O mire se erdht o burra bujrun jepjani!
O mire se erdht o burra bujrun jepjani!
What goes around,comes around.
o llapmuhagjeri
po ku ke pa more ti keshtu ti muhagjer e mei prit musafiret ne od
e une venali e mke qit me punue haaaaaaaaaa
po baj hajgare
se pak kum nejte une neper oda
veq nji fjal e kam nie qe oden e prishin dy veta
ai qe sdin e flet
dhe ai qe din e nuk flet
e une i perkas qati te parit dhe per ata une po punoi e ti vlla priti mysafiret
kalofshi sa ma mire ne ket od te llapit
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Valla bre llap ktu je kan ske menue per nahi tane e dikush o dufte me hape ket teme se kjo ane le qe ka pase pleqnar te urte e oda mikpritse po ka dhane edhe trima si Zahiri e Afrim Zhitia e plot clirimtar tjere kshtu qe nese je venali e do me nejt kryeveni bujrun une ta dha ate drejte edhe pasi qe je antar ma i vjeter veq thuj moderatorve ta qesin ne emen tan....hahahahah
What goes around,comes around.
Nuk eshte mahi me men edhe me uthlla te livadhit...
Pershendetje oda e llapjaneve. Ata qe flasin keq e kane nga inati ma merr mendja, se 1sha jeni. Ani flijat cka i keni![]()
Pershendetje per ju shume.
Dine ndoj kush te na spjegoj nga ju pse perdoret shprehja;
PASHA KURANIN E LLAPIT. E KA LLAPI DIQKA TE VEQANT APO..... PSE PERDORET SHUME KJO FJAL.
Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.
................................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 05-07-2010 mė 08:10
Pėrshėndetje oda llapjane. Gjithmonė pritshi e pėrcjellshi miq.
Pershendetje te nderuar vendas dhe krijues e kesaj teme qe gezon cdo respekt dhe i zoti shtepise. Me vjen mire qe ke krijuar nje ode te tille, ku edhe ne mund ti shpalosim perparesite tona, zakonet e traditat, burrerine, diturine, miresine tone, mikepritjen, kulturen tone qe zoterojme me shekuj, si dhe te presim miq te nga rajonet e tjera, ne kete rast ti llapimuhaxheri.
Andaj une jam i ri ne kete forum dhe me pelqej qe ekziston nje teme te tille, te gjitha shkrimet nuk i lexova, natyrisht do e bej me vone dhe do i'u kunderpergjigjem disa nese eshte nevoja. Sa i perkete kesaj qe ka thene (ylli_pr) se nese me takon tash te bej nje replike te vogel qe une nuk paskna degju ne Llap nese eshte betuyar dikush "Pasha Kur'anin e Llapit", edhe kjo shprehje veq po bie dita dites, po normalisht si cdo qytet tjera qe i kane disa fjali te veta edhe qe ju kane mbete si qytetare te komunes perkatese edhe ne i kemi disa, edhepse s'pajtohem me pasha Kur'anin dhe vete s'e praktikoj, por ja qe kjo ka ndodhur edhe me heret, ndodh tash mirepo jo ne raste te medha. Sa i pekrete ēajit, ne Vushtri kam qene edhe s'besoj qe na kalojne per nga ēaji siq tha dikush me pare. Une personalisht pi mbi 10 caja ne dite, ka qe pine edhe me shume. Per te tjerat do flasim ne ditet ne vijin, vetem ju pershendes dhe ju uroj mireseardhje si anetar i ri ne Sofren tone te madhe - Te gjitha te mirat!
Krijoni Kontakt