Pershendes te gjithe anetaret ne forum! Jam i ri ne forum, prandaj ju kerkoj falje per gabimet.
Siecili shqiptar qe eshte i ritur nder nje mentaliteti shqiptar ka degjuar shume per historine shqiptare dhe ceshtjen kombetare. Shume here keto informacione jane subjektive dhe e glorifikojne te ariturat e kombit tone. Por shume pak njerez bejne kritik ne zhvillimin e popullit shqiptar. Une personalisht jam njeri i orientuar ne rezultate. Sot asnje shqiptar nuk eshte i kenaqur me poziten e shqiptareve. Une mendoj se eshte qarte se diku kemi bere gabime dhe dua te diskutoj me ju, se ku jane kto gabime. Ndoshta dikush do te thote se jemi tradhetuar apo armiqte tane na kane genjejtur, por a nuk mendoni, se nese ne e lejojme dike te na genjej ose te na tradhtoj, jemi vete fajtor? Ne tere procesin e zhvillimit te kombit shqiptar, ku jane gabimet tone?
Nje komb mund te perparoj, vetem e vetem nese e kupton historin e tij dhe gabimet qe i ka bere. Ne kete menyre mund te gjindet zgjidhja e problemeve te tanishme. Ndoshta duhet te nderojme menyren e te kuptuarit te historis dhe te tashmes, qe te mundesojm nje ardhmeri me te bukur per pasardhesit tane.
Falemenderoj per vemendjen
Krijoni Kontakt