doresa te pelqu ndonje me?
doresa te pelqu ndonje me?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
e dua jeten, por me shume te dua ty zemer...ti e din ;)
Nuk e di nese eshte akoma ne aktualitet kerkimi emrit ...
Emra shqip nuk di dhe aq... po jap disa qe mua me pelqejne
Leo
Théo
Luka
Enea
Andi
Rando![]()
Mesa pashe tani qenka akoma ne kerkimPo shtoj dhe nja 3-4 .
Kristi
Henri
Fabio
Alois
po verja Banesaxhi dhe pik.![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
nuk e kuptoj kete manine e njerezve tu vene femijeve emrin e prinderve me gjenerata me rradhe.
Ka menyra te tjera te treguari respekt dhe dashuri ndaj prinderve se sa ti vesh te njejtin emer.
Ja nje rast qe me ka ndodhur
Marr ne telefon dike qe quheshe Filip Damaj ( mbiemri nuk eshte i vertete)
- Alo zoti Filip , ju mar ne telefon ne lidhje me zotin Filip Damaj
- Ah, c'paska bere im bir? thote ky
- Zoti Filip , ky Zoti Filip per te cilin ju flas eshte 85 vjec dhe ju nga zeri nuk me dukeni te keni me shume dhe te jeni i ati i tij
- Ah , po eshte im ate, po keshtu eshte , na ngaterron e gjithe bota se edhe im bir , edhe une edhe im ate quhen Filip Damaj.
Hajdu dhe meru vesh me keta njerez![]()
Marya, kete ia kisha propozuar te gjitheve qe mos t'ia vene emrin e gjyshit a gjyshes apo ndonje te afermni e sidomos qe kane vdekur. Te kujtohen te gjithe ashtu me ate emer e mbiemer sic jane, femijes i takon emri i vet, e jo i dikujt tjeter... Duke vene emrat e gjysherve femijeve tan nuk ringjallen as kujtimet po nuk i kujtove ti vet.
Numri më i madh i anëtarëve në linjë ishte 1,088, 14-12-2007 më 16:41.
K.i EPERM*, geom, Agim Metbala, Daja-GONI, besart halimi, ment, besidv, caka, Harudi, Humanisti, david vlonjati, ademgashi_dk, unikali, jona.k, SystemA, skampin, Shtegtari, RockStar, KUJTIM CAMI, SKIFTERI&12.05, sadat, Selami2006, angel-anna, drenicaku, вlαck'swαn, Bani gjk, stern, The Boy, angelina o2, Sueda
#shqiperia @ epiri.albasoul.com: 79 veta në linjë
Numri më i madh i viztorëve në kanal ishte 358 më datën 24-06-2008 dhe orën 17:00.
@ProGenY, @Shqiperia, @c0d3r, @No_Strres, +PaRaDiSo, +[A-SHKODRANI], +mc_eri_, +MAnOwAr, +MaTeO, +RiLd0_GaNgStA, +BaBa-Tr0d0N, +Albmaster, +665AAAAUX, +Red, +Dashnori_ketyre_dyjave, +JERINA, +PaRTiZoNi, +Dirty_Diana, ALekSi, AlboNewYork, #shqiperia, bruno_london25, landii, DENISI, Free_Man, MINISTRI_SEKSIT, Albaner, ForumiShqiptarBot, 665AAAASS, oret_e_vona, m45, DJAL_PELIVAN, LiteON, tetovarja, DeNi_BoY, sssssssss, Al00, FeRiZaJLia_, ToNi-R_B-BoY, Maqozi, Muhamed_aLi, gentian30, Skenderbeu_me_x5, ardi__, Polici, stela_, Superman, TRENDAFILI, gen|us, kosovari, loni90, WaSaBi, iliri, OperHelp3r, me3kemb, AlbCoder, ema, MrZoRo, SweetBoy, VANESSSA, PiRaTi, {erjon}, HoNdA, gentelman, Julian, durrsaku_, luisi, dashnorja-hoxhes, SIRIUS, AlbuShja, struganeeee, snop-dog, Albania, hynor, VoGeLuShI, dashnoria_papes, gloria, Henri_it, eros
Statistikat e Forumit
Tema: 57,079, Postime: 1,352,522, Anëtarë: 47,870
Përshëndesim anëtarin më të ri, genty
Sot festojnë ditëlindjen
fehmija, billN, Mustafai, DurimLika (38), Riadi (37), YmBe (36), Valdet Gashi (36), Lion (33), xhevdet (32), klara (29), SPOT_81 (29), Miss Rozafa (28), Pretty Devil (28), BANA (28), qaramanja (28), Bledei (27), vissy (27), robinhood (27), Genti 20 (27), dritjon (26), jerlis (26), adem reka (26), euzfor (25), Fringo (25), patatev (25), strong_07, thelastspirit (20)
Duhet zgjedhur një Emer këtu që mos ta ndërroj kur të bëhët anëtar i F.SH
Krijoni Kontakt