Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    A ka shqiptarë në këtë forum ??
    Iliri ke te drejte...,Shqipraret ne pergjithsi, me shume i interesojne temat kote...,se sa te merren me tema, qe vertet pasqyrojne aktualitetin dhe realitetin tone shqiptare...,qe ne fakte eshte shume i dhembeshem...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 08-03-2010 më 09:04

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Kane qene disa antar shqiptar shume te mire nga Maqedonia si Davius, Stormangel, Albsoul mbase skam harruar ndonje tjeter...qe e kane pasqyru shume mire realitetin shqiptar te Maqedonise tash kane mbetur do parazita ketu qe e teprojne perveq TeovaMas qe e perfaqson si duhet realitetin.

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Ketu me ke Iliri . Metevertet eshte krijuare nje monotoni ne ket forume nga keta TALEBANET e te gjitha feve ,Ska mbeture teme ketu pa marre konotacione ngjyre "TALEBANO FETARE"

UNE ME TE VERTET JAME DUKE MENDUARE TE LARGOHEM NGA KY FORUME.

Une mendoije se ne shqiptaret kemi shume probleme me te cilat duhet te merremi me pare se sa me problemet e feve aziatike

Shqiptare dhe vetem shqiptare gjdo gje tjeter munde te bleni te kinezet per 1 euro (Qofte ajo kishe apo xhami)
    Pajtohem plotesisht edhe une. Kurr s'do te ma kishte marre mendja qe ka kaq shume shqiptare qe shqiptarin e shikojne permes feve dhe politikes. Nuk kisha besuar se ka aq shume urrejtje mes shqiptareve per fete dhe partite. Shumica e temave dhe diskutimeve qe behen ketu jane teper qellimkeqija, perqarese, provokuese dhe si te tilla i largojne shqiptaret mes vete.
    Ketu njeriu lexon gjera aq absurde sa qe te bejne te dyshosh ne kombesin e atyre qe i shruajne. Ketu lexon se vetem te krishteret jane shqiptare, se kosovaret nuk jane shqiptar por na qenkan dardan, se serbet dhe greket qenkan me te afert me te krishteret shqiptar , se shqiptaret jane me te afert me muslimanet tjere se sa me te krishteret shqiptar e gjithefare poshtersish.
    Ky formu eshte i mbushur me postime te fundamenatlisteve te krishtere qe dallohen per racizem dhe ksenefobi sidomos antiislame, kur dihet se shumica e shqiptareve i perkasin mu ketij besimi. Ketu gjene postime te fundamentalisteve musliman qe armik e quajne SHBA-ne dhe Evropen. Ketu mund te gjeshe sharje dhe fyerje te vlerave te luftes se UCK-se qe ia kalojne atyre fyerjeve qe i bene shteti i Serbise. Ketu mbillet urrejtja mes shqiptareve te Shqiperise sheteterore dhe atyre qe kane ngelur jashte shteti shqiptar. Ketu shahet dhe fyhet c'do gje qe eshte shqiptare , ose degradohet.

Asnjeher nuk kam menduar se temat kryesore me te cilat do te merrem ne forum do te jete feja dhe politika. Ketu gati eshte e pamundur pa u perfshire ne kete vorbull perqarese, kurse mbesin pa u prekur problemet kombetare dhe jetike te popullit tone, ose nuk u vihet rendesi fare.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    per fat t keq ne ket forum ka shum pak shqiptar ndersa ka shum te cilet e quajn veten shqiptar mirpo nuk e meritojn mu kan shqiptar

ne ket forum vetem katoliket menojn se jan shqiptar nders muslimanet taleban
    ketu ka vetem urrejtej anti islame
    ktu ka racista kunder popujve te ndryshme te botes te cilet jan musliman

dhe une mendoj se nje njeri qe provokon te tjeret dhe qe eshte racist nuk e meriton as te jet shqiptar e as te jetoj sepse e gjith bota nje gje te till e lufton

forumi quhet forumi shqiptar me mir do ishte sikur ti ndrrohej ky emer dhe ti behej forumi anti islam apo edhe emri forum racist

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Ka nje tendence te vazhdueshme per t'i "perzene" Shqiptaret nga ky forum.Por ne pavarsisht te gjithave,do te qendrojme per hir te emrit qe ky forum mban.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Jehonn Lexo Postimin
    A veq n`Maqedoni paska shqiptar sipas teje a ?

Hej Jehoon !! he,he,he

Paske ngateruare kabllat o shqipetare. . Tema ishte e drejtuare per shqipetaret e Maqedonise, s'a per shqipetare jemi shume, bile bile ndonje raste dalim si teprice teknologjike e atedheut tone .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    valla pak ka. ash mush talibanca a mo s shumti ka n maqedonije. atje shiptar nuk ka hiq.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    valla pak ka. ash mush talibanca a mo s shumti ka n maqedonije. atje shiptar nuk ka hiq.

Or kosovare i drecit , A edhe ju e hudhet nje mine ketu !!??? he,he,he, Ne keto temat e religjionit, kame filluare te frigohem se i keni vendosur MINA ne te gjitha vendekalimet, ne forum .

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Ne Maqedoni Ka Meshum Te Interesuiar Per Feh Por Ne Kosove Ka Mshum Te Interesuar Te Pajtohen Me Vllezrit Shkie Kan Haru Qe Seria I Dhunoj Mbi 2omije Femra Shqiptare Pamar Parasyesh Qe Femra Shqiptare Nuk Mund Ta Deklaroj Ket Gje Publikisht Se Trdita Esht E Till Pra O Shqiptar Meruni Me Veten E Leni Llafet Kujtone Kohen E Kaluar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    une jom per veti shqiptare e ket e mohoj veq kure takohem me ca te krisur ku llafe kan e vepra e tyre len te turprohesh te quhesh njeri e lere me shqiptare.

Vertet do kisha dashur te takoj nji shqiptar qe esht edhe para dite edhe mas dite ose ne 24 ore dy her nga 5 minuta jo me shum. puna spo na trego me qen hiq burra te mire.

Nese jemi fetar sjemi komtar
    nese jemi komtare nga njiher behemi nderkomtar.

nganjiher jemi pak e shumten e rasteve sjemi hiq
    as polar e as shqiptar.

vertet jom i ndryshem nga shum shqiptar
    a mose asimiluam edhe ne se sjemi hiq per kurban
    vertet dalloj shum sa edhe kure genjej vetem kure jom skuqem e disa edhe ne vende si oda e SAllona rrejn e skuqen hiq
    ca prej tyre genjejn edhe ne tv po dyshoja se tveja i ka hup ngjyrat
    por tash se voni pashe shqiptaret kure flasin nuk skuqen dikure kjo rregull nuk qendronte . Ne ket mal e shpat dikur luftohej me sopat.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •