Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anëtarësuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    O Arbereshi Niko.
    A ke ndopak turp qe shkruan ne kete menyre???
    Edhe ma paftyeresine me te madhe thua qe jane muslimanet ata qe urrejne te krishteret...
    Lexoje pak shkrimin tend! JEVGJ, GABELE, ARIXHINJ, MAXHYPE...
    Ti je me keq se ato ekstremistet ne majet te maleve afgane...
    Une nuk shkruaj shpesh ne forum, por te them me bindje te plote qe ne rastet qe kam lexuar une, jane te krishteret dhe ateistet ata qe urrejne, sulmojne dhe fyejne muslimanet...
    TALEBAN; KAMIKAZ; XHIHADIST; MUXHAHEDIN jane disa nga epitetet e tua dhe te shokeve te tu islamofobike...
    Une si pseudo-i krishtere kam respekt per besimin e tjetrit. Cili do ai qofte...

Jo jo i nderuar..., mos me akuzo kot, fjalet qe une permend lart jane fjale qe me dalin nga inati qe kur per te nje qinden here degjoj te therren si dele te krishtere nga myslimanet..., kjo me ben te nevrikosem jo pak, pasi qe dikush midis nesh duke u shprehur ne arabisht dhe duke aluduar per ç'do te krishter si filogrek, serb, italian,etj..., mua me ben te xhindosem dhe te ve ne dijeni qe nuk mjafton te flasesh me fjale te zjarrta per flamur e per atdhe..., duke share e ofenduar lart e poshte bashkeatdhetaret e tjere pse kane mbetur besnik fese se shenjte te eterve...,ku po keta syresh qe mbushin bulçit me "o sa mir qe jom shqyptar"..., por qe urrejne vellaun pse eshte kristjan, po keta mund te jene pikerisht ata qe si lugeter sillen me hanxhare dhe sepata ne duar..., nuk kane asgje me pak se sa nigerianet o egjiptianet pasi gje nuk i dallon, nga syte e tyre rrjedh gjak!

Une nuk urrej nje shqiptar pse eshte mysliman, por kerkoj me dashamiresi ti hap syte, qe ekstremizmi eshte nje semundje ngjitese..., pasi nuk ka qeveri dhe ideologji ta ç'farose..., une nuk jam kunder shqipove mysliman, por kunder shqipove ekstremiste mysliman...!
    Eshte hipokrite te shohesh "fjalet ofenduese" te miat, si psh; arrixhinj, gabel, magjyp, jevgjiter, etj, por harroni qe nuk jane fjale ofenduese por percaktuese..., nejse e verteta ndonjehere djeg! Por jo gjithnje eshte fajtor dielli
    Kur ata shajne heronjte tane kombetar, kur figurat e shquara i hedhin poshte, kur jane simpatizues me armiqte me te perbetuar te shqiptarise, turqit, kur shajne gratis ç'do shqiptar pse eshte i krishter dhe e quajne grek o serb, sipas oreksit te dites..., kjo eshte per te vene duart ne koke pikerisht njerez qe mburren nga mengjesi ne darke me fjale autopatriotike si per ti mbushur mendjen vetvetes..., por qe te jesh ekstremist islamik s'ke se si te jesh patriot shqiptar..., kjo eshte puro matematike, eshte nje teoreme!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Tani nuk dijm nese ky konflikt ishte konflikt shkaku i religjionit ose shkaku i ndonje mosmareveshje tjeter , bile keto dy pal ishin te etnive te ndryshme.

Muslimanet skan te drejt te sulmojn askend perderisa nuk sulmohen dhe nuk rrezikohen , ndersa edhe nese rrezikohen dhe nese jan ne luft , ata e kan rreptesisht te ndaluar vrasjen e te pafajshmive ( sidomos pleq , gra e femij ) , ndersa ne kete rast ishin vra edhe gra e femij , kjo esht gje e trishtushme.

Luftrat , vrasjet , asnjeher sjan ndalur dhe sdo te ndalen, esht luftu per : teritore , pasuri natyrore , ideologji fetare dhe shoqerore ... por me e dhimbshmja e gjith kesaj esht kur e pesojn te pafajshmit.

ps. Arbreshi_niko , ndihmoi vetes , nese smund ti ndihmosh vetes , ja po te ndihmoj un : si i ndan Zoti njerzit , sipas ngjyres se lekures , gjendjes pasurore , gjinis ...? Jo pra , Zoti i dallon njerzit vetem per nga veprat e tyre . ( te fola ne ket drejtim sepse te dija per besimtar).
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Renea, ti duhet te kuptosh qe si ti edhe une denoj hapur dhe me vendosmeri krimet e barinjve mysliman kundrejt grave dhe femijeve..., por qe duhet te kuptosh qe rrezik ka edhe ne gjithe zonat ku banojne njerez te fese te atyre barinjve..., pasi thame qe ndodh kudo ka mysliman..., me kundershto me fakte dhe une nuk flas me.
    Por deri at'here asnje njeri nuk ka ç'te thoje..., persa i perket jevgjve dhe gabelve..., he he , nuk ka pse te ofendohet nje shqiptar "puro dhe mbi te gjitha patriot" si shume prej jush..., por e keqja qe shajne shqiptaret si serb dhe grek, por jane krenar kur vetquhen me preardhje egjyptjan dhe turq..., aferim ju qofte!
    Per mua mbaron me kaq..., ndoshta eshte pak heret me fol per kete teme, me shqipot...
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Renea, ti duhet te kuptosh qe si ti edhe une denoj hapur dhe me vendosmeri krimet e barinjve mysliman kundrejt grave dhe femijeve..., por qe duhet te kuptosh qe rrezik ka edhe ne gjithe zonat ku banojne njerez te fese te atyre barinjve..., pasi thame qe ndodh kudo ka mysliman..., me kundershto me fakte dhe une nuk flas me.
    Por deri at'here asnje njeri nuk ka ç'te thoje..., persa i perket jevgjve dhe gabelve..., he he , nuk ka pse te ofendohet nje shqiptar "puro dhe mbi te gjitha patriot" si shume prej jush..., por e keqja qe shajne shqiptaret si serb dhe grek, por jane krenar kur vetquhen me preardhje egjyptjan dhe turq..., aferim ju qofte!
    Per mua mbaron me kaq..., ndoshta eshte pak heret me fol per kete teme, me shqipot...
    o niko. a nuk u çuan te krishteret te protestonin ne indi para ca ditesh, sepse ishte publikuar nje karikature e Jezu Krishti????
    filluan te thyenin vetrinat e dyqaneve.
    perleshja perfundoj me djegjen e kishes se qytetit...

p.s ke vende muslimane sa te duash ku te krishteret jane te integruar. shko beje nje xhiro ne bali.
    ndodhet ne shtetin me me shume muslimane ne bote...
    nje ish e dashur e ime eshte indoneziane dhe e krishtere...
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga king of queens Lexo Postimin
    ne rastet qe kam lexuar une, jane te krishteret dhe ateistet ata qe urrejne, sulmojne dhe fyejne muslimanet...
    TALEBAN; KAMIKAZ; XHIHADIST; MUXHAHEDIN jane disa nga epitetet e tua dhe te shokeve te tu islamofobike...
    keshtu mendoj edhe une.

me kane cilesuar keshtu edhe mua disa here.
    pse?? sepse nuk kam thene: poshte islami...
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Dikush mund te thoshte per kete postim "Kulmi i injorances".

Ketu diskutohet pasi eshte forum, pikerisht problemet nderkombetare. Nqs nuk te pelqen mos shkruaj, biles as mos e vizito fare ...
    po per ne kujt i rrruhet?

koken hongshin

po na qani hallet e bote.tyrç mer

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Tani nuk dijm nese ky konflikt ishte konflikt shkaku i religjionit ose shkaku i ndonje mosmareveshje tjeter , bile keto dy pal ishin te etnive te ndryshme.

Muslimanet skan te drejt te sulmojn askend perderisa nuk sulmohen dhe nuk rrezikohen , ndersa edhe nese rrezikohen dhe nese jan ne luft , ata e kan rreptesisht te ndaluar vrasjen e te pafajshmive ( sidomos pleq , gra e femij ) , ndersa ne kete rast ishin vra edhe gra e femij , kjo esht gje e trishtushme.

Luftrat , vrasjet , asnjeher sjan ndalur dhe sdo te ndalen, esht luftu per : teritore , pasuri natyrore , ideologji fetare dhe shoqerore ... por me e dhimbshmja e gjith kesaj esht kur e pesojn te pafajshmit.

ps. Arbreshi_niko , ndihmoi vetes , nese smund ti ndihmosh vetes , ja po te ndihmoj un : si i ndan Zoti njerzit , sipas ngjyres se lekures , gjendjes pasurore , gjinis ...? Jo pra , Zoti i dallon njerzit vetem per nga veprat e tyre . ( te fola ne ket drejtim sepse te dija per besimtar).
    ================================================== ========
    E more njerze, ju thuani se myslimani jane te paqes, nuk kane te derjte te sulmojn asken, nuk vrasin gra e femij!!!po qka dreqin eshte duke ndodhe ne realitet ne praktik ne jeten e perditshme te myslimanet dhe rrethe myslimanve!
    Une nuk po muje me kuptue pse po thoni se myslimanet jane te paqes dhe nuk vrasin...! ju ose jeni debela ose te pa iformuar ose injoranta, ose i dini te gjitha keto[se ku ka mysliman ka dhune mose paqein bomba kane sopata, mose paqein sopata kane gure] por doni qe te zezes ti thoni e bardhe!
    Edhe une jame mysliman, por e pranoj se ku ka mysliman eshte dhuna!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po per ne kujt i rrruhet?

koken hongshin

po na qani hallet e bote.tyrç mer

Rruje vete drage. Po s'pate takat maje me shkume. Po s't'pelqeu me diskutu vazhdo rrugen drejt. S't'mban njeri me zorr.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Rruje vete drage. Po s'pate takat maje me shkume. Po s't'pelqeu me diskutu vazhdo rrugen drejt. S't'mban njeri me zorr.
    nuk me ha palla shume as per arab e afrikan.

boll kena vujt.

me duket se kan bo i minare ke lagjja jote

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •