Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550

O Albo dhe moderator te tjer

O Albo apo kushdo qe jeni pergjegjs per kete forum, ndermerni dreqi e mart dishka, kunsultohi me ate moderatorin Matrix sepse mbyllen tema, rihapem temat, ndryshohen titujt e temave, bashkohen temat, fshin tema, fshin shkrime ashtu si ja merr mendja dhe ashtu si i shkon pershtati keti personi !!!!!!!Kjo eshte e teperte.
    Ne fillim kur e mbylli kete teme ( http://www.forumishqiptar.com/showth...122484&page=11 ) e paralajmrova qe ta hap prap temen sepse do te hapen kushedi sa teme tjera me te njejten permbajtje, dhe ai me thote se ajo teme u mbyll me pretekst se u degjenerua tema me sharje dhe ofendime, kurse tash lere qe e hap temen dhe bashkon tema por ai ja ndryshon edhe titullin e temes vetem se keti personi i pelqen !!!!!!

Un kam disa vite qe jame antar i keti forumi dhe jam nga ata qe nuk i deshiroj polemikat fetare mirpo me kete gjestin e fundit te keti personi vertet jame nervozuar shum sepse eshte padrejtsi e madhe kjo qe bene ky.

Ketyre vrejtjeve dhe ankesave me duket se nuk i kushtoni aq rendesi, mirpo vertet nese vazhdon keshtu ateher sinqerisht kerkoj nga ju qe te fshihen te gjitha shkrimet e mija nga ky forum dhe do te largohem njeher e pergjithmon, se edhe ashtu ky forum eshte bere fushbetej e muslimanve dhe krishterve e kjo nuk po me pelqen aspak sepse nuk i ka hije shqiptarve kjo far lufte.

Kurse sa i perket Matrixi, me mir nuk po shkruaj hiq sepse vertet nuk po ja vlejka te merresh me kete person.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bani gjk : 05-03-2010 mė 19:42

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    A ka ndonje shpjegim rreth kesaj ankese apo vetem e keni ber kete rubrik sa per sy e faqe ?!!!! Po nejse se prap me mir mos te marr pergjigje se sa me marr ndonje shpjegim qesharak qe do me irritonte edhe me shum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2009
    Postime
    92

Pse i'a nderruat kryetitullin postimit tim?!

Pse i'a nderruat kryetitullin postimit tim?!

Une e pata emeruar kryepostimin tim:Kush po nxitė urrejtje ndėrfetare nė Kosovė!
    ndersa ju si moderator "asnjenes" i'a nderroni kryetitullin!?

Siē shihet bukur mire e paska prekur moderatorin Kryetitulli im!
    A thua te paska meraku kete perdhenues femijesh!

p/s
    Fshije po deshe edhe tere postimin,ndrysho po deshe edhe videon,mirepo te verteten per pasardhesin e Millosheviqit-Kēira,nuk munde ta fshehesh dot...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tora-bora : 07-03-2010 mė 07:22

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Megjithate duhet te kihet kujdes tek ndryshimi i titujve te temave, sepse une personalisht kur hapi nje teme, me shum i jap rendesi titullit se sa permbajtjes, sepse e kam parasysh rendesin reklamuese qe ka titulli i temes.

Thejsht te ruhet vullneti i hapesit te temes dhe poashtu origjinaliteti i temes sepse nuk eshte ne rregull ti ndryshohet nje teme titulli qe flet exluzivisht, shembull po e marrim per futbollin dhe ti ndryshohet nga moderatori titulli dhe ti behet: Basketbolli, pingpongi etj (ne kete "etj" perfshihet sipas modit edhe futbolli).

D.m.th duhet te kemi kujdes ne kete rast dhe tjeter eshte ajo qeshtje qe ka te beje me ndonje titull ofendues apo provokues ndaj dikujt, thjesht nje titull qe ska te beje fare me temen, ateher ne kete rast ti ndryshohet titulli.

Matrixi po ua ndryshon titujt temave ne ate menyre sa qe nganjeher aq e devijon temen permes titullit sa qe te qon mallin thuajse u hap ndonje teme tjeter dhe jo ajo e mehershmja.

Shembull: Kjo tema e ketij priftit qe fllqi me goj dhe ofendoj, ēfar beri matrixi ne kete rast Ne vend te titullit qe ishte ne fillim qe flitej per ofendimin e priftit, matrix burri e vendos deklaraten e priftit ku thot se kinse videoja eshte montazh - Kjo eshte per me te ik kerthiza nga te qeshurit bre

Njeanshmeria ndaj nje feje nuk duhet te vihet ne dukje te nje mod i toleraces fetare - kjo duhet te jete parim i ketij nenforumi.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,381
    Postimet nė Bllog
    22
    Tema ne fjale ishte mbyllur nga Matrix pasi ishin hapur pa ekzagjerim 10 tema te tjera me pare me te njejten tematike ne shume nenforume ne forum. Te gjitha temat e hapura i bashkova une ne nje teme dhe i kalova tek toleranca. Tema u rihap po nga une. Titulli i temes u ndryshua po nga une.

Nje jave u la titulli qe i kish vene hapesi i temes, pas nje jave titulli u ndryshua pasi edhe prifti dha mendimin e tij mbi temen. Titulli u ndryshua per te treguar te dyja anet e historise, edhe indinjimin e atyre qe e hapen, edhe pergjigjen e personit te portretizuar ne ate video.

Moderatoret kane cdo te drejte te ndryshojne titujt e temave, per te mbajtur publikun te informuar per ate qe ngjet me ceshtjen ne fjale.

Albo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •