njė ambasadė reagoi pėr kėtė. Reagoi se ambasada donte tė mbronte partinė qė i pėrkiste. Kur e pashė kėtė shkrim thashė me vete: Mirė Radio Projektit mund ti mbyllet goja, por jo krejt botės. Njerėzit nuk hanė bar. Paramendo si ndihet nga kėto sjellje njė kosovar kur kėta neo vėllezėr ia kanė masakruar familjen dhe nga ana tjetėr ky vėllai shqiptar ngre dolli e qaraveshet me tė me atė qė nuk denjon as tė kėrkoj falje pėr krimin qė ka bėrė, bile as skuqet fare !
P.S. Nė radio projekt nuk ka censurė. pak na ėshtė mbyllur goja, por dimė edhe tė jemi tė padėgjueshėm.
Krijoni Kontakt