Jam Dakorden!!!!!
Masonen duhen zhdukuren! Ne fillim te hiqen Papat und Kardinalet masonen! Pastaj hierarket islamen!!!
Kristianen und muslimanen vellazen! Komunizmen bashke!
![]()
Jam Dakorden!!!!!
Masonen duhen zhdukuren! Ne fillim te hiqen Papat und Kardinalet masonen! Pastaj hierarket islamen!!!
Kristianen und muslimanen vellazen! Komunizmen bashke!
![]()
... derisa nje dite keto palet, te vendosin qe 2 besime jane shume. A nuk e bejme diktaturen?
LoL
![]()
Po merreni me problematiken e xhepave te Dawkins ... I ka te mushme nga librat qe shet gorrillave modern. Sa per temen aplikohet ajo fjala "bjeri Zeqo" si konspiracjon.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Deusexmachina : 05-03-2010 mė 13:58
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
Eshte koha ( ka qene dhe do te vazhdoj ) te luftohet e keqja, pa dallime, ska te bej ketu asgje me krishterimin dhe islamizmin.
Hajt me mire bashkohemi ne shqipetaret per nje Shqiperi Etnike ,se fort me ka marre malli per shijen e shtetit time .Mandej shofim !!!
Nuk e kuptoj se cfare te keqe, i ka bere ndonje mason postuesit te temes, qe i paska hypur nje deshire e tille, nejse ai e di me mire.
Tani, ky propozim me duket si shume ekstremist. Gjss nuk do te cuditesha nese do ndodhte nje gje e tille, qe te krishteret dhe muslimanet te bashkohen kunder masonerise, fundja fetaret gjithmone kur ka dalur nje i trete qe iu prish interesat apo ua perplas te verteten ku jane zhytur sot fete, sic po ben masoneria ndaj tyre, bashkohen bashke. Ne nje fare menyre edhe jane duke e bere, te dyja keto fe kane dakur kundra masonerise, te cilen e akuzojne si te prejardhur nga djalli; te krishteret i mveshin numrin e bishes 666, ndersa muslimanet i mveshin dexhalin qe e quajne si anti krishtin.
Ama nga ana tjeter, te krishteret akuzojne muslimanet ne shume raste si bashkepunetore te masoneve, kurse muslimanet si bashkepunetore te masoneve akuzojne cifutet, ec e merre vesh, perralla me mbret!
Ua kam friken bashkepunimeve te tilla, qe ne thelb jane armike te perjetshme me njera tjetren dhe qe mundohen te shfaqen ne syte tane sikur gjoja e duan njeri tjetrin, dmth Mekka dhe Vatikani sikur nuk shkojne bashke, por pikerisht kete po mundohet te beje masoneria : t'i bashkoje bashke, por ata nuk duan dhe i quajne masonet djallezore.
Gjss, edhe sikur te krishteret dhe muslimanet te bashkohen bashke (realisht) kunder masoneve, nuk nxjerrin gje ne drite, sepse fete sot kane mbetur prapa, ndersa masonet jane me te forte se kurre, do ishte lufte e humbur nga fete pa nisur ende mire.
Si muslimane qe jam, nese i pergjigjem direkt temes, them qe nuk kam pse te ngrihem kundra asnje masoni, nuk i shoh si heretike, perkundrazi me pelqen filozofia e tyre qe i tejkalon fete, pastaj se c'behet ne nivele te larta masonesh; eshte ceshtje tjeter!
Krishterimi bashke me Islamin ne luft kunder masoneve?? Lol
Ma ke ndreq diten me kete tem ....por mas pari duhet mi vra keta qe jane ne krye te Islamit dhe Krishterimit e mandej mi vra masonet .
Masonet i vran veq me dije ....." Knowledge is power"
Krijoni Kontakt