hahahah mi nete....ku kishim kohe ta lajme.....por keshtu vepronim gjithe shoqeria...nje here e vezhgonim terenin a na shikonj kamarjerat e pastaj drejte e ne cante...jeta.....e tani nga ajo kohe,ngaja o bote aq e lumtur vetem ca fotografi dhe ata filxhana me cojn 4 vite pas.....jan me magji hahahah....( me kujtojn ate kohe...lumturi)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
jEMI TU E BO PREZANTIMN E PETER PAN CHIT-CHATppp
p
She's the morphine queen of my vaccine.
Mire se erdhe...
Ja kalofsh sa me mire midis nesh....
mire se rrini dhe mire se ju gjeta te gjithve.
uuuu ktu keka ba nami per dy fixhana qe i kam dhuru Mr_Bledit.
Ksanthi asht merzit e me ka ba kritik per filxhanin ... ncncncncn ,po si chokolata qe te bana ty sja kam ba asnjenes,m'asht dasht me shku tri here te ajo gruja qe kam kojshi me kerku kakao,hahaha.
Edhe Nete po me kritikon qe tetovares i kam dhan filxhanin e bukur ,ke te drejt por une i dola punes para,sa me ma vjedh tetovarja thash po ja fali vete, hahahaha.
Tetovare ,me kto filxhanat e vjedhun po me kujton nje shok ,kur shkon ne motel me dashnoren njeni vjedh sapunat e tjetri peshqirat ahahahahahah
Jeni nje grup fantastike,flm qe keni ardhe me m'pershendet.![]()
edhe mu ma paskan ul reputacionin ngaqe kam lon nje koment per ato filxhant fatastik :P ahahahah!
She's the morphine queen of my vaccine.
Krijoni Kontakt