Me sa duket qe luften "
Krishterizem VS Islam" duhet ta kthejme ne lufte kunder masoneve.
Shih sa bukur qe e ke shkruar: Krishtrim vs Islam

Pse nuk e ke shkruar Islam vs Krishterim ?
Sipas gjitha gjasave ata nxisin urrejtje ndermjet ketyre dy feve kurse fitimtaret dalen ateistet,prandaj duhet kthyer si bumerang.
Nuk di gjo une per fitimin qe ke shkruar ti, por une nuk kam dy lek ne xhep, se cfar fitimi kemi, vetem ti e di
A eshte koha qe ti versulemi njehere e pergjithmone kunder tyre? Apo ende duhet te vashdojne lufterat e tilla ne pergjithesi.
Vetem te e vrsulmja dhe luftat e keni mendjen o burr i dheut, mendoni nje here edhe per femra dhe ndonje pike raki se nuk eshte edhe aq keq jo
Muslimani respekton fene tuaj sikurse krishteri te kunderten,.

Cfar ishte kjo qe ke shruar se rash nga karrigja
Ideja per eliminimin ne besimin ne Zot eshte qysh heret ndersa metodat ne zbatim ndryshojne.
Eshte krejt e kunderta, mund te thuash qe : Idea e krijimit te Zotit eshte qysh ngahera, sepse ju akoma nuk na e keni vertetuar qe Zoti ekziston, prandaj edhe mohimi i tije vjen vetvetiu, nese nuk argumenton nuk ekziston
Njehere e pergjithmone duhet pajtuar faktin qe do kete krishter e musliman (fete kryesore)
Pozite - Opozite, po ato fete e pavararua ku jane ?
..... Sa me afer pares aq me larg Zotit, sa me afer Zotit aq me larg pares....
Ketu ke te drejte , por kjo eshte ajo qe i serviret popullit nga paria fetare se vete ato ohuuuuuuu
Keta qe perfituan ne kete grip me miliarda ne disa muaj , jane mu ata qe nxisin luftera ne tere boten..........
Ketu nuk me kishte shkuar mendja
Krijoni Kontakt