Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 47
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Si shpjegohet Trendi i shalleve me stil talibanėsh??!?

Koheve te fundit ndodhin shume gjera interesante dhe veshtire qe mund te kuptohen, mirpo kesaj radhe kemi te bejme me fushen e modes.

Ndoshta edhe ju keni rastisur qe te shifni se shume po perhapet ky lloj trendi, duke perdorur shalle te njejta siq i perdorin sheiket apo edhe afganet, apo siq emertohen shpesh tash ne popull shallat e talibaneve

Pikerisht sa perfundova se shikuari filmin e john travoltas "From paris with love" , ku me ra ne sy kjo shalle e tij.

Me qudit fakti se perkunder faktit qe talibanet luftohen nga e gjithe bota, mirpo moden ia perkrahin

Si e shpjegoni ju kete??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 04-03-2010 mė 10:30
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    na sill ndonje foto.

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nuk doli travolta ne foto si taliban?? tek une po

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 04-03-2010 mė 09:45

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    kjo foto eshte marre nga ndonje film apo eshte menyra se si vishet ne jeten e perditshme?

megjithate,
    edhe nese ka dale ne mode te vishesh me shall talibani,
    ku qendron ēudia ketu,
    moda eshte e larmishme, eksperimenton.
    Si shpjegohet qe para ca vitesh ishte trendi i veshjeve tipike kineze(per femrat), ose ca kohe me pare ato tipike indiane,
    thjesht moda ndryshon dhe huazon, asgje me teper.
    Vetem ne mos qofte ndonje stilist taliban, po nuk besoj se stilistet jane te gjithe homo.

Gjynaf qe ngaterrohet dhe moda me pune feje.

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Me duket se behte fjal per keto dy lloj modelesh :

Keta shalla nuk kane te bjen asgje me talibane, po nejse ndonjeher mileti ja fut kot. Shalli ne foto e pare mund ta quajim "stil i shalleve arab " kurse keta shallat bardh e zi " stil i shallave palistinez"

p.sh keta shallin bardhe zi e mbaj edhe un (:
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bani gjk : 04-03-2010 mė 10:07

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    kjo foto eshte marre nga ndonje film apo eshte menyra se si vishet ne jeten e perditshme?

megjithate,
    edhe nese ka dale ne mode te vishesh me shall talibani,
    ku qendron ēudia ketu,
    moda eshte e larmishme, eksperimenton.
    Si shpjegohet qe para ca vitesh ishte trendi i veshjeve tipike kineze(per femrat), ose ca kohe me pare ato tipike indiane,
    thjesht moda ndryshon dhe huazon, asgje me teper.
    Vetem ne mos qofte ndonje stilist taliban, po nuk besoj se stilistet jane te gjithe homo.

Gjynaf qe ngaterrohet dhe moda me pune feje.
    Po pse more vlla i merrni gjerat gjithmon me therra!!

Une hapa temen pa asnje qellim te keq, thjesht ky lloj fenomeni (fenomen po e quaj) dita dites cdohere e me shume perhapet!

Une per veti edhe pse mbaj shalle pothuajse shumicen e dites, mirpo nuk e preferoj nje stil te tille, thjesht preferoj ato klasike dhe me ngjyra bashketingllore ( te errta)

Mirpo e shof ne kosove rinia me te madhe i perdorin keto shalle edhe pse kam pasur raste qe po ata persona qe shprehnin urrejtjen ndaj talibaneve, ndersa mbanin shallet e tyre.

Thjesht nuk eshte pune feje ketu, por thjesht atakohet problematika e imitimit ne mode qe nganjeher edhe nuk kuptohet se si rrjedh dhe zhvillohet.

Une me sa me kujtohet ka qen prej te parėve nje kengetar nga kosova qe e ka perdore kete shalle dhe pastaj kjo morri hov te madh dhe u shpernda gjithandej.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ok pra na fal,

une nuk besoj se eshte fenomen qe po perhapet,
    psh ketu ku jam une nuk kam pare asnjeri qe vishet keshtu, mbase ne angli po,
    me siguri siē tha dhe bani_gjk ky eshte shall palestinez.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ky shalli bardh e kuq do u konvenonte edhe kroatve!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Kjo e arafatit nuk eshte shallė qe po kerkohet ne kete teme, mirpo nje lloj mbulese qe vendoset ne koke(zakonisht ne ato vende te nxehta, per mbrojtje nga dielli)

Funksioni i shalles eshte te mbeshtjell qafen dhe jo koken.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 04-03-2010 mė 10:16

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Koheve te fundit ndodhin shume gjera interesante dhe veshtire qe mund te kuptohen, mirpo kesaj radhe kemi te bejme me fushen e modes.

Ndoshta edhe ju keni rastisur qe te shifni se shume po perhapet ky lloj trendi, duke perdorur shalle te njejta siq i perdorin sheiket apo edhe afganet, apo siq emertohen shpesh tash ne popull shallat e talibaneve

Pikerisht sa perfundova se shikuari filmin e john travoltas "From paris with love" , ku me ra ne sy kjo shalle e tij.

Me qudit fakti se perkunder faktit qe talibanet luftohen nga e gjithe bota, mirpo moden ia perkrahin

Si e shpjegoni ju kete??
    shalla eshte obliguar nga zoti per te gjith femrat qe jetojn ne bot dhe pikrisht tash shum te reja kan arrit te kuptojn urdhrin e zotit dhe po e zbatojn ate dmth po e mbrojn nderin e tyre

ti quditesh sepse ty te servohen dhe i degjon vetem lajmet amerikane e izrealite nuk duhet te degjohen lajmet nga okupatoret por nga i okopuari edhe te ne dikur ka ndodhur kur bota i ka degju lajmet e serbis ku edhe sot koaova quhet vrima e zez e evropes

te te qudit mirpo une krenohem me ta se ata lufojn per atdh o i nderuar ata nuk kan okupu asnje vend por ata luftojn qe atdheu i tyre te jet i lir nga okupatoret ata luftojn ne mbrojtje te motrave te tyre qe dhunohen poshtrohen e vriten ata luftojn ne mbrojtje te femijeve te tyre qe per qdo dit vriten nga kriminelet

o i nderuar pse nuk e folni realitetin

ne shqiptaret i nderuar e kemi pas te njejtin rast edhe neve na ka njoh bota si kriminel por ne fund dulem te pafajshum

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •