Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 122
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    xFiles, po pse nuk luftoj per liri ndonje tip me emrin Vangjel, Nikola, Milos, Mark, e ku ta di une se cfar ?!!
    Pse te gjithe keta qe kane luftuar per lir, na paskan pas EMRA muslimanesh?!!!
    Dhe te thuash se Adem Jashari nuk ishte musliman, me fal po ti ne kete rast tregon injorancen tende te pafund!
    Shko ne Prekaz dhe pyeti anetaret e gjalle te familjes se tij se cfar jane?! A jane musliman ose jo.

GV_USA
    kur thashe qe nuk ishte musliman, e thashe ne kuptimin qe ishte shqiptar ne rradhe te pare,
    ai nuk luftoi per islam por luftoi per shqiperi, apo jo?

Pse nuk ka pat emra si ato thua ti,
    nuk e di listen e emrave qe kane luftuar,
    por duke patur parasysh perqindjen e shqiptareve musliman ne kosove natyrshem i bie qe emrat Vangjel, Nikola, Milos, Mark te jene pak ose jo ekzistent.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    kur thashe qe nuk ishte musliman, e thashe ne kuptimin qe ishte shqiptar ne rradhe te pare,

por duke patur parasysh perqindjen e shqiptareve musliman ne kosove natyrshem i bie qe emrat Vangjel, Nikola, Milos, Mark te jene pak ose jo ekzistent.
    Po pra dhe ky eshte njeriu Musliman qe beri diqka per token e Shqiperis ku ne fillim te temes eshte ber kjo pyetje dhe kjo eshte pergjigjja qe the ti..
    Burri 1 X flet !

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

Po mire e di ti se ne UCK ka pasur shum shqiptar nga Shqiperia!!! Dhe shqiperia mos me thuaj se nuk ka shqipetar kristijan!!!
    Pse mungojne emrat e tyre?!!! Si eshte e mundur psh sipas disa te dhenave qe gjenden ne internet, diku rreth dy mije vullnetare nga shqiperia kane marre pjese ne lufte ne rradhet e UCK-se , si eshte e mundur qe askush nga keto te mos kete emer kristijan?!!

Dhe sa i perket Adem Jasharit, mos i ha fjalet e tua, se ti vet the qe ai "nuk ishte musliman", keshtu u shprehe ti, jo une.
    Nuk the qe nuk ka luftuar per islamin, po the se Adem Jashari nuk ka qene musliman, shko lexo postimin tend, cfar te te them tjeter.

Edhe dicka bazuar ne ato qe kane luftuar per shqiperi, sidomos ne luften per clirimin e kosoves, bazuar ne emrat e atyre qe kane marre pse je ne lufte, do ose nuk do ti , i bie qe vetem SHQIPTARET MUSLIMAN JANE DUKE LUFTUAR PER SHQIPERI!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Juve mburreni me heronjt e popullit ne menyre myslimane/krishtere???
    Edhe kjo qenka nje mode e re e lindur ne forum, sepse ndarje ne fe si kemi pas bere ndonjehere heronjve tane.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Juve mburreni me heronjt e popullit ne menyre myslimane/krishtere???
    Edhe kjo qenka nje mode e re e lindur ne forum, sepse ndarje ne fe si kemi pas bere ndonjehere heronjve tane.
    Soni nuk i ndaj une herojnte ne musliman e te krishtere, per mua te gjithe jane heronje.
    Kete pune e bejne ca anetare tjere te forumit sipas te cileve herojnte shqiptare te krishtere na paskan qene heorjne pershkak te fese krishtere, ndersa herojnte shqiptare musliman na paskan qene heronje pershkat te shqiptarizmit te tyre.
    Loja qe luhet ketu eshte se dikush mundohet te portretizoj fene kristijane si fe heroike, ndersa fese islame mundohen tia marrin te gjitha merritat.

Personalisht mendoj se e verteta eshte se te gjithe herojnte pa marre parasysh se cfar kane qene, kane qene te tille pershkak te dashurise qe kane pasur per kete truall, per kete komb, per kete gjuhe dhe per kete flamurin tone qe sot valvisim ne liri.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Eshte idiotesi te vazhdosh te diskutosh ne nje teme me nje titull te tille.
    Diskutim te mbare.
    Megjithėse i'u ndryshua emėrtimi temės, ka ende diskutime.
    JO, besimtarėt myslimanė nuk kanė tė drejtė tė ankohen, sepse tė drejtėn e shprehjes sė mendimit e fjalės sė lirė e garanton Kushtetuta e Republikės sė Shqipėrise dhe "Deklerata Universale e tė Drejtave tė Njeriut".
    Nėse ka njerėz qė kanė krijuar njė opinon tė tillė mbi kėtė grupim i cili bėn zgjedhje regresive nė shoqėrinė e pėrbashkėt, ėshtė e drejta e tyre t'a shprehin ose jo kėtė opinion duke i parė ata si ndryshe ose si tė huaj.
    Kėshtu qė F-I mos u anko as ti kur tė tė thonė "qafir" , ėshtė e drejta e tyre !!!
    Unė personalisht, e konsideroj si tė huaj nėse X person p.sh. ka dy ose mė shumė gra, djali i tij martohet me vajzėn e xhaxhait ose mė larg, ndėrsa vėllai i madh i X-it 54 vjeē martohet me njė vajzė 6 vjeē.
    Natyrisht, qė njė familje e tillė ėshtė pėr mendimin tim e degjeneruar sipas normave, parimeve e tabuve qė ka vendosur shoqėria nė tė cilėn unė jam formuar dhe pėrpiqem t'i respektoj ato.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Unė personalisht, e konsideroj si tė huaj nėse X person p.sh. ka dy ose mė shumė gra, djali i tij martohet me vajzėn e xhaxhait ose mė larg, ndėrsa vėllai i madh i X-it 54 vjeē martohet me njė vajzė 6 vjeē.
    Natyrisht, qė njė familje e tillė ėshtė pėr mendimin tim e degjeneruar sipas normave, parimeve e tabuve qė ka vendosur shoqėria nė tė cilėn unė jam formuar dhe pėrpiqem t'i respektoj ato.
    edhe sipas normave te shoqerise ku jam formuar une, siē thua ti eshte...
    ti po merresh me nje pakice absolute...
    me sa di une, vetem 3% e muslmaneve praktikojne poligamine.
    nje pjese shume e vogel e muslimaneve i martojne vajzat ne moshen 6 vjeē.
    pastaj nje gje te tille e bejne sa te duash edhe ne afrike ne vende te krishtera.
    faji i krishterimit eshte ky?
    ti merresh me nje pakice. formon nje grup dhe ne kete grup fut padrejtesisht edhe shumicen.

si do te dukej ty sikur ndokush te thonte: shqiptaret jane te gjithe kriminele ose prostituta? do te te dukej e drejte?
    po sikur dikush te shikojne lajmet e prifterinjve pedofile, e baballareve qe perdhunojne dhe lene me barre vajzat e tyre dhe ne kete grup monstrash te fusin te gjithe shoqerine perendimore??? do te te dukej e drejte???

keshtu veprojne ata qe llogjikojne si ti...... duke pergjethesuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 08-03-2010 mė 11:59
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    qysh nuk kan t drejt more mu ankue talibanat. nuk e kan cfarytzue edhe drejten e fundit me na rreh, se a po do me na sha me komb e me shiptarhane po na i shajn, me flliq neper forum po flliqin e tash ju ka met edhe me na rreh. po masi na kan gjet budall le t na rrehin tana hallall ju kofshin.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    O Albo, me vjen me qesh per ty per shume kontradiktat e tua.
    E gjithe fajin ja le ateistave, a ne fakt me se paku kane faj.

Vetem te ftoj shiko njehere temat e nenforumit "Toleranca fetare" (qe ka me shume tema se gjithe) e gjithat temat provokuese apo normale jane te hapura nga antaret e besimit musliman dhe kristian dhe jo nga ateistat.

E dyta me sa kam pare une asnje ateist apo agnostik (qe une bej pjese ne kete te fundit) nuk perzihet ne nenforumin islamik kurse antaret e besimit musliman perzihen ne cdo teme ne nenforum ateist por edhe tjerat.

Ka edhe antar te besimeve ndryshme qe shpesh jane perzier edhe ne rubrikat histori duke ofendu figurat shqiptare veq pse nuk i takonin religjionit qe i takonte dhe normalisht shume jane irrituar qe nga aty dhe kane vazhduar debatet ne temat e tyre me permbajte fetare.

Une qe sa vjet jam ketu dhe shume pak kam marr pjese ne forumet e besimeve por gjithmon i kam percjell dhe kam verejt budalliqet gjithmon kane qene nga disa antaret musliman dhe ortodoks gjithashtu, Dhe me vjen cudi se sa i njeanshem je panvarisht shpesh ja lishoje ndonje llaf edhe tyre te fejes islame.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 08-03-2010 mė 12:38

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Ne ateistet as nuk qurravitemi, dhe aq me shume bejme propagande antifetare.

Vetem na irriton propaganda juaj si "fetare" te thekur.
    ps.mos beni ketu ne forum avokatine e JESUS e MUHAMED,se te gjithe kemi besimtare ne familje.

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •