Postuar mė parė nga gloreta do vij une nje dite do vij, shpresoj qe te mos me ike avioni, do kercejme mi mos e refuzo kete, sa te behemi tape puc puc puc mpuq sta prish ty une do kercejme e ta dredhim shamine
Postuar mė parė nga s0ni mpuq sta prish ty une do kercejme e ta dredhim shamine ne fund te valles, kur te mbarojme se kercyeri do djegim shamine
ku do shkoni ju tė dyja pa mua?
Love has no limits
po mire po une qe nuk pi kafen????
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
dashke te vish dhe ti Ne Amerike mi a ke bileta ti, a ke te drejte te udhetosh
Postuar mė parė nga maryp po mire po une qe nuk pi kafen???? per ty kapucino
Postuar mė parė nga s0ni Nje kafe me Gloreten ky vendi qe frekuentojme ne momentalisht luajne serenata Korcare http://www.youtube.com/watch?v=7mzmHOTzo60 Mė shumė se sa ai klubi, mė pėlqen kjo kėnga e Kozma Dushit. Doja dhe unė tė pija njė kafe kėtu nė kėtė temė, po s'kam me kė ta pi.
Postuar mė parė nga gloreta dashke te vish dhe ti Ne Amerike mi a ke bileta ti, a ke te drejte te udhetosh As mos tė shkon nė mendje tė pish kafen pa mua ti, jo veē kafenė por dhe biletėn do mė paguash lol
Postuar mė parė nga SinFoni@ As mos tė shkon nė mendje tė pish kafen pa mua ti, jo veē kafenė por dhe biletėn do mė paguash lol Per ty shes dhe shtepine une
Postuar mė parė nga gloreta per ty kapucino a ok atehere hajdeni ketej nga une se ketu eshte atdheu i cafese dhe i cappuccino-ve
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt