Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95

Qka mendoni për bashkimin e preshevës dhe bujanfcit Kosovës

Për momentin nuk po dëshiroj që të qeli tem për bashkimin e gjitha trojeve shqiptare por po kufizohna vetëm tek Presheva Bujanofci dhe Medvegja Por jo në kompenzim të trojeve Por për shpalljen e këtyre teritoreve si pjes e Kosovës nga asamblet tëkëtyre tri komunave Që mundet të ndodhë shum shpejt Me nderime
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeli3 : 26-02-2010 më 18:49 Arsyeja: Titulli Preshev Bujanofc dhe Medvegj

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    lugina e presheves ajo si gurisht qe dote hapet si tem edhe ne politiken e qeveris duhet se pse dote behet ndrrim i teritoreve pa deshiiren ton kjo esht e sigurt se pse veriu i kosoves defakto esht i ndar veq pritet momenti

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    GABIM!

Eshte harruar Medvegja, sidomos me vjen keq kur kujtoj se edhe vete serbet Medvegjen e shohin si shqiptare! Pra do ishte me mire Presheve, Bujanovc edhe Medvegje! Por me kusht qe Mitrovica veriore me Leposavicin te MOS i kalojne Serbise!
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    GABIM!

Eshte harruar Medvegja, sidomos me vjen keq kur kujtoj se edhe vete serbet Medvegjen e shohin si shqiptare! Pra do ishte me mire Presheve, Bujanovc edhe Medvegje! Por me kusht qe Mitrovica veriore me Leposavicin te MOS i kalojne Serbise!
    Me respekt Gjirokastër por po më duket se paske lexuar me vëmendje se e kam cekë shum mir edhe Medvegjen por edhe jo ndrrim teritoresh me sërbin por shpalljen e tri Kuvendeve Komunale për bashkimin me Kosovën Me respekt

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Endrra ime eshte kjo, i lutem Zotit te mos ma merr shpirtin para se kjo (bashkim) te behet ralitet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    82

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga qeli3 Lexo Postimin
    Me respekt Gjirokastër por po më duket se paske lexuar me vëmendje se e kam cekë shum mir edhe Medvegjen por edhe jo ndrrim teritoresh me sërbin por shpalljen e tri Kuvendeve Komunale për bashkimin me Kosovën Me respekt
    ######
    A ju nevojiten per ara tuaja lugina e presheves ,per ti shitur pastaj siq e shitni detin shqiptar.
    Mos shihni enderra .Kush do te bashkoj shqiperin me luginen e presheves apo me kosoven ,jasht prej shqiperise.
    Ti mbajme kete qe e kemi dhe qe po na marrin cdo dite nga pak fqinjet.
    Ju jenio tradhetar te klasit te par qe beni pazarlleqe qka me i marr serbis e me i dhene kosoves ,e cka me i marr kosoves e me i dhene serbise.
    Mire e keni mbase ata qe derdhen gjakun e derdhen per pazarlleqet tuaja.
    po te ishte gjalle ADEM DARDANI(sic e quan dardania ) do tiu kishte vra plumb ne ball ,mi tradhetar fjalaman .

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Bujanovc e Medvegj,Presheve me rrethin nje emer i madh qe e thirrin Lugine.

Edhe loginen do ta bashkojme ke Kosoven,dhe pastaj do te bashkohem me Shqiperin dhe ta bejem Shqiperi Etnike.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga perspektiva Lexo Postimin
    ######
    A ju nevojiten per ara tuaja lugina e presheves ,per ti shitur pastaj siq e shitni detin shqiptar.
    Mos shihni enderra .Kush do te bashkoj shqiperin me luginen e presheves apo me kosoven ,jasht prej shqiperise.
    Ti mbajme kete qe e kemi dhe qe po na marrin cdo dite nga pak fqinjet.
    Ju jenio tradhetar te klasit te par qe beni pazarlleqe qka me i marr serbis e me i dhene kosoves ,e cka me i marr kosoves e me i dhene serbise.
    Mire e keni mbase ata qe derdhen gjakun e derdhen per pazarlleqet tuaja.
    po te ishte gjalle ADEM DARDANI(sic e quan dardania ) do tiu kishte vra plumb ne ball ,mi tradhetar fjalaman .
    Oj perspektiv pakë si të madhe e paske gojën {po më duket vetëm me hangër përshesh}E nukë i thuhet njeriut pa e njoft e pa e ditë se kushë është ta quani tradhtar Se mir e ke se tradhtin e pastron vetëm plumbi Por unë kurrë në jetën time nukë kamë pas tok as për të shitur e as për të bler Porë e kamë shkatrruar jetën time nja 9 vjet nëpër kazamatet e sërbis e nj 9 muaj nëpër malet e koshares Por këto të gjitha i kam bër për bashkimin e trojeve Shqiptaree jo për shitje E ty ta kisha dhën fal ni plum ti po e din se ku RRofshinë trojet e bashkuara shqiptare

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    po cka i nevojitet Kosoves Lugina nqofte se e humb Mitrovicen,,, mendoni pak o burra se toka e Mitrovies 10000 here me dobishme per Kosoven se Presheva, e ata presin qe ne cdo moment te ndoh kjo po InshAll-llah nuk ndodh. E nqofte se ndodh qe me u bashku pa ndarje e Mitrovices hajlikoft megjithese ska mbet kurgjo as ne Presheve.......(une vi nga Presheva) ne Bujanoc ka shume serbe ndersa Medvegja u mbush me serbet e Kosoves...... A Presheva shyqyr eshte 95%shqiptar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Lulzim7 Lexo Postimin
    po cka i nevojitet Kosoves Lugina nqofte se e humb Mitrovicen,,, mendoni pak o burra se toka e Mitrovies 10000 here me dobishme per Kosoven se Presheva, e ata presin qe ne cdo moment te ndoh kjo po InshAll-llah nuk ndodh. E nqofte se ndodh qe me u bashku pa ndarje e Mitrovices hajlikoft megjithese ska mbet kurgjo as ne Presheve.......(une vi nga Presheva) ne Bujanoc ka shume serbe ndersa Medvegja u mbush me serbet e Kosoves...... A Presheva shyqyr eshte 95%shqiptar
    I nderuari lulzim unë po më duket se kamëqen shumë iqart që mos me ju nda kosovës mitrovica E sa i përket shkieve nuk na prishin punë neve në qoftse donë me nejt letë rrin po në qoftse jo le të shkojn për sërbi Me nderime

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •