Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    O ezel, fillimisht mbi ate copy-in qe ke paraqite kundra masonerise, do beje mire (mendoj) te tregoje burimin e info-s, (autorin e punimit) qe nuk eshte vetem respektim i normave shoqerore, por mbi te gjitha eshte detyrim ligjor e dr.e autorit. Per me teper burimi i info-s, eshte nje mundesi e mire per ta marr te mireqene dhe te besueshem materialin , apo e kunderta.

Se dyti, nese do te flasesh per rend te ri boteror si kercenim, me mire na e thuaj se cfare te pelqen nga ky rend i sotem , qe ty po te vjen keq qe do e humbasesh me rendin e ri. Nese do te flasesh per masonerine, do beje mire them une, ta studioje se paku me ndjenjen e mprehtesise dhe mbi te gjitha te paanshmerise dhe jo te paraqesesh copy pa dhene argumentin tend mbi ate qe do te transmetosh, me ate material qe poston.
    Nuk ka nevoje as per info e as per burimin, thjeshte i ke me emer e mbiemer ,vend ,institucione, banka ,shoqata kjo mjafton duke pare se cfar ndodhe ne bote dhe te bindesh ,kete qe kam sjelle e kam bere kopje nga nje liber, shpresoj qe ne te ardhmen do te sjelle edhe autorin

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Per tu menduar

Eshte fakt qe Masonet besojne se zoti eshte magjistari me i madh i te gjitha koherave.

Pyetje : SI ndikon kjo ne jeten e Masoneve?
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Ndoshta une nuk po e kuptoj drejt; a me tregon ndokush se per cfar lufte pretendohen kunder Masonve, dmth lufte e mendjes, psikologjike, ekonomike apo ushtarake dhe ku ndodhen Masonet, a duhet te pushtohet ndonje territor qe te mundet masonet??

Ja qe i mundem Masonet, cka pastaj? ( edhe pse spo dim kunder kujt po luftojme) me pastaj do filloj prap nje lufte ne mes te Krishterve dhe Muslimanve, apo do e ndajm Boten dhe do sundojme me ligje fetare?!

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Nuk e kupton?

Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Ndoshta une nuk po e kuptoj drejt; a me tregon ndokush se per cfar lufte pretendohen kunder Masonve, dmth lufte e mendjes, psikologjike, ekonomike apo ushtarake dhe ku ndodhen Masonet, a duhet te pushtohet ndonje territor qe te mundet masonet??

Ja qe i mundem Masonet, cka pastaj? ( edhe pse spo dim kunder kujt po luftojme) me pastaj do filloj prap nje lufte ne mes te Krishterve dhe Muslimanve, apo do e ndajm Boten dhe do sundojme me ligje fetare?!
    Ato organizatat qe permenden ketu eshte e vertete qe jane te invazuara nga Masonet.

Qellimi i tyre eshte vertete nje qellim i keq

Ata vertete jane sataniste

Une e besoj ate qe ka sjelle Ezel

Madje do te shtoje dicka qe ka harruar ta permend

OBSH -- organizata boterore e shendetit eshte nje organizate e invazuar prej tyre dhe e kontrollojna ata. Nuk e kuptoni se cpo ndodh neper bote me gripin e derrit dhe griperat e tjere?

Kush i solli keto gripera dhe pse njerezit vdisnin nga vaksina e ketij gripi?

Pse Polonia nuk e pranoi kete vaksine

Pse shume shtete evropiane nuk e pranuan kete vaksine te futej ne shtetin e tyre?

Masonet jane te rrezikshem

Ata besojne se zoti eshte magjistar, dhe si ndikon kjo ne jeten e tyre?

Eshte e vertete gjithashtu qe ata duan te pakesojne numrin e popullsise se botes deri ne nje kohe te shkurter.

Jam dakort me Ezelin qe thote se ka filluar kjo levizje shume kohe perpara.

madje shumica e presidenteve amerikane nuk po them te gjithe , kane qene masone. Per fat te keq

Por une nuk u frikesohem atyre sepse fuqia e Zotit te vertete eshte me e madhe se forca e tyre
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga albani1 : 15-02-2011 mė 15:43
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Ato organizatat qe permenden ketu eshte e vertete qe jane te invazuara nga Masonet.

Qellimi i tyre eshte vertete nje qellim i keq

Ata vertete jane sataniste

Une e besoj ate qe ka sjelle Ezel

Madje do te shtoje dicka qe ka harruar ta permend

OBSH -- organizata boterore e shendetit eshte nje organizate e invazuar prej tyre dhe e kontrollojna ata. Nuk e kuptoni se cpo ndodh neper bote me gripin e derrit dhe griperat e tjere?

Kush i solli keto gripera dhe pse njerezit vdisnin nga vaksina e ketij gripi?

Pse Polonia nuk e pranoi kete vaksine

Pse shume shtete evropiane nuk e pranuan kete vaksine te futej ne shtetin e tyre?

Masonet jane te rrezikshem

Ata besojne se zoti eshte magjistar, dhe si ndikon kjo ne jeten e tyre?

Eshte e vertete gjithashtu qe ata duan te pakesojne numrin e popullsise se botes deri ne nje kohe te shkurter.

Jam dakort me Ezelin qe thote se ka filluar kjo levizje shume kohe perpara.

madje shumica e presidenteve amerikane nuk po them te gjithe , kane qene masone. Per fat te keq

Por une nuk u frikesohem atyre sepse fuqia e Zotit te vertete eshte me e madhe se forca e tyre
    Sa i perket atyre vakcinave ajo nuk eshte gje tjeter pervec nje krim i organizuar i farmacive te fuqishme boterore, dhe ndoshta as ti nuk e beson qe cdo krim i organizuar eshte Mason, sepse ndryshe do dilnim jo serjoz.

Kur zhvillojme debat duhet te referohemi ne ndonje fakt sepse perndryshe lexuesi mendon se ky forum eshte duke ja futur fallit. Ajo qe thua ti se te gjithe presidentet Amerikan paskan qene Mason eshte dicka extra me ja fut kot, dhe thuajse edhe ajo lista me ato organizata eshte pa asnje pike referimi dhe sigurisht ai autori vetem i ka gjetur ne google dhe na i ka sjellur ketu.

Mesohu se pushtet i sotem ne Toke eshte Amerika apo sic njihet Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe asnje tjeter.

Citim Postuar mė parė nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Me sa duket qe luften "Krishterizem VS Islam" duhet ta kthejme ne lufte kunder masoneve.
    Shih sa bukur qe e ke shkruar: Krishtrim vs Islam Pse nuk e ke shkruar Islam vs Krishterim ?
    Sipas gjitha gjasave ata nxisin urrejtje ndermjet ketyre dy feve kurse fitimtaret dalen ateistet,prandaj duhet kthyer si bumerang.
    Nuk di gjo une per fitimin qe ke shkruar ti, por une nuk kam dy lek ne xhep, se cfar fitimi kemi, vetem ti e di
    A eshte koha qe ti versulemi njehere e pergjithmone kunder tyre? Apo ende duhet te vashdojne lufterat e tilla ne pergjithesi.
    Vetem te e vrsulmja dhe luftat e keni mendjen o burr i dheut, mendoni nje here edhe per femra dhe ndonje pike raki se nuk eshte edhe aq keq jo
    Muslimani respekton fene tuaj sikurse krishteri te kunderten,.
    Cfar ishte kjo qe ke shruar se rash nga karrigja
    Ideja per eliminimin ne besimin ne Zot eshte qysh heret ndersa metodat ne zbatim ndryshojne.
    Eshte krejt e kunderta, mund te thuash qe : Idea e krijimit te Zotit eshte qysh ngahera, sepse ju akoma nuk na e keni vertetuar qe Zoti ekziston, prandaj edhe mohimi i tije vjen vetvetiu, nese nuk argumenton nuk ekziston
    Njehere e pergjithmone duhet pajtuar faktin qe do kete krishter e musliman (fete kryesore)
    Pozite - Opozite, po ato fete e pavararua ku jane ?
    ..... Sa me afer pares aq me larg Zotit, sa me afer Zotit aq me larg pares....
    Ketu ke te drejte , por kjo eshte ajo qe i serviret popullit nga paria fetare se vete ato ohuuuuuuu
    Keta qe perfituan ne kete grip me miliarda ne disa muaj , jane mu ata qe nxisin luftera ne tere boten..........
    Ketu nuk me kishte shkuar mendja
    Ps; a lejohet ne kuran ngrenja e mishit te masoneve ? Apo nuk jan gje qe hahen, nejse akoma nuk na i the se kush jane ?

Kur do hapesh edhe ndonje teme te tille qe te na zgjerohet dituria ?
    Revolution 1848

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ketu ka gallata nga me te medhate o nene bir )) te keqen e Jersy Shore ne krahasim me kete nenforum. Si nuk ja vene emrin Humori Fetar e Jo toleranca fetare ))
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Njoh shum pak prifterinje ketu ne franc, te cilt guxojn te flasin hapur kundėr ndikimit masonik ne kishen katolike. Sigurisht qe do te ishte mir,.. por kjo nuk do te ndodhe.

Dexhalli duhet te vie, qe ta shkruan historin e njerzimit ! Por edhe Isa a.s. do te vie dhe do ta mund kete satanistin e fundit para dites se gjykimit !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

A nuk te duket interesante?

Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Sa i perket atyre vakcinave ajo nuk eshte gje tjeter pervec nje krim i organizuar i farmacive te fuqishme boterore, dhe ndoshta as ti nuk e beson qe cdo krim i organizuar eshte Mason, sepse ndryshe do dilnim jo serjoz.

Kur zhvillojme debat duhet te referohemi ne ndonje fakt sepse perndryshe lexuesi mendon se ky forum eshte duke ja futur fallit. Ajo qe thua ti se te gjithe presidentet Amerikan paskan qene Mason eshte dicka extra me ja fut kot, dhe thuajse edhe ajo lista me ato organizata eshte pa asnje pike referimi dhe sigurisht ai autori vetem i ka gjetur ne google dhe na i ka sjellur ketu.

Mesohu se pushtet i sotem ne Toke eshte Amerika apo sic njihet Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe asnje tjeter.
    Si ka mundesi qe egzistojne farmaci te fuqishme te botes?
    Pastaj kush i prodhon ilacet dhe vaksinat, farmacite apo OBSH?

A nuk e di ti se Presidentet e pare kane qene mason dhe shumica jo te tere po ashtu?
    Ata vete e kane deklaruar , nuk po hamendesoj une.

Muslimanėt kan ende diktator masonik qe punojn kundėr interesave Islamike !
    Pa e "paqllais" oborrin ton,.. te mos lidhim bese me askend !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •