Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    P_trainer
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Itali/Rome/Nuovo Sal....
    Postime
    86
    Postuar më parë nga luiza_2003
    HHHHHmmmmm ,une mendoj se ato pucra te kane dale nga heqja e qimeve ne gjoks.Ka mundesi lekura jote te jete shume sensitive ,dhe kjo ka bere pak ndikim.
    Na me motra... mua nuk me pelqenjne burrat qe heqin qimet dhe nuk do doja kurre ti ngjaja (me gjithe respektin qe kame) nje femre.
    UNE NUK DEPILOHEM!!!

Artiste Maska e Kuntakinta
    Anëtarësuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Bregu Lumit High Street
    Postime
    180
    Jashte teme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mina : 27-04-2003 më 07:04
    :-)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    nenen time e kam farmaciste dhe ajo ka shome kolege qe jane mjek per lekuren ,dmth dermatologe.problemi i pucrrave vjen nga brenda trupit ,dhe ka te bej me hormones dhe ka shume te bej me pastrimin e gjakut dhe melcise.melcia eshte organi kryesor per nje trup te shendetshem nga brenda ashtu edhe jashte.lengu i limonit nuk ka aspak efekt sepse problemi eshte brenda trupit dhe jo jashte.kam biseduar me nje nga pedagoget e nenes time per kete teme qe nise ti.i vetmi sherim eshte pastrimi i perditshem i gjakut dhe i melcise dhe gjithashtu vitaminat e dhe c.vitamina e eshte shume e rendesishme per mirembajtjen e lekures .vitamina c si antioksidant i jep shume gjalleri lekures dhe ndihmon ne pastrimin e gjakut dhe venien e qelizave ne nivelin e duhur.nqs se trupi yt eshte i pasur nga brenda dhe ka mineralet e duhura atehere eshte ne gjendje ti shkaterroje vete pucrrat.pomada dhe kremat s'kane aspak efekt pasi sic thashe problemi vjen nga brenda dhe jo jashte.rekomandohet pirja e lengut te limonit ,vaji i peshkut ,caji malit qe ndihmon shume ne pastrimin e melcise dhe permet e pagatuara jane te perkryera.shpresoj qe te dhashe pak njohuri me ate qe dija....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    prape une .aty siper desha te thoja perimet e pagatuara,me fal per keqshtypjen e fjales.duke lexuar disa komente te mesiperme dua te theksoj se bakteria s'ka te bej fare me pucrrat.sic e thashe problemi vjen nga brenda dhe jo jashte ,keshtu qe duhet trajtuar nga brenda dhe jo jashte .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    A ka munsi me me dhon pak ndihm?
    Ashtu edhe mu ka mush trupi gjith vula t'kuqe tip aknesh duket sikur me ka ra zgjebja,a dini ndonje ilac apo te shkoj te vizitohem?
    Po, edhe i gjo tjeter,mu ka mbush qiellza plot me pucra me qelb,jom ne siklet te modh,nuk e di se ca me ka gjet se me thon te drejten jom shume i rregult per vete.
    I"M A PLAYA!

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Shko tek "Mjeku per ju". Ndoshta gjen nje zgjidhje.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Te njejtin problem kam edhe une se kam pak pucrra ne gjoks dhe ne shpine...
    Por problemi qendron edhe nqs ke nderruar klime..sepse une sa shkova ne SHqiperi mu hoqen gjithe pucrrat..dhe pastaj sa kam ardhur ne Usa edhe nje here mu shfaqen...
    Po problemi eshte tek femrat me ndryshe se tek meshkujt..ka lidhje shume dhe me hormonet...
    Ate cfare une do te keshilloja eshte te dilje pak ne diell te beje pak plazh,dhe nqs ke te njejten situate...konsultoji me mjekun.

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    Per K19: O lal po ti pse je sforcu aq shum ke ajo fotoja. Ti ke pas hallin e pucrave apo te na tregoje ne masen e muskujve...hmm...cunat....cunat.
    Nejse me vjen mir qe "problemi i pucrave" paska marr fund.

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176

PUCKERRAT NE GJOKS E SHPINE.

Te nderuar anetare persa i perket problemit te puckerrave ne shpine,apo gjoks nuk eshte e thene se eshte pak apo shume serioze.

Ne shumicen e rasteve puckerrat shqaqen nga ndryshimet hormonale tek nje i ri,ku ato zhduken me kalimin e kohes,sidomos ato qe dalin dhe zhduken.

Mundesia tjeter jane semundjet dermatologjike te lekures qe shkaketohen nga faktore te ndryshem,e ne baze te faktorit mund te perdorni kremera te ndryshem te sygjeruar nga dermatologu.

The e treta mund te jene puckerra alergjike,qe disa persona mund te jene alergjike nga nje ushqim i caktuar,duke bere testin e alergjis mund te vihet re se cili ushqim ka shkaketuar alergjine.

Me respekt kristali

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •