Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Sa e di une nuk ka pas as lufte ndermjet Anglise dhe Rusise...

Amerika dhe Rusia gjithmone kane bere lufte ekonomike, politike por asnjehere nuk jane futur ne konflikt te drejt per drejt, as para se te ekzistonte arma berthamore qe ne njefare menyre i pengon keto dy shtete qe te bejne lufte.

http://www.youtube.com/watch?v=69axIeq3ZWE

Keshtu i thane edhe Sadamit, por ruset nuk guxuan ta kundershtojne clirimin e Irakut, po keshtu do te ndodhe edhe me Iranin.
    Anglia eshte aneksi i Amerikes, apo gati ngjajshem si serbia per Rusin. D.m.th per rusin te bej luft me anglin eshte e ngjajshme sikur te bej luft me ameriken, sepse eshte e ditur qe amerika do ta perkrahte anglin ne kete rast, keshtu qe rusia llogarit ne kete situat qe do luftonte edhe me ameriken.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Verzioni tjeter...

Kishim mendime te ndryshme dhe interesante ne kete teme, mirpo nuk u ndal ta shqyrtoj askush anen konspirative te ketij rasti!!

Ne nje shkrim qe kam lexuar per kete rast, qe normal nga kendveshtrimi konspirativ, thuhej keshtu: "Existon nje struktur masonike si te pala amerikane, ashtu edhe te ajo ruse, qe sahere nxehen raportet ndermjet ketyre dy superfuqive, kjo lloj strukture masonike nderhyn dhe normalizon dhe zbut raportet e ketyre dy gjiganteve"

D.m.th kjo lloj strukture ka ndikimin vendimtar ne diplomacin e ketyre dy vendeve!!
    Ndersa une kam pare nje dokumentare ose videodoku per keto teorite konspirative!
    Por Darius e di me mire kete.Ty ta jap po deshe ose e nxjer ketu ku mund ta shofesh.
    Kur Usa hyri ne Kosove,Ruset nuk u ndjen(protestuan kot diplomatikisht) ngaqe moren wiston per Ceceni.
    Duhet ti dish me mire besoj,ngaqe i afert je me....
    Jam i mendimit me shokun Tanku,personalisht.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Sepse i friksohen njera tjetres!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •