Postuar mė parė nga
mesia4ever
Oooo Gimi, nuk eshte ashtu, ku pe din ti? Neve nuk na kane mesuar keshtu, edhe kur kam qene ne Prekaz eskurzion me shkolle, neve sna u eshte thene keshtu. Ti a e njeh Adem Jasharin?! Adem Jashari e ka urrejtur padretejtesine ndaj njerezve, nuk mund te thuash se ka qene islamist, kjo eshte ofendim me na quajt neve Adem Jasharin islamist, une e kisha bo ligj qe kush e thote kete te futet ne burg se kjo na deshperon totalisht ju si po pretendoni me i sekuestru figurat kombetare, qe si mua hiq mos e qo me larg, 2 dite kam qene i deshperuar skam marre pjese ne forum qe na keni futur me lloj lloj shkronje foton e tij e lloj lloj traume na keni jep - hajde ma mire futma thiken ne fyt se me i bo ato gjera, bile po ta tregoj adresen kur te vi ne KS sivjet nese don e nese vjen nga Maqedonia ti.
O shoki, nuk eshte bre ashtu, sna keni lone tjeter sen, veq duhet me dal me SHPALLJE ketu ne forum, se ju ndryshe nuk kuptoni, po e shohim se eshte e kote krejt... parim islam eshte me luftu per Allahun qe feja e ketij te fundit te dale fitimtare ne bote (pra te mposhten kundershtaret e kesaj feje-ideologjie) dhe te futet sheriati- pedofilia dhe masakrat e vrasjet e njerzve, ne ate kohe nuk ka pasur kombesi- por kane qene te ndare fise-fise keshtu qe ai pretendim i yti nuk qendron - pra ska patur ideal kombetar. Adem Jashari kurre sdo te toleronte qe pedofilia te merrej si 'bekim' nga Zoti. Adem Jashari civilet kurre nuk i kane ngucur, por gjithmone kane sulmuar palen e armatosur. Nuk ka asnje ushtar te UCK-se qe ka vdek ne sulm kamikaz e te besonte se pastaj Allahu do ta martonte me shume gra kinse ne xhenet, as edhe nje te pakten, dhe me i thon kete do te ju thoshin 'shko ne neuropsikiatri se atje shoki e paske vendin'. Une nuk jam kunder xhihadit, une jam pro bile, behuni grupe grupe akuzoni njeri tjetrin per 'shirk' edhe hudhni veten ne ere a vrituni si te deshironi, asgje skam kunder, por mos vrisni njerez tjere te pafajshem, femije e gra - pra vdisni per Allahun se mua sme intereson t'ia dij bile. S'mundesh me thone se eshte i gjalle ne kuptimin kuranor, se Kurani aty flet per shehidet-pra ata qe kane luftu per fene islame, por se ideali i tij eshte i gjalle, mos flisni pa baze.
A ka pas Adem Jashari nje shok katolik te nje fshati te afert aty, qe ka maru arme per Adem Jasharin dhe luftetaret e tij, pra po te ishte islamik si thua ti, do ta ndjekte ate urdherin e allahut 'mos i mirrni per miq te krishteret dhe jehudite...'- eshte nje emision ne RTK e kam pare. Pra ai nuk i urrente vellezerit e tij te krishtere te nje kombi, nuk i ka kercenu me dhune sikur ju megjithese kishte mundur t'i sulmonte nuk e ka bere kete, pasi e ka dit se te krishteret vetem te mira i sjellin nje populli dhe nuk ia hapin gropen popullit te vet. Ai ka qene katolik (shoki i tina).
Pyete cilin dush hoxhallar qe e ka kryer shkollen ne Arabine Saudite (jo sipas 'dijetareve' bektashi apo nje sekti tjeter qe luten ne varreza se po ju ndihmojne ata 'shenjter' kinse), nese nuk eshte keshtu sic ta thashe une (fjalet te zeza te trasha), hajde bomi tona te zezat edhe kam me te thon 'hallall'.
Tung
Krijoni Kontakt