Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me behet qefi, i uroj suksese te metejshme.
    une jam pro lega nord.

Lega nord nuk eshte "fashiste", nuk e kuptoj ku bazoheni per kete, sepse kerkon legalizim dhe respektim te ligjit prej emigranteve?
    Shume ketu ngaterrojne fashizmin me nazizmin,
    lega nord mund te jete naziste, por jo fashiste,

lega nord eshte kunder jevgjve, jo kunder te bardheve,
    do kisha deshire te kishte me shume parti te tilla ne evrope.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2009
    Postime
    32
    Po realizohet marreveshja e nenshkruar pak kohe me pare me berluskonin per femrat shqiptare. Sa te zgjuar paskan qene keta fashistet e lega norde. E perdorin edliren jo vetem per tu dukur jo fashist por edhe per tu kenaqur me te.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    kjo histori perben nje paradox shum shum te kendshem.
    ja pra ..... keshtu kane perfunduar shqiptaret neper rruget e botes. japin gjithcka si e si per nje cope vend pune .... hane turpin me buke dhe biles nuk lene as edhe nje therrime te shkoje dem.
    megjithate ato te leges nuk jane parti fashiste dhe as vetem lokaliste por ne sherbim te shtetit me te vjeter qe ekziston qe pas renies se Perandorise Romake. gjejeni se kujt!
    "They will not control us, We will be victorious"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    une jam pro lega nord.

Lega nord nuk eshte "fashiste", nuk e kuptoj ku bazoheni per kete, sepse kerkon legalizim dhe respektim te ligjit prej emigranteve?

Ku bazohesh ti qe e pelqeke lega nord?Njerezit me ngjyre nuk jane edhe ata njelloj si gjithe te tjeret?Apo i ke vet dokumentat edhe hedh shurren perpjet???Mendo per ata qe vijne ketu pa dokumenta duke u perpjekur te krijojne nje te ardhme me pune te ndershme por per fat te keq nuk nuk kane shancin te bejne dokumentat.Sipas programit te Leges ata duhet te kryejne burg dmth te trajtohen si kriminela edhe pse sjane te tille por kane vetem fatin e keq qe nuk arrijne te bejne dokumentat.

P.s Kjo bucja e lega nord e ka vendin ne ndonje semafor se prej andej mendoj se e kane marre.Ka harruar se nga vjen se qenka shume perpara me integrimin.Uroj qe ti djegin ndonje personi te familjes se saj dokumentat edhe pastaj do e shikoj sa Leghista eshte.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    sorry,
    mund edhe te genjej e te luaj rolin e patriotit ketu,
    po kjo eshte ajo qe mendoj.
    Nuk jam hipokrit, jam thjesht koherent me bindjet e mia parimore dhe politike.
    Nuk mund te pretendoj te jem nacional socialst nga nje ane dhe nga ana tjeter te hiqem liberal.

Dhe jo, njerezit me ngjyre nuk jane njesoj.

Eshte e lehte te gjykojme legen, po sikur te kishte emigracion dhe ne shqiperi do e shikonim ne se kush jane rracistet e vertete,
    per mua italia ka duruar dhe ca si teper, si italia dhe vendet e tjera.
    duhet ligj me i forte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 11-03-2010 më 07:33

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Për ket Gocen sja vlen të flasesh, edhe për Partin e Bossit Fashist ashtu !!
    Kjo Goca le të pshurr sa të mundet lart por sdo ja var kush jo sepse Lega Nord mbetet ajo që ishte gjithmon !!

grepi, dora vetë

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    sorry,
    mund edhe te genjej e te luaj rolin e patriotit ketu,
    po kjo eshte ajo qe mendoj.
    Nuk jam hipokrit, jam thjesht koherent me bindjet e mia parimore dhe politike.
    Nuk mund te pretendoj te jem nacional socialst nga nje ane dhe nga ana tjeter te hiqem liberal.

Dhe jo, njerezit me ngjyre nuk jane njesoj.

Eshte e lehte te gjykojme legen, po sikur te kishte emigracion dhe ne shqiperi do e shikonim ne se kush jane rracistet e vertete,
    per mua italia ka duruar dhe ca si teper, si italia dhe vendet e tjera.
    duhet ligj me i forte.
    Nuk flitet per DURIM ketu mik i dashur pasi keta nuk duan veten e tyre por skane cfare ti bejne lekeve qe marrin nga EU per cdo te huaj qe pajiset me dokumenta.Edhe mos me trego te pakten mua qe kam nje dekad ne Itali per Lega Nord qe Umberto Bossi qe do te ndaje Italine sepse nuk duron dot jugun e ka nusen nga SICILIA.Eshte vetem nje menyre per te fituar leke duke ndenjur ajo qe ben Lega Nord.Nuk po flasim per patriotizem ketu por per ndjenje humaniteti.Ti edhe mund te mos jesh por une jam sepse shume shpejt harrojne keta RRACISTAT qe adhuron ti se kete rracizem qe vuajme neve tani e kane vuajtur edhe me keq para nesh neper Europ ose bote.Prandaj duhet pare nga vjen per tu kujtuar cili je.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    une jam pro lega nord.

Nqs ata kerkojne qe te respektohet ligji nga cdo ''lloj'' emigranti , atehere ata jane parti fashiste.

Nuk mund te jesh nazist pa perqafuar ideologjine fashiste.
    Por ti mund te jesh fashist pa qene nazist ama.

Perderisa kjo pyka shqiptare eshte member i kesaj partie , atehere ajo parti eshte parti fashiste , sepse po te ishte naziste , ajo do ishte perdhunuar para e mbrapa nga anetaret e saj .

Cifutet sishin jevg , ama nazistet i zhduken ata.

Nazismi eshte dege e fashizmit , por qe perqendrohet tek rraca e jo tek fuqizimi i nje sistemi (shteti) .

Dmth si po na thua qe sje nafte por benxine fare.

Bukur fare mr....... futja kot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    fashizem != nazizem

çifutet != jevg (flas per çifutet jo izraelitet e sotem)

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ti flet futja kot prape......pse ishin evgjite para 60 vjeteve cifutet e europes?

ec mos e nxi me shume se sa e ke nxire qe tani.

lexo pak me shume para se tja futesh kot prape.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •