Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    sonte ne mbremje ne parlament sali berisha i corri masken genjeshtrave te seli rozes.
    mbante ne dore dokumentin me informacione qe PS kishte cuar ne strasburg e bruksel.
    te dhenat qe kishte cuar PS -ja i krahasonte me shifrat e sakta te komisioneve te votimit.
    mashtrimi i PS-se kishte tejkaluar cdo kufi.
    te zene si mij gjirizi ne cark qeöbaniket e PS-se zgerdhiheshin e ulerinin nga qe u dolli faqja e zeze.
    Te lumte Doktor.
    Keshtu te pacim gjithmon te drejte e trim.

..

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Tani qe ti bie shkurt une e shoh qe Ti ben sikur nuk e kupton ç'far po them une.
    Ai nen qe citon Ti ben fjale kur palet kontestojne rezultatin zgjedhor, gje e cila tashme eshte vendosur, u lodha duke te thene qe kerkohet te behet transparence pa kerkuar te ndryshohet rrezultati perfundimtar.
    Jo me kot te thash te lexosh ato te dyja qe te kam shkruar me siper, edhe mund ti citoj une por e shoh qe po humbas kohen kot.
    Tifozllek te mbare.
    Shkurt edhe gjate diskutohet me argumenta, ndryshe nuk mbetet shume per te thene, eshte e kuptueshme. Te vjen keq kur lexon qe ne nje situate te tille ka njerez qe mbeshtesin thyerjen e ligjit, ne vend qe te mbrojne te kunderten. Transparencen besoj e duam te gjithe, ne nje shtet demokratik ligji te ofron edhe menyrat se si behet kjo transparence dhe nuk duhet te varet nga deshirat personale te nje politikani apo nje tjetri.

Mbare pac ne gjetje argumentash
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kush na i sjell tere debatet e djeshme ne Kuvend?

kelishi i enveristit plak.. hamit beqes .. dje e nxorri koken e gjarperit..
    i shpetoj goja dhe e nxorri helmin se.. don ta fuse shkodren ne falangen caushiste ed ruciste per 97 te re.

hapur u duk dje shum qarte se Mafia enveriste kerkon te marre pushtetin me dhune dhe se eshte ceshtje ditesh se kur do ta percellojne vendin perseri..

qarte po del se.. sikurse ne 97 kjo mafie kanibale kishte SUPORT.. mariz linone.. sot ka widhers vithe madhin.. e Linone ne hije..

e po kjo eshte kulmi,..

kush i paguan keta KIM FILBA.. duhet marre vesh nje her e mire..
    kongresi amerikan duhet njoftuar per kimfilbizmin ne bodrumet e ksaj ambasade.. ne tirane..
    -

dihet qe njeri nga kimfilbat ..ai lloji limpreht.. vdiq ne gerxhet e lures ne krah te njeres nga mantenutat e Ed rames..

ti ket gjetur ed ruc rama i nexhit..dhe widhersit ndonji zan mali?

o luhet parja madhe aty ose.. dicka eshte..

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    kot nuk po shkon META ne amerike ore djema. nuk ka shanse edi rama kunder tij.

eshte meta celesi i suksesit te berishes
    vari leshte

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    kush na i sjell tere debatet e djeshme ne Kuvend?

kelishi i enveristit plak.. hamit beqes .. dje e nxorri koken e gjarperit..
    i shpetoj goja dhe e nxorri helmin se.. don ta fuse shkodren ne falangen caushiste ed ruciste per 97 te re.

hapur u duk dje shum qarte se Mafia enveriste kerkon te marre pushtetin me dhune dhe se eshte ceshtje ditesh se kur do ta percellojne vendin perseri..

qarte po del se.. sikurse ne 97 kjo mafie kanibale kishte SUPORT.. mariz linone.. sot ka widhers vithe madhin.. e Linone ne hije..

e po kjo eshte kulmi,..

kush i paguan keta KIM FILBA.. duhet marre vesh nje her e mire..
    kongresi amerikan duhet njoftuar per kimfilbizmin ne bodrumet e ksaj ambasade.. ne tirane..
    -
    dihet qe njeri nga kimfilbat ..ai lloji limpreht.. vdiq ne gerxhet e lures ne krah te njeres nga mantenutat e Ed rames..

ti ket gjetur ed ruc rama i nexhit..dhe widhersit ndonji zan mali?

o luhet parja madhe aty ose.. dicka eshte..
    nuk pijne uje keto lloj shpifjesh vampirist-luiz-kanibaliste ... nuk impresionon kend ...

vete salis u shpreh se ua paska dhene pushtetin vete ... pra leri broçkullat primitive ...

kete radhe e ka lene teneti ne balte ... me keq situata ... ndaj hap kutite te shpetosh ...

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    kot nuk po shkon META ne amerike ore djema. nuk ka shanse edi rama kunder tij.

eshte meta celesi i suksesit te berishes
    dy opcione ka shtangisti: te mbijetoj apo te mos mbijetoj ...

e para eshte te dali nga koalicioni me salis ... arsye, deri edhe absurde, ka boll ...

e dyta, te qendroje me salis deri ne ikje ...

te shohim kur te kthenet na Uashingtoni ...

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dujruc ...

spo piet me per maske nashi.. ore.. "anti kapoist" e "anti gjonisti" ..i thekur..
    mezi po pret ti shohc prap kanibalet e luizat duke pire gjak shesheve..
    cfar monstre paske qene.. ububuja..

ju a nxorri te palarat berisha pardje..
    kulmi..
    gjith shqiptaret e pane si mashtroni ju ..
    me te paftyre ska pare historia e kti vendi.. tamëm kelish khmer ruzh enveriste stalinistesh.. jini ju edrucistet e rinj..

tjeter per tjeter i kishit cuar shifrat ne strasburg..e bruksel..
    po ju a nxorri berisha nji per nji pocaqite..dhe ju iku zeri atje.. nuk pipetite ca minuta kur ju a tundi mu ne surrat letrat e se vertetes..
    u shtremberuat e u bete te neveritshem..
    pasaj filluat hungerimat..

provoni te beni 97 po do ti paguani te gjitha qe nga dizet e dishi..

dhe ashtu e meritoni..

Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    brukseli e uashingtoni kane rende dakord per transparence te plote zgjedhjesh ... keto perseriti edhe fulja ... salis mandata fliste kodra mbas bregut ... edhe ai, si puna jote, nuk impresionojne me kend ... eshte recidivist ...

ai shtangisti vete ne Uashington me koken e vet, te salis, apo ...

une edhe edveri nuk dijme gje ...

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    brukseli e uashingtoni kane rende dakord per transparence te plote zgjedhjesh ... keto perseriti edhe fulja ...

kane rene dakort ato e ....??!! kane rene dakort ato se c'do bej une ne shtepine time ??!!
    jo mer zoterinj nuk ecen kjo pune duke perdorur dy standarte ne respektimin e Kushtetutes ..... ta provojne njehere ata ti hapin kutite ne shtepite e tyre dhe pastaj kur ti kete dalur shkrumbi mire atehere e bisedojme edhe kete pune.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 20-03-2010 më 09:27
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •