Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 102
    Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po te ishte Adem Jashari gjalle, i pari do te luftonte kunder tyre!
    Adem Jashari do tė luftonte kundėr teje dhe disave ketu sepse ai ishte nga ata qė falen Namazin (kryenin lutjet), agjėronte Ramazanin.
    Ra heroikisht duke qenė agjerueshėm dhe duke qenė me abdes dhe kėtė nuk po e propagandoj unė mirpo shko pyeti vet familjarėt dhe tė tregojnė se si ushtria Serbe tentoi qė para mengjesit ta kryente aksionin mirpo Adem Jashari me familje ishte zgjuar pėr tė ngrenė syfyr (pra nė Ramazan), ka dal nė njė dhomė tjetėr pėr tė marrė abdes dhe aty ėshtė vėrejtur nga forcat serbe tė cilat kanė shti nė tė, mirpo pas abdesit (para se tė hynte nė Namaz pėr ta falur Sabahun) ai mori pushken dhe bėri rezistencė ku edhe ra heroikisht!
    Mos flisni rreth Adem Jasharit kur nuk e njifni, ai dhe tė tjerėt (me perjashtim ata qė mund ti numerosh nė gishta) ishin Musliman, pavarsisht se a don ti dhe tė tjerėt t'ua zhveshesh petkun fetar tė tyre.
    Pėr juve tė gjithė janė Shqiptarė me perjashtim ata qė janė Musliman, epo ky ėshtė ofendim i hapur.
    Normal qė Adem Jashari dhe tė tjerėt luftuan pėr atdhe dhe kjo ėshtė prej parimeve Islame (nuk e di ēka shihni ju ketu se nuk perkiste me Islam), pra lufta pėr Vatan stimulohet nga Islami, madje edhe vet motoja "Ai ėshtė i gjallė..." ėshtė bazuar nė frymen Islame dhe Kur'anore: "E pėr ata qė u mbytėn nė rrugėn e All-llahut mos thoni: “Janė tė vdekur”, Jo, ata janė tė gjallė, por ju nuk kuptoni (gjallėrinė e tyre).(Kur'an 2:154)"

Ēdo tė mirė
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ore cfar ja fut kot ti? Po e ke te shkruar ne kuran qe duhet ti luftoni te krishter dhe jehudit deri sa te pranojn islamin more.Po si duket je nga ato muslimant qe pijn vere dhe han mish derri
    "Nė fe nuk ka dhunė...(Kur'an 2:256)"

Normal luftohen nė raste luftrash mirpo jo nė paqe, pėrkundrazi nėse nuk kemi ku tė referohemi Kur'ani na mėson qė t'u drejtohemi Priftėrinjėve (mirpo jo atyre si Anton Kēira kuptohet).
    "Gjithqysh ti do tė vėresh se jehuditė dhe ata qė i pėrshkruan Zotit shok (idhujtarėt) janė njerėzit me armiqėsi tė fortė kundėr besimtarėve (kundėr muslimanėve). Ndėrsa do tė vėresh se mė tė afėrmit si miq pėr besimtarėt janė ata qė thanė: “Ne jemi nesara-krishterė”. Kėtė ngase prej tyre (tė krishterėve) ka dijetarė (ulema) dhe tė devotshėm, dhe se ata nuk janė kryeneēė. (Kur'an 5:82)"
    Pra versetet tė cilat flasin pėr luftėn dhe si duhet sillur njeriu gjatė luftrave janė diē tjetėr nė ketu po flasim kur je nė paqe dhe bashkjeton me ta (sikur rasti jonė tani qė kemi nė trevat tona), pra perkundrazi jo tė luftohen mirpo duhet tė ndihmohen nė mes veti.
    Ti je hija e Kastriotit

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga dardaniAU Lexo Postimin
    Tani mase lufte disa eksteremist mysliman, po pse mose te thuhet edhe terrorist,
    Ekstremistė po! Terrorist jo!
    Ekstremizėm ka gjithkund nė botė, nėse jo ekstremizėm fetar, ka ekstremizėm racor, nacional, sportiv etj.
    Ekstremizėm ėshtė kur lufton nė njė fushė me intensitet maksimal dhe dallon nga normalja, pra ekstremitet.
    Pėr dallim nga fjala "Ekstermistė", fjala "Terroristė" ka kuptim krejtėsisht tjetėr ajo nėnkupton kur mbi njė popull ushtrohet gjenocid, ja njė shembull konkret:
    Kur masakrohet njė fshat i tėrė, apo njė qytet aty merret epiteti "Terror" pra kemi hasur edhe nėpėr histori dhe filma tė ndryshėm kur thuhet "Ėshtė terrorizuar i tėrė fshati..." si p.sh nė Srebrenicė ka ndodh terror, nė Reēak ka ndodhė terror, nė Dyz ka ndodh terror, nė Koliq ka ndodh terror etj. etj.
    Shqiptarėt si popull mund tė kenė nė mesin e tyre ekstremista tė llojit fetar, mirpo asesi terrorista. Jo ne si popull asnjėherė nuk e kemi pushtuar askėn, por ka ndodh e kundėrta na kanė pushtuar neve tė tjerėt. Ne asnjėherė nuk kemi TERRORIZUAR asnjė vatėr, pėrkundrazi tė tjerėt kanė terrorizuar qytetet tona, andaj ėshtė e pabazė tė thuhet "Shqiptarė terroristė!"
    Siē thashė edhe mė herėt ekstremistė mund tė kėtė, mirpo terroristė definitivisht jo!
    Ti je hija e Kastriotit

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Adem Jashari do tė luftonte kundėr teje dhe disave ketu sepse ai ishte nga ata qė falen Namazin (kryenin lutjet), agjėronte Ramazanin.
    Ra heroikisht duke qenė agjerueshėm dhe duke qenė me abdes dhe kėtė nuk po e propagandoj unė mirpo shko pyeti vet familjarėt dhe tė tregojnė se si ushtria Serbe tentoi qė para mengjesit ta kryente aksionin mirpo Adem Jashari me familje ishte zgjuar pėr tė ngrenė syfyr (pra nė Ramazan), ka dal nė njė dhomė tjetėr pėr tė marrė abdes dhe aty ėshtė vėrejtur nga forcat serbe tė cilat kanė shti nė tė, mirpo pas abdesit (para se tė hynte nė Namaz pėr ta falur Sabahun) ai mori pushken dhe bėri rezistencė ku edhe ra heroikisht!
    Mos flisni rreth Adem Jasharit kur nuk e njifni, ai dhe tė tjerėt (me perjashtim ata qė mund ti numerosh nė gishta) ishin Musliman, pavarsisht se a don ti dhe tė tjerėt t'ua zhveshesh petkun fetar tė tyre.
    Pėr juve tė gjithė janė Shqiptarė me perjashtim ata qė janė Musliman, epo ky ėshtė ofendim i hapur.
    Normal qė Adem Jashari dhe tė tjerėt luftuan pėr atdhe dhe kjo ėshtė prej parimeve Islame (nuk e di ēka shihni ju ketu se nuk perkiste me Islam), pra lufta pėr Vatan stimulohet nga Islami, madje edhe vet motoja "Ai ėshtė i gjallė..." ėshtė bazuar nė frymen Islame dhe Kur'anore: "E pėr ata qė u mbytėn nė rrugėn e All-llahut mos thoni: “Janė tė vdekur”, Jo, ata janė tė gjallė, por ju nuk kuptoni (gjallėrinė e tyre).(Kur'an 2:154)"

Ēdo tė mirė
    Oooo Gimi, nuk eshte ashtu, ku pe din ti? Neve nuk na kane mesuar keshtu, edhe kur kam qene ne Prekaz eskurzion me shkolle, neve sna u eshte thene keshtu. Ti a e njeh Adem Jasharin?! Adem Jashari e ka urrejtur padretejtesine ndaj njerezve, nuk mund te thuash se ka qene islamist, kjo eshte ofendim me na quajt neve Adem Jasharin islamist, une e kisha bo ligj qe kush e thote kete te futet ne burg se kjo na deshperon totalisht ju si po pretendoni me i sekuestru figurat kombetare, qe si mua hiq mos e qo me larg, 2 dite kam qene i deshperuar skam marre pjese ne forum qe na keni futur me lloj lloj shkronje foton e tij e lloj lloj traume na keni jep - hajde ma mire futma thiken ne fyt se me i bo ato gjera, bile po ta tregoj adresen kur te vi ne KS sivjet nese don e nese vjen nga Maqedonia ti.

O shoki, nuk eshte bre ashtu, sna keni lone tjeter sen, veq duhet me dal me SHPALLJE ketu ne forum, se ju ndryshe nuk kuptoni, po e shohim se eshte e kote krejt... parim islam eshte me luftu per Allahun qe feja e ketij te fundit te dale fitimtare ne bote (pra te mposhten kundershtaret e kesaj feje-ideologjie) dhe te futet sheriati- pedofilia dhe masakrat e vrasjet e njerzve, ne ate kohe nuk ka pasur kombesi- por kane qene te ndare fise-fise keshtu qe ai pretendim i yti nuk qendron - pra ska patur ideal kombetar. Adem Jashari kurre sdo te toleronte qe pedofilia te merrej si 'bekim' nga Zoti. Adem Jashari civilet kurre nuk i kane ngucur, por gjithmone kane sulmuar palen e armatosur. Nuk ka asnje ushtar te UCK-se qe ka vdek ne sulm kamikaz e te besonte se pastaj Allahu do ta martonte me shume gra kinse ne xhenet, as edhe nje te pakten, dhe me i thon kete do te ju thoshin 'shko ne neuropsikiatri se atje shoki e paske vendin'. Une nuk jam kunder xhihadit, une jam pro bile, behuni grupe grupe akuzoni njeri tjetrin per 'shirk' edhe hudhni veten ne ere a vrituni si te deshironi, asgje skam kunder, por mos vrisni njerez tjere te pafajshem, femije e gra - pra vdisni per Allahun se mua sme intereson t'ia dij bile. S'mundesh me thone se eshte i gjalle ne kuptimin kuranor, se Kurani aty flet per shehidet-pra ata qe kane luftu per fene islame, por se ideali i tij eshte i gjalle, mos flisni pa baze.

A ka pas Adem Jashari nje shok katolik te nje fshati te afert aty, qe ka maru arme per Adem Jasharin dhe luftetaret e tij, pra po te ishte islamik si thua ti, do ta ndjekte ate urdherin e allahut 'mos i mirrni per miq te krishteret dhe jehudite...'- eshte nje emision ne RTK e kam pare. Pra ai nuk i urrente vellezerit e tij te krishtere te nje kombi, nuk i ka kercenu me dhune sikur ju megjithese kishte mundur t'i sulmonte nuk e ka bere kete, pasi e ka dit se te krishteret vetem te mira i sjellin nje populli dhe nuk ia hapin gropen popullit te vet. Ai ka qene katolik (shoki i tina).

Pyete cilin dush hoxhallar qe e ka kryer shkollen ne Arabine Saudite (jo sipas 'dijetareve' bektashi apo nje sekti tjeter qe luten ne varreza se po ju ndihmojne ata 'shenjter' kinse), nese nuk eshte keshtu sic ta thashe une (fjalet te zeza te trasha), hajde bomi tona te zezat edhe kam me te thon 'hallall'.

Tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 11-03-2010 mė 21:39

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Oooo Gimi, nuk eshte ashtu, ku pe din ti? Neve nuk na kane mesuar keshtu, edhe kur kam qene ne Prekaz eskurzion me shkolle, neve sna u eshte thene keshtu. Ti a e njeh Adem Jasharin?! Adem Jashari e ka urrejtur padretejtesine ndaj njerezve, nuk mund te thuash se ka qene islamist, kjo eshte ofendim me na quajt neve Adem Jasharin islamist, une e kisha bo ligj qe kush e thote kete te futet ne burg se kjo na deshperon totalisht ju si po pretendoni me i sekuestru figurat kombetare, qe si mua hiq mos e qo me larg, 2 dite kam qene i deshperuar skam marre pjese ne forum qe na keni futur me lloj lloj shkronje foton e tij e lloj lloj traume na keni jep - hajde ma mire futma thiken ne fyt se me i bo ato gjera, bile po ta tregoj adresen kur te vi ne KS sivjet nese don e nese vjen nga Maqedonia ti.

O shoki, nuk eshte bre ashtu, sna keni lone tjeter sen, veq duhet me dal me SHPALLJE ketu ne forum, se ju ndryshe nuk kuptoni, po e shohim se eshte e kote krejt... parim islam eshte me luftu per Allahun qe feja e ketij te fundit te dale fitimtare ne bote (pra te mposhten kundershtaret e kesaj feje-ideologjie) dhe te futet sheriati- pedofilia dhe masakrat e vrasjet e njerzve, ne ate kohe nuk ka pasur kombesi- por kane qene te ndare fise-fise keshtu qe ai pretendim i yti nuk qendron - pra ska patur ideal kombetar. Adem Jashari kurre sdo te toleronte qe pedofilia te merrej si 'bekim' nga Zoti. Adem Jashari civilet kurre nuk i kane ngucur, por gjithmone kane sulmuar palen e armatosur. Nuk ka asnje ushtar te UCK-se qe ka vdek ne sulm kamikaz e te besonte se pastaj Allahu do ta martonte me shume gra kinse ne xhenet, as edhe nje te pakten, dhe me i thon kete do te ju thoshin 'shko ne neuropsikiatri se atje shoki e paske vendin'. Une nuk jam kunder xhihadit, une jam pro bile, behuni grupe grupe akuzoni njeri tjetrin per 'shirk' edhe hudhni veten ne ere a vrituni si te deshironi, asgje skam kunder, por mos vrisni njerez tjere te pafajshem, femije e gra - pra vdisni per Allahun se mua sme intereson t'ia dij bile. S'mundesh me thone se eshte i gjalle ne kuptimin kuranor, se Kurani aty flet per shehidet-pra ata qe kane luftu per fene islame, por se ideali i tij eshte i gjalle, mos flisni pa baze.

A ka pas Adem Jashari nje shok katolik te nje fshati te afert aty, qe ka maru arme per Adem Jasharin dhe luftetaret e tij, pra po te ishte islamik si thua ti, do ta ndjekte ate urdherin e allahut 'mos i mirrni per miq te krishteret dhe jehudite...'- eshte nje emision ne RTK e kam pare. Pra ai nuk i urrente vellezerit e tij te krishtere te nje kombi, nuk i ka kercenu me dhune sikur ju megjithese kishte mundur t'i sulmonte nuk e ka bere kete, pasi e ka dit se te krishteret vetem te mira i sjellin nje populli dhe nuk ia hapin gropen popullit te vet. Ai ka qene katolik (shoki i tina).

Pyete cilin dush hoxhallar qe e ka kryer shkollen ne Arabine Saudite (jo sipas 'dijetareve' bektashi apo nje sekti tjeter qe luten ne varreza se po ju ndihmojne ata 'shenjter' kinse), nese nuk eshte keshtu sic ta thashe une (fjalet te zeza te trasha), hajde bomi tona te zezat edhe kam me te thon 'hallall'.

Tung
    Ok normal ti kishe nxjerr ligje mirpo kėtė e kishe bėrė ti, po ta sjell ketu njė dokumentar, ndėrsa kur tė vish nė Kosovė eja lirisht jam i Prishtines dhe jam nė gjendje tė tė marr dhe shkojmė bashkė nė Prekaz dhe e shohim realitetin dhe mbaje mend postimin tim nese nuk ėshtė keshtu unė perfundimisht do tė terhiqem nga ky forum, pa u marr shumė me fjal po ta sjell dokumentarin ndonėse njė dokumentar i klasit edhe mė tė lartė ishte bėrė nga njė televizion tjetėr ku theksonte shumė qartė pėrkatėsinė fetare tė Adem Jasharit.

Pėr kėtė qė thua nuk ke bazė, andaj mos fol.
    Islami ta obligon dawetin (thirrjen nė fe) mirpo kjo bėhėt me rregulla dhe parime e jo me dhunė siē i proklamova nė postimet mė lartė.
    Nėse don argumente shtesė (pasi qė pretendon se e njeh Islamin, megjithse unė jam i bindur se ti nuk din asgjė rreth Islamit) shikoje historinė, mixha i Pejgamberit (s.a.v.s) ishte i Krishterė, Pejgamberi i kishte urdhėruar disa nga shokėt e tij tė shkonin tek Prifti Ortodoks nė Etiopi e shumė e shumė raste tė tjera pastaj mos tė flasim periudhen pas vdekjes se tij ku Krishteret ishin tė priviligjuar nė shtetin Islam, madje njė dijetar i madh Ahmed Deedat thoshte nė njė tribunė me titullė "Shpata e Islamit" se: "Shpata e Islamit ka qenė paqėja, nė Egjipt jetojnė rreth 20 milion Krishterė dhe pyetni ata se si ju ka trajtuar Islami" kjo ėshtė edhe me video, pra nė kohė luftrash ndryshon pozicionimi si shembulli i jonė me Serbinė, ku ne si Musliman ėshtė dashtė t'i trajtojmė si armiq, mirpo nė kohė paqe prapė ndryshon pozicionimi, sot e ke tė ndaluar (haram) me Islam me shku edhe me vra ndonjė shka (sepse atė ti po e vret pa faj dhe pa qenė luftė).

Skam lidhje me Bektashi, lidhur me Adem Jasharin e dinė tė gjithė dhe mendoj se edhe ata qė nuk dinė rreth tij ėshtė mirė tė informohen mė qartė rreth biografisė sė tij dhe pėrkatėsisė fetare qė ai i takon.
    Sinqerisht mė vjen keq qė ti nuk ke marrė pjesė nė forum dy ditė "shkaku i atyre fotove" (po e them keshtu ngase mund tė jenė edhe arsye tjera mos marrja pjesė nė forum), nuk e di ē'tė ti me kėtė a tregon se nuk pajtohesh me Adem Jasharin pse ai ka qenė Musliman? a don tė thuash se deri sot mora pjesė e sot spo marrė pjesė se Adem Jashari koka kanė Islamistė?
    Ketu po tregon urrejtje ndaj Adem Jasharit nė moment kur thua se shkaku i atyre fotografive nuk kam marrė pjesė nė forum.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gimche : 11-03-2010 mė 22:02
    Ti je hija e Kastriotit

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Askush nuk e mohon se Adem Jashari dhe shqiptarėt ta ketė falė Namazin apo tė ketė agjeruar, por sigurisht jo ashtu sikurse ti mendon. Tė siguroj se islami qe ti e paraqet nuk do tė ketė suksese kurr ne trojet shqiptare por mathjani nga keni ardhur.

Sikurse te ishte ashtu pra atėher pse ai nuk i vrau bashkluftetarėt e vet te besimit katolik? Apo pse nuk i vrau tė tjerėt se shumica e pjestarve te UĒk-sė as qe kishin lexuar kurr Kuranin? hahaha

Ra heroikisht duke qenė agjerueshėm dhe duke qenė me abdes dhe kėtė nuk po e propagandoj unė...
    Nė javė tė pashkėve qe ėshtė java mė e madhe krishterimit, pra edhe agjerueshem dhe kohė e veēant per katolikėt, janė vra 23 katolik por ata nuk vdiqen per Allahun as per fe te Krishtit por vdiqen per vatan- ATDHE. Shuj mos te degjojnė kush tjeter se eshte turp.

Ēdo tė mirė
    Po ky Gasper Karaqi qe ra deshmor - pjestar i UĒK-sė dhe ishte nga celulat e para te UĒK-sė, po deshmorėt e tjerė te besimit katolik, prej cilave parime ishte Gasperi dhe katolikėt e tjerė? Sigurisht se Gasperi as qe ka menduar ne Allahun as per Kuranin qe ti po citon.

Ky eshte lapidari i deshmorit Gasper Karaqi:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 11-03-2010 mė 22:10
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Cfar po thua ore,thirrje per te shkatrruar Ameriken ka ber edhe ne faljen e baramit shehu i mekes,bile duke ju lutur ZOTIT ne mes kamerave dhe miljona njerezve qe e degjonin,O ALLAH shkatrroje Ameriken etj,po te duash te sjell edhe videon,megjithse nuk kam nerva tani me u marr me kete pune
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Cfar po thua ore,thirrje per te shkatrruar Ameriken ka ber edhe ne faljen e baramit shehu i mekes,bile duke ju lutur ZOTIT ne mes kamerave dhe miljona njerezve qe e degjonin,O ALLAH shkatrroje Ameriken etj,po te duash te sjell edhe videon,megjithse nuk kam nerva tani me u marr me kete pune
    Ēka ka lidhje kjo me atė qė po flasim?
    Islamin nuk e pėrfaqsojnė njerzit mirpo libri i vet (Kur'ani), arsyeja ėshtė se njeriu mund tė gaboj, ndėrsa Zoti jo!
    Ti je hija e Kastriotit

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Askush nuk e mohon se Adem Jashari dhe shqiptarėt ta ketė falė Namazin apo tė ketė agjeruar, por sigurisht jo ashtu sikurse ti mendon. Tė siguroj se islami qe ti e paraqet nuk do tė ketė suksese kurr ne trojet shqiptare por mathjani nga keni ardhur.

Sikurse te ishte ashtu pra atėher pse ai nuk i vrau bashkluftetarėt e vet te besimit katolik? Apo pse nuk i vrau tė tjerėt se shumica e pjestarve te UĒk-sė as qe kishin lexuar kurr Kuranin? hahaha

Nė javė tė pashkėve qe ėshtė java mė e madhe krishterimit, pra edhe agjerueshem dhe kohė e veēant per katolikėt, janė vra 23 katolik por ata nuk vdiqen per Allahun as per fe te Krishtit por vdiqen per vatan- ATDHE. Shuj mos te degjojnė kush tjeter se eshte turp.

Po ky Gasper Karaqi qe ra deshmorė - pjestar i UĒK-sė dhe ishte nga celulat e para te UĒK-sė, po deshmorėt e tjerė te besimit katolik, prej cilave parime ishte Gasperi dhe katolikėt e tjerė? Sigurisht se Gasperi as qe ka menduar ne Allahun as per Kuranin qe ti po citon.

Ky eshte lapidari i deshmorit Gasper Karaqi:
    Mė fal cilin Islam po e paraqes unė?
    Pse ty tė pengon ajo qė unė nuk pajtohem me Anton Kēiren mė vjen shumė keq mirpo skam ēka tė bėj, kurrė nuk do tė pajtohem me deklarata tė tilla pastaj skam se si tė mendoj unė ndryshe tradicionalisht e kemi agjėruar Ramazanin dhe Adem Jashari ishte njėri prej nesh!

As unė nuk do t'i vrisja bashkėluftėtarė e mij tė Krishterė, bile bile i kisha kėshilluar qė ata tė jenė edhe mė shumė praktikues tė fesė sė tyre gjatė luftės ashtu siē do tė isha edhe unė.
    Pėr dallim nga Muslimanėt qė ka prej tyre qė skanė pasur rastin ta lexojnė Kur'anin ata prapė i mbeten besnik fesė sė tyre pėr dallim nga disa nė Evropė qė e tradhtuan Krishterimin!

Ok sjam kundėr atyre qė u vranė nė javėn e Pashkėve dhe as qė thashė se jam kundėr tyre.
    Lufta pėr Vatan ėshtė prej parimeve dhe urdhėresave Islame dhe ai qė ik nga fronti ka bėrė mekat tė madh!

Ok respekt pėr Gasper Karaqin dhe gjithė bashkėluftetarėt e tij, pjesėn Kur'anore unė e ceka pėr njė qėllim tjetėr qė ishim duke e debatuar me njė antar tjetėr.
    Ndėgjom pėr dallim nga Pejani apo cilido tjetėr (pra mos bėj pėrgjithsime) nuk kam mendime tė tilla se Katolikėt nuk janė prekur nga lufta.
    Nė njė postim tjetėr dikund unė thashė se lufta ėshtė meritė e ēdo njėrit prej nesh (pa dallim feje), fjalėn e pata pėr ata qė qendruan ketu dhe pėrjetuan disa nga tmerret e shumta e jo pėr ata qė rrinin nėpėr shtete perendimore e bėnin lukse (dhe qė kishte tė shumtė) mirpo kishte edhe tė atillė qė kur u shpall lufta ju pergjigjen thirrjes.
    Ajo qė deshta tė them ėshtė t'u ikim pergjithsimeve, ndėgjom ketu unė po flas me ty dhe mesia4ever dhe nuk ka shansa qė ju tė dytė t'i keni mendimet e njėjta (ani pse i takoni njė feje) pra ekzistojnė disa gjėra ku ju patjetėr se nuk do tė pajtoheni, ashtu si edhe unė qė nuk pajtohem me disa Musliman ketu nė forum

Ēdo tė mirė!
    Ti je hija e Kastriotit

Ēka ka lidhje kjo me atė qė po flasim?
    Islamin nuk e pėrfaqsojnė njerzit mirpo libri i vet (Kur'ani), arsyeja ėshtė se njeriu mund tė gaboj, ndėrsa Zoti jo!
    Si nuk paska lidhje?Po a nuk po e degjoni ju predikimin e tije gjat faljes?
    Revolution 1848

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •