Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489

A eshte koha qe Krishterizmi e Islami te bashkohen kunder cdo masoni ???

Me sa duket qe luften "Krishterizem VS Islam" duhet ta kthejme ne lufte kunder masoneve. Sipas gjitha gjasave ata nxisin urrejtje ndermjet ketyre dy feve kurse fitimtaret dalen ateistet,prandaj duhet kthyer si bumerang. A eshte koha qe ti versulemi njehere e pergjithmone kunder tyre? Apo ende duhet te vashdojne lufterat e tilla ne pergjithesi. Muslimani respekton fene tuaj sikurse krishteri te kunderten,.Ideja per eliminimin ne besimin ne Zot eshte qysh heret ndersa metodat ne zbatim ndryshojne. Njehere e pergjithmone duhet pajtuar faktin qe do kete krishter e musliman (fete kryesore)..... Sa me afer pares aq me larg Zotit, sa me afer Zotit aq me larg pares....Keta qe perfituan ne kete grip me miliarda ne disa muaj , jane mu ata qe nxisin luftera ne tere boten..........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    jam dakord,
    problemi i vetem eshte se ku do ti gjejme keta masonet,
    njef ndonje ti?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Heh ai qe pretendon per shtet laik cka mendon se me ke eshte i lidhur.......(fillojme me boris tadiqin)heh, prej nga filloj laicizmi, une po flas si METAFORE heh, flas ne pergjithesi....

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    IK O lUL SHKO BO DETYRAT
    I NJIFKE DHE TI MASONET.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Heh ai qe pretendon per shtet laik cka mendon se me ke eshte i lidhur.......(fillojme me boris tadiqin)heh, prej nga filloj laicizmi, une po flas si METAFORE heh, flas ne pergjithesi....
    me fal?
    boris tadic nisi laicizmin?

shteti laik eshte faji i masoneve?

po iki te vras veten se nuk kam me fuqi te degjoj monstruozitete te tilla.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-03-2010
    Postime
    80
    Me sa duket qe luften "Krishterizem VS Islam" duhet ta kthejme ne lufte kunder masoneve. Sipas gjitha gjasave ata nxisin urrejtje ndermjet ketyre dy feve kurse fitimtaret dalen ateistet,prandaj duhet kthyer si bumerang. A eshte koha qe ti versulemi njehere e pergjithmone kunder tyre? Apo ende duhet te vashdojne lufterat e tilla ne pergjithesi. Muslimani respekton fene tuaj sikurse krishteri te kunderten,.Ideja per eliminimin ne besimin ne Zot eshte qysh heret ndersa metodat ne zbatim ndryshojne. Njehere e pergjithmone duhet pajtuar faktin qe do kete krishter e musliman (fete kryesore)..... Sa me afer pares aq me larg Zotit, sa me afer Zotit aq me larg pares....Keta qe perfituan ne kete grip me miliarda ne disa muaj , jane mu ata qe nxisin luftera ne tere boten..........
    teiste(te krishter, myslymon, mason, pagan e lloj lloj sorollopi) te te gjitha vendeve bashkohuni

ne lufte kunder ateisteve

e megjithate tu rruni lesh ateisteve qe skan asnjelloj organizate

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Ju jeni per vaj gjithe..... me vie keq une shoq qe ketu ka vetem "Degenerim" kush tha lufte me kallash e me bomba po a nuk do ishte lufta me e mire ne fillim do ishte Arsimi o shqiptare ......

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Po kush nisi komunizmin, e sot demokraci lajcizem......

Laicizmi filloi nga vete njerezia. Femijet kur jane te vegjel i besojne prrallat dhe i han genjeshtrat, por kur fillojne rriten e kuptojne qe plaku i vitit te ri nuk ekziston.

Ju jeni per vaj gjithe..... me vie keq une shoq qe ketu ka vetem "Degenerim" kush tha lufte me kallash e me bomba po a nuk do ishte lufta me e mire ne fillim do ishte Arsimi o shqiptare ......
    Eshte pikerisht arsimi ai qe i tha fund sundimit fetar. Se fetaret ne fillim i kontrollonin masat duke i lene ne injorance dhe arsimin e mbanin ekskluzivisht per vete.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •