Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 105
    doresa te pelqu ndonje me?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Doresa
    Anëtarësuar
    10-10-2008
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    te te rroj bebushi yt ,jet te gjat sa malet e korabit.ne se do emra Dardan e kom nji list prej 1001 emrave po nji gje do jua preferoja qe mose mendoni se emri krijo personalitet po puna dhe angazhimi .Emertoje ne emrin e gjyshit se e kishte emrin e bukur.

hahaha melaqe, mos po don me thane se e njeh gjyshin e femijes uhuu.. Nejse te ju tregoj, nje femije ne familjen e burrit i eshte dhuruar emri i gjyshit. Por une kete nuk e kisha bere kurrre. I lumt nuses mundem te them.
    e dua jeten, por me shume te dua ty zemer...ti e din ;)

Anëtarësuar
    10-10-2008
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    doresa te pelqu ndonje me?

hhaha helen of troy, une kam mledh disa disa emra, por do te ju tregoj patjeter se qfare do e vendosi, edhe ate shume shpejt. Po pres edhe pak te shoh mos po vie dikush me nje emer qe do me pelqen edhe me shume te faleminderit edhe ty

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anëtarësuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Nuk e di nese eshte akoma ne aktualitet kerkimi emrit ...

Emra shqip nuk di dhe aq... po jap disa qe mua me pelqejne

Leo
    Théo
    Luka
    Enea
    Andi
    Rando

Anëtarësuar
    10-10-2008
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga BaNeSaXhIe Lexo Postimin
    Nuk e di nese eshte akoma ne aktualitet kerkimi emrit ...

Emra shqip nuk di dhe aq... po jap disa qe mua me pelqejne

Leo
    Théo
    Luka
    Enea
    Andi
    Rando

Po BaNeSaXhIe akoma tema eshte e hapur flm per postimin

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anëtarësuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Mesa pashe tani qenka akoma ne kerkim Po shtoj dhe nja 3-4 .

Kristi
    Henri
    Fabio
    Alois

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    po verja Banesaxhi dhe pik.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    nuk e kuptoj kete manine e njerezve tu vene femijeve emrin e prinderve me gjenerata me rradhe.
    Ka menyra te tjera te treguari respekt dhe dashuri ndaj prinderve se sa ti vesh te njejtin emer.
    Ja nje rast qe me ka ndodhur

Marr ne telefon dike qe quheshe Filip Damaj ( mbiemri nuk eshte i vertete)
    - Alo zoti Filip , ju mar ne telefon ne lidhje me zotin Filip Damaj
    - Ah, c'paska bere im bir? thote ky
    - Zoti Filip , ky Zoti Filip per te cilin ju flas eshte 85 vjec dhe ju nga zeri nuk me dukeni te keni me shume dhe te jeni i ati i tij
    - Ah , po eshte im ate, po keshtu eshte , na ngaterron e gjithe bota se edhe im bir , edhe une edhe im ate quhen Filip Damaj.
    Hajdu dhe meru vesh me keta njerez

Anëtarësuar
    10-10-2008
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    nuk e kuptoj kete manine e njerezve tu vene femijeve emrin e prinderve me gjenerata me rradhe.
    Ka menyra te tjera te treguari respekt dhe dashuri ndaj prinderve se sa ti vesh te njejtin emer.
    Ja nje rast qe me ka ndodhur

Marr ne telefon dike qe quheshe Filip Damaj ( mbiemri nuk eshte i vertete)
    - Alo zoti Filip , ju mar ne telefon ne lidhje me zotin Filip Damaj
    - Ah, c'paska bere im bir? thote ky
    - Zoti Filip , ky Zoti Filip per te cilin ju flas eshte 85 vjec dhe ju nga zeri nuk me dukeni te keni me shume dhe te jeni i ati i tij
    - Ah , po eshte im ate, po keshtu eshte , na ngaterron e gjithe bota se edhe im bir , edhe une edhe im ate quhen Filip Damaj.
    Hajdu dhe meru vesh me keta njerez

Marya, kete ia kisha propozuar te gjitheve qe mos t'ia vene emrin e gjyshit a gjyshes apo ndonje te afermni e sidomos qe kane vdekur. Te kujtohen te gjithe ashtu me ate emer e mbiemer sic jane, femijes i takon emri i vet, e jo i dikujt tjeter... Duke vene emrat e gjysherve femijeve tan nuk ringjallen as kujtimet po nuk i kujtove ti vet.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Numri më i madh i anëtarëve në linjë ishte 1,088, 14-12-2007 më 16:41.
    K.i EPERM*, geom, Agim Metbala, Daja-GONI, besart halimi, ment, besidv, caka, Harudi, Humanisti, david vlonjati, ademgashi_dk, unikali, jona.k, SystemA, skampin, Shtegtari, RockStar, KUJTIM CAMI, SKIFTERI&12.05, sadat, Selami2006, angel-anna, drenicaku, вlαck'swαn, Bani gjk, stern, The Boy, angelina o2, Sueda
    #shqiperia @ epiri.albasoul.com: 79 veta në linjë
    Numri më i madh i viztorëve në kanal ishte 358 më datën 24-06-2008 dhe orën 17:00.

@ProGenY, @Shqiperia, @c0d3r, @No_Strres, +PaRaDiSo, +[A-SHKODRANI], +mc_eri_, +MAnOwAr, +MaTeO, +RiLd0_GaNgStA, +BaBa-Tr0d0N, +Albmaster, +665AAAAUX, +Red, +Dashnori_ketyre_dyjave, +JERINA, +PaRTiZoNi, +Dirty_Diana, ALekSi, AlboNewYork, #shqiperia, bruno_london25, landii, DENISI, Free_Man, MINISTRI_SEKSIT, Albaner, ForumiShqiptarBot, 665AAAASS, oret_e_vona, m45, DJAL_PELIVAN, LiteON, tetovarja, DeNi_BoY, sssssssss, Al00, FeRiZaJLia_, ToNi-R_B-BoY, Maqozi, Muhamed_aLi, gentian30, Skenderbeu_me_x5, ardi__, Polici, stela_, Superman, TRENDAFILI, gen|us, kosovari, loni90, WaSaBi, iliri, OperHelp3r, me3kemb, AlbCoder, ema, MrZoRo, SweetBoy, VANESSSA, PiRaTi, {erjon}, HoNdA, gentelman, Julian, durrsaku_, luisi, dashnorja-hoxhes, SIRIUS, AlbuShja, struganeeee, snop-dog, Albania, hynor, VoGeLuShI, dashnoria_papes, gloria, Henri_it, eros
    Statistikat e Forumit
    Tema: 57,079, Postime: 1,352,522, Anëtarë: 47,870
    Përshëndesim anëtarin më të ri, genty
    Sot festojnë ditëlindjen
    fehmija, billN, Mustafai, DurimLika (38), Riadi (37), YmBe (36), Valdet Gashi (36), Lion (33), xhevdet (32), klara (29), SPOT_81 (29), Miss Rozafa (28), Pretty Devil (28), BANA (28), qaramanja (28), Bledei (27), vissy (27), robinhood (27), Genti 20 (27), dritjon (26), jerlis (26), adem reka (26), euzfor (25), Fringo (25), patatev (25), strong_07, thelastspirit (20)

Duhet zgjedhur një Emer këtu që mos ta ndërroj kur të bëhët anëtar i F.SH

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •