Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Nina nëna paç shëndet
    Ti m'u bëfsh deputet
    Merr mëditje kalavesh
    13 rroga i bën përshesh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga Orikumi Lexo Postimin
    Ju lutem te jeni korrekt qka Mendoni per Keta Deputet te Parlamentit Kosoves
    Ardian xhini,
    A.Makollin,
    M.Termkollin,
    A.Salihaj,
    G.Geci,
    Keta deputet mu me duken shum te dyshimt, prandaj kur te dalin ne foltore une i urrej aq shum dhe e mbylli TV.
    ti tuk kokshe i hashes bre dosti jem.
    n koft naj deputet qi flet pak mir e qi duhet mi ju besue jan qita shka i permende ti veq me gani gecin nuk ka. ky edhe i reeh qenat veq s di pse hashen hale nuk e ka rreh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2010
    Postime
    4

Arrow Mendimi per depuetet e caktuar .....

Citim Postuar më parë nga Orikumi Lexo Postimin
    Ju lutem te jeni korrekt qka Mendoni per Keta Deputet te Parlamentit Kosoves
    Ardian xhini,
    A.Makollin,
    M.Termkollin,
    A.Salihaj,
    G.Geci,
    Keta deputet mu me duken shum te dyshimt, prandaj kur te dalin ne foltore une i urrej aq shum dhe e mbylli TV.
    ** Pa keqkuptime ..... ( po shihet pikpamja juaj politike i nderuar )

Duhet ditur se elektorati ka votuar njerz te ndryshem , Por kta njerz te cilet ti i ke cekur ke potencuar se " Cmdendoni per keta DEPUTET te Parlamentit te Republikes se Kosoves " Ne nuk mund te flasim tani per qeshtjet personale sepse pytja eshte e orientuar nga kahu karaktero-politik , Sa i perket ketyre 5 deputeteve kta kane nje " Pa trem'shmeri " drejt Qeverisjes s'tanishme e cila me te vertet eshte nje " Mafi konkretizuese me qellime te caktuara " me keq'ardhje e them kete , por faktet po i vuajm ne vet populli ... Pa e zgjatur me tej , Ju uroj pune te mbar te gjith deputeteve duke ju sygjeruar qe angazhimet ti dedikojne per popullin jo per kreret e tyre partiak e kemi te till qe i bejne edhe per ( Mafian )

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •