Postuar mė parė nga pranvera bica Elonke!Urime edhe njeqint te tjera te uron Teta Vera!Shendet ,gezim dhe lumturi ne familje! Edhe ti teta vera qofsh e lumtur gjate gjithe jetes !Te falenderoj per urimin!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Postuar mė parė nga tetovarja87 urime elona...edhe 100 vite te tjera.... lumturi,shendet,dashuri...ne jeten tuaj patsh gjithmone... Flm tetovarja 87.te uroj suksese dhe fat!
Gėzuar ditėlindjen Elona! T'u plotėsofshin dėshirat qė ke!
Postuar mė parė nga daniel00 Sot kam kaluar nje dite te bukur , do te kete qene prej ditelindjes tende . Hajt gezuar dhe u martofsh Flm Daniel.me behet qejfi qe dita e bukur tendja ka koinciduar me ditlindjen time te bukur.Sa me shume te dashura per ty! pss jam e martuar lol hahaha
Postuar mė parė nga derjansi Gzuar Elonaaaaa u bofsh 100 vjec Flm derjansi ,te uroj dhe une suksese ne cdo fushe.Ke te fala ga shoqet e mia
Gezuar Elona, edhe 100 pranvera te tjera.
Postuar mė parė nga PeterPan Gezuar Elona. Shendet,fat,dhe lumturi ne vitet qe do te ndjekin. me rrespekt ,PeterPan. Flm per urimin!!.Deshiroj qe dhe jeta jote te jet e mbushur me lumturi gjithashtu!.
Postuar mė parė nga -BATO- Gėzuar ditėlindjen Elona! T'u plotėsofshin dėshirat qė ke! Flm Bato.Te uroj suksese!!
U befsh 100 vjec elona.
Postuar mė parė nga Station Gezuar Elona, edhe 100 pranvera te tjera. Flm !Edhe pranvera te lumtura te prufte jeta gjithmon!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt