Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530

Talking Shume e cuditshme kjo !

Nxėnėsi padit mėsuesen se e zgjoi gjatė mėsimit

Njė nxėnės nė Konektikat ka paditur mėsuesen e tij, e cila bėri zhurmė pėr ta zgjuar kur pa se ai po flinte nė bankė gjatė orės sė mėsimit. Autoritetet e shkollės nė Danbury janė njoftuar se janė paditur nga njė nxėnės qė u tromaks pas zgjimit. Avokati i 15-vjeēarit Alan Barry thotė se Vinicios Robacher pėsoi dėmtime serioze nė daullen e veshit pėr shkak tė zhurmės qė bėri mėsuesja Melissa Nadeau. “Ajo pėrplasi pėllėmbėn e dorės nė bankė, duke bėrė njė zhurmė tė llahtarshme”, sipas avokatit qė mbron klientin e mitur. Mėsuesja thotė se kėtė veprim e ka pėrsėritur shpesh, por deri tani nuk ishte ankuar askush.

Epo eshte e vertete .

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    E po ka qen dashur mesuesja ta ja ofroj nje jastuk dormeo ketij gjumashi

Si ka ardh kjo kohe aq tolerante ncnc, me kujtohet mua mesuesi im (nejse komunist hesapi) e rrihte nxenesin me shkop aq shume sa qe iu lodheshin duart mesuesit dhe pushonte sepse lodhej

Ky gjumashi vetem po ta shifte ne enderr kete ngjarje nuk do i flehej
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e PeterPan
    Anėtarėsuar
    07-03-2010
    Vendndodhja
    NEVERLAND
    Postime
    413
    sikur te kisha denoncu te gjithe mesusat qe me kan betit ,do te isha ba milioner

Mbase edhe duhet tė dėnohet.
    Mėsuesi duhej tė pėrdorte tė tjera metoda pėr ta zgjuar. Ndoshta nxėnėsi pėr kush e di cfarė arsyesh nuk ka fjetur natėn. Mund tė ketė pasur edhe probleme nė familje.

Njė gjė duhet ta dinė mėsuesit:
    "Mėsuesi ėshtė nė shėrbim tė nxėnėsit dhe jo nxėnėsi nė shėrbim tė mėsuesit"!

Kėtė moto e kam pasur pėr vete, por kėtė jua kam thėnė edhe mėsuesve sa kam qenė nė krye tė tyre.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Ti si mesues je treguar i kuptueshem, por te tjeret kane mendime te tjera, nuk dihet se cfare metode perdorin, vete e paguajne pastaj

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,758
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Nxėnėsi padit mėsuesen se e zgjoi gjatė mėsimit

Njė nxėnės nė Konektikat ka paditur mėsuesen e tij, e cila bėri zhurmė pėr ta zgjuar kur pa se ai po flinte nė bankė gjatė orės sė mėsimit. Autoritetet e shkollės nė Danbury janė njoftuar se janė paditur nga njė nxėnės qė u tromaks pas zgjimit. Avokati i 15-vjeēarit Alan Barry thotė se Vinicios Robacher pėsoi dėmtime serioze nė daullen e veshit pėr shkak tė zhurmės qė bėri mėsuesja Melissa Nadeau. “Ajo pėrplasi pėllėmbėn e dorės nė bankė, duke bėrė njė zhurmė tė llahtarshme”, sipas avokatit qė mbron klientin e mitur. Mėsuesja thotė se kėtė veprim e ka pėrsėritur shpesh, por deri tani nuk ishte ankuar askush.

:D Epo eshte e vertete .
    Shume e cuditshme:Prinderi,hedh mesuesin e shkollen ne gjyq......E shkolla e mesuesi...do marin nje avokat,per tu mbrojtur...
    Drejtesia dhe se eshte e cuditeshme....eshte normale.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Mbase edhe duhet tė dėnohet.
    Mėsuesi duhej tė pėrdorte tė tjera metoda pėr ta zgjuar. Ndoshta nxėnėsi pėr kush e di cfarė arsyesh nuk ka fjetur natėn. Mund tė ketė pasur edhe probleme nė familje.

Njė gjė duhet ta dinė mėsuesit:
    "Mėsuesi ėshtė nė shėrbim tė nxėnėsit dhe jo nxėnėsi nė shėrbim tė mėsuesit"!

Kėtė moto e kam pasur pėr vete, por kėtė jua kam thėnė edhe mėsuesve sa kam qenė nė krye tė tyre.
    Aman sa nxenes ke rraf o adem apo ke qen mesues i urte ...hahahahahahahahah

Cfar metode duhet te perdori mesuesi???? ti kendoj ngadal ēdo nxenesi qe e zen gjumi qe ai te ēohet i qete,po te kishte probleme etj.... ta bente dite pushimi me mire,por jo tja fusin gjumit ne klase,nxenesi shkon ne shkoll per tu shkolluar apo per te bere nani
    Ah te kishte mesueset qe kam pas un ...njera te kapte ke basetat,kurse tjetra ku ta kishte vizurin me te gjate ,dhe bam te binte,dhe na suz rrije (koha e xhaxhit)kurse tani kan dhe pretendime ,eh kjo pik e zeze
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Sa padit kisha me i vu kunder mesuseve te mi une po te punonte gjykata ne Tropoj ashtu sic duhej...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Gloro bėhu pak mė pėrzgjedhėse Schatz

Kyēet!
    Elegance is an attitude.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •