Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga ment Lexo Postimin
    po pune e madhe pse eshte hidhrue KFOR' i hajt se dathen vet edhe ata skan shka bajn edhe ata e kan politik kete reagim te tyre keshtu nuk asht edhe fort problem ftofen, ftofen edhe KFOR' i .
    Kadal se me u ftof KFORI ftohesh edhe ti nen cader ne stankovec e klyeminstli duhet me rezervu prap ROGNERIN e me na cliru prap ( tu cliru uckura ne rogner)!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    black.. kush jan kto armiqte tone..

permendi disa..

Armiqt tone se pari jemi vet ne.

Pleqt gjithmon e kan then se Evropa eshte OROSPI mendoj se kan patur shum te drejt,dhe se xhdo gje ne Kosov eshte duke ardhur prej Evropes e jo prej Amerikes sa e di une,une mendoj se Evropen e kemi armike.

Dhe se di pse me cove me ti permend kur xhdo shqiptar e din shum mire ken e ka armik dhe ken mik.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Kadal se me u ftof KFORI ftohesh edhe ti nen cader ne stankovec e klyeminstli duhet me rezervu prap ROGNERIN e me na cliru prap ( tu cliru uckura ne rogner)!
    si mbas KFORIT dhe teje FSK duhet te mbaj veq lopata me shyme zjarre nese KFORI sdon te naj shef armet neve ne dore kaqen dasht ta sulmoj serrbien pa i rrok armet ne e jo me teren te gatshem.

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    si mbas KFORIT dhe teje FSK duhet te mbaj veq lopata me shyme zjarre nese KFORI sdon te naj shef armet neve ne dore kaqen dasht ta sulmoj serrbien pa i rrok armet ne e jo me teren te gatshem.
    E Sikfter e patriot,
    e paske harru ti me duket vitin '99 ,e paske harru Bllacen,e gjerat tjera,per toke shokit.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Mos u tutni bre
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    Skefter patrioti!
    FSK apo ushtrija e ardhshme e kosoves nuk eshte shoqeri folklotike e kujt ti cohet me mar e me qit ne rrug per interesa politike te partise ,Me ket KFOR dhe NATO i ka tregu Hashimit dhe juve patriotve se kush e ka cliru kosoven dhe kush vendos per te,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Ne mundemi te shkruajm qka ne deshirojmi ne kete forume dhe ne te tjeret...
    Po ne duhet nje here te vedisohim njere e pergjithemone...po ne kete forum po keta antaret e sodit si shkruajen per manifestimin Epopeja e UÇK-se te vitit te kaluar ishin po keta forumista te cilet thojeshin e humben edhe kete epop,edhe partit opzitare se bashku me disa ketu,,po edhe vitin e kaluar une ju pata then se nuk ishin kushtet per mbajtjen e nje epopeje te till vitin e kaluar se kerkunde nuk ishin me disiplinen qe kerkohet...
    Kur tani Instutucionet e Kosoves e mbajten kete vite me organizime ushtarake dhe me te tjera,
    Po sot jane keta forumista qe thojen nuk eshte deshte te mbahet e me i prishe punet me KFOR-in,nje ashtu edhe partit opozitaret te cilat vitin e kaluar edhe u shiteshin patriote ne kareshi me manifestimin ne fjale kete jemi deshmitare te gjithe bilem AAK -ja ishte e flaket mbas folklorit kurse sante doli dhe tha FSK-ja duhet me ministrin perkatese ti kerkoj falje KFOR-it Shikoni patriotizmin e tyre..
    E tani une juve do mundiohem te ju shpjegoj diqak jo ti mbroj Qeveritaret po realitetin gjdo Kryminister tjeter te ishte ne ket dite te sodite nuk kishte guxuar ta mbante tubimin ne fjale me FSK-ne po te ishte edhe ramushi,apo qeku e kush tjeter nuk i kishin prishu kolltuket e vetea kurr per popull me qka u treguar sante aak,ja me dekleraten sa qe kerkojk te ju kerkohet falje atyre,,
    Une nuk e shofe kete kurfare problemi se problemi eshte te Komandanti i KFOR-it i cili eshte Gjerman per fate te keq te Kosoves eshte shume njeri i keq per popllin e koosves dhe per shqiptaret,,me qka u tregua edhe para dy jave me te figjeraldi amerikan ne itali i cili u detyrua te vije ne kosove dhe te ja hjek vrejtejen po keti kom,te kfor-it,edhe disa shtet te cilat end nuk e kan njohur kosoven si shtet..
    Po une i perkrahi presidentin dhe qeverin ne kete raste edhe ate shume se edhe ata njehere duhet te mesohen se Kosova eshte shtet,e per hater te serbeve boll ma punuan kosovaret...
    Qe dy vitet kjo qeveri ma mire nuk ka vepruar se sa ne kete kohe ne momentin e duher dhe per Legjendarin e duhur se vertet e meriton Komandanti Legjendar Adem Jashari dhe Familja Jashari per nje dite te till siq ishte me 5,6,7 mars 2010
    Kfor-i nuk ka se qka te ben pa FSK-ne dhe popllin shqiptare kete e dine edhe KFOR-i se nje gje e din mire se po te ishin keta ne irak apo avganistan nuk do te sjellshin en kete menyre kfori e as evropa kete e din keta,,shikoni se qka ben KFOR-i ne Mitrovice ,po edhe ne duhet te vendosmi dhe mos te ju perfillmi ne gjdo gje qka thojen keta se Evropa nuk ja deshiron Kosoves e as Popllit te Kosoves te Miren kete e ka vertetua edhe para ca vjetesh e dimi te gjithe ,.
    Po kjo evrop eshte si nuk i perfshiti te gjitha ne liberalizimin e Vizave te gjithe ,nuk eshte si nuk i kan plotsuar kushtet te gjitha ,shikoni Shqiperin,Bosnjen,Kosoven,Turkin e per qka vetem e vetem si jane Musliman nuk e kan perfshi ne Liberalizimin e Vizave kjo eshte e vertet po keta dalin dhe thojen se nuk i kane plotsuar kushtet ende politika e tyre dhe marrzija e Evropes si gjithe here.......

Shikoni Evropen dhe shtetet Ballkanike takimin ne berdo te Sllovenis vetem si ju ka then Serbija nuk marr pjes si ftohet Kosova aty si shtet serbia nuk vjen ne ata takim,qka bejen aty Kosova ju tha edhe ne marrim pjes vetem si shtet e jo ne llogon e unmikut,,,u detyruan te gjitha shtetet te paraqiten ne ate takimpa Flamuj nje nder to edhe Kosova,do me than Sllovenija pa Flamur,Kroacija,Austria e shume te tejra per qka vetem hatri i serbis e po du me than kjo eshte evropa kuder si gjithe here..........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Skefter patrioti!
    FSK apo ushtrija e ardhshme e kosoves nuk eshte shoqeri folklotike e kujt ti cohet me mar e me qit ne rrug per interesa politike te partise ,Me ket KFOR dhe NATO i ka tregu Hashimit dhe juve patriotve se kush e ka cliru kosoven dhe kush vendos per te,
    O i pa njeri dhe i pa ndergjegjshem nuk eshte pune e partive ketu se Adem Jashari nuk u kane i partive po u kane i gjithe kombit shqiptare si e ka fliuar veten em gjithe familjen e per kete kan defiluar FSK-ja e jo per parti..
    po ju nje pjes jeni mesuar po politikat e juaja e nuk dini se qka folni dhe veq ja futeni kot...
    Kush ishte si e ndoqi serbin nga Kosova Nato po ose KFORI a si pas tej dhe disa si mendojen si ti po,,ku ishte NATO per 60 vite aaaa,,,Po mos te ishte poplli dhe lufta e drejt per NATO kurr nuk do ishe shliruar more kopuk...marr duhet me ju ardhe juve disave se qka jeni ka shkruani dhe qka mendoni,po ju nuk keni faj se jeni mesuar ne te kaluaren e tashti ju vije eger juve...
    SE JU JENI MESUAR TI SHKONI PER TEHI SERBIS E tani ti shkjoen edhe shqiptaret KFOR-it ashtu siq deshirojen ata jo njeri,,,,se ketu ESHTE KOSOVE dhe KFOR-I dhe te gjithe nje dite do te ikin nga Kosova se eshte toka e SHQIPERIS SE MADHE....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    I Rogneri me sa po duket je ti edhe ne shkrimet para prake se Luftetaret as nuk kan ndejte ne rogner as qe do te rrin ndonje here po ti je mesuar te rrish atje dhe te folesh tani me KFOR-in KFOR-i ketu nuk ka asgje hiq,,,,se edhe keta jan si serbija nuk jane ardhur keta ketu te okupojen po te na ndihmojen e perkrahim ndihemen e tyre e jo me i hype ne shpin popllit e as kerkujet,,Kur as serbin ky popull nuk e ka duruar e as qe ka me duruar edhe keta se nuk jan okupus keta po duhet te dine edhe keta edhe ti se KOSOVA ESHTE shtet A E KUPTOVE TI.....A JO NESE JO VAZHDO KU JE MESUAR TI ME KETA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Po nuk me vije fije turpi te ju them disave ketu se jeni mesuar ne marshutat e ushtris okupuse e tani ju vije veshtir ti pranoni ralitwetin e krijuar ketu me Ushtrin e Kosoves dhe popllit SHQIPTARE

Po une ju them juve mendoni ka e ardhmja e Popllit Shqiptare e mos mendoni ka e kaluara jo e larget ,,,nje here duhet te mesoheni se ketu ishte KOSOVE dhe sa te egziston kjo toke eshte KOSOVE...........
    Ndryshuar për herë të fundit nga kruja78 : 08-03-2010 më 17:22

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •