Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Kur te shpetoj populli shqiptar nga monstra PS athere ajo dite duhet shpallur feste kombetare.

Sepse kjo monster po ja prish cdo dite ketij populli tash (2010 minus 1942.. sa vjet ben mo..qe i filloj vrasjet kjo monster mbas shpine neper gerxhet e vlores).. gjejeni vete..

..

.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    E po me te vertet qe kjo me duket e tepert.
    Te thuash qe Saliu zbaton ligjin kjo eshte vertet per te qeshur
    Nuk eshte nevoja te kujtoj se sa ligje qe jane ne kundershtim me Kushtetuten i ka rrezuar Gjykata Kushtetuese (apo do me thuash se eshte gjykate komuniste)
    Projektligji qe ka paraqitur PS ne Parlament behet jo se nuk ka ligj por duan te formojne nje ligj qe te mos kete ekuivok dhe te leri shteg per dredhje b.... nga Saliu siç po ben tani.
    Nje njeri qe flet ter diten per zbatim ligji dhe asnjeher nuk e zbaton ligjin eshte vetem Sali Berisha, per kete eshte unik ne Bote, asnje nuk ja kalon.
    Akoma nuk e ke sjell ligjin qe eshte per hapjen e kutive, po pres ta lexoj
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Akoma nuk e ke sjell ligjin qe eshte per hapjen e kutive, po pres ta lexoj
    Je me te vertet e çuditeshme.
    NENI 23 pika 1 e KUSHTETUTES te SHQIPERISE !
    Atje thuhet "E drejta e informimit eshte e garantuar"
    Me pak fjale nje grup njerezish, nje organizate, nje parti politike ose qofte nje njeri i vetem qe tregon interes per te pare dokumenta shteterore qe nuk jane sekret shteteror, organi qe i disponon ato eshte i DETYRUAR qe tja paraqesi ato.
    Tani te lutem me trego se cili ligj e ndalon hapjen e kutive.

Je me te vertet e çuditeshme.
    NENI 23 pika 1 e KUSHTETUTES te SHQIPERISE !
    Atje thuhet "E drejta e informimit eshte e garantuar"
    Me pak fjale nje grup njerezish, nje organizate, nje parti politike ose qofte nje njeri i vetem qe tregon interes per te pare dokumenta shteterore qe nuk jane sekret shteteror, organi qe i disponon ato eshte i DETYRUAR qe tja paraqesi ato.
    Tani te lutem me trego se cili ligj e ndalon hapjen e kutive.
    Pergjigjen e pyetjes ta kam dhene, mesa duket nuk ke patur deshire ta lexosh
    E drejta e informimit nuk eshte pa limit. Ashtu si ligji ka percaktuar te drejten e informimit, ka percaktuar edhe se deri ku shkon ky informim. Edhe ne kete rast ligji e ka percaktuar qe kutite nuk hapen.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Pergjigjen e pyetjes ta kam dhene, mesa duket nuk ke patur deshire ta lexosh
    E drejta e informimit nuk eshte pa limit. Ashtu si ligji ka percaktuar te drejten e informimit, ka percaktuar edhe se deri ku shkon ky informim. Edhe ne kete rast ligji e ka percaktuar qe kutite nuk hapen.
    Shigjete keto qe thua Ti i degjoj nga Saliu ter diten une dhe nga amplifikatoret e Tije (uroj te mos jesh Ti nje nga ata) sepse po lodhem kot pastaj.
    Nuk mund te thuash ta kam thene ligjin kur nuk e shoh asgjekundi, kete ben edhe Saliu thot ter diten qe nuk e lejon ligji por se cili ligj nuk e thote.
    Qe te jesh me e qarte Ti dhe keta te tjeret qe bien faqe gazete te RD dhe 55
    po u them te lexoni interpretimin qe i ka bere Gjykata Kushtetuese komisioneve hetimore te ngritur nga Parlamenti (Vendimi Nr. 18 i vitit 2003) si edhe Neni 77 pika 2 e ktij neni. (po nuk i gjete dot me thuaj se ti citoj une)

Shigjete keto qe thua Ti i degjoj nga Saliu ter diten une dhe nga amplifikatoret e Tije (uroj te mos jesh Ti nje nga ata) sepse po lodhem kot pastaj.
    Nuk mund te thuash ta kam thene ligjin kur nuk e shoh asgjekundi, kete ben edhe Saliu thot ter diten qe nuk e lejon ligji por se cili ligj nuk e thote.
    Qe te jesh me e qarte Ti dhe keta te tjeret qe bien faqe gazete te RD dhe 55
    po u them te lexoni interpretimin qe i ka bere Gjykata Kushtetuese komisioneve hetimore te ngritur nga Parlamenti (Vendimi Nr. 18 i vitit 2003) si edhe Neni 77 pika 2 e ktij neni. (po nuk i gjete dot me thuaj se ti citoj une)
    Qe te mos lodhesh

http://www.forumishqiptar.com/showpo...9&postcount=30

Gjithsesi po e shpjegoj edhe nje here. Neni 77 garanton vetem ngritjen e komisioneve parlamentare, dicka qe nuk eshte mohuar ndonjehere, por nuk iu jep te drejten te hapin kutite, kjo i takon pushtetit gjyqesor. Gjykata Kushtetuese thekson ne vendimn nr18 te 2003 qe sistemi qeverites i vendit sipas Kushtetutes bazohet ne ndarjen dhe balancimin e pushteteve te legjislativit, ekzekutivit dhe gjyqesorit. Perfundimi, sipas kodit zgjedhor dhe ndarjes se pushteteve, kutite nuk mund te hapen nga komisionet parlamentare. Kete e ka te qarte edhe PS-ja. Besoj kush ka ndjekur lajmet ka degjuar dhe deklaratat e PS-se qe nuk e paraqesin kerkesen ne Gjykaten Kushtetuese pasi ajo e ka bere interpretimin e ligjit, por Rama nuk pelqen ta pranoj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    boll mi me nenet tuaja ... gjith bota e din se gorillat e PD i kan vjedh zgjedhjet ne 20 vitet e fundit.. vetem 1 her populli votoi per to po shpejt u pa se ata nuk jan demokratet e vertet.qe ateher vetem me vjedhje,me mashtrime,me forc ka ndenj ne pushtet PD.dhe ia arriti qellimit ta rendis Shqiperin vendin me te varfer ne Europ.dita-dites me larg BE po e qojn mafiozit ballist vendin ton..ska pun,ska lek..populli ene me buk nuk po ngopen e ju nabeni ligjerata ktu se keni zen naj pun tu shit nderin a tu lepi sahanet e ktyne gorillave... ku i keni premtimet e Sali magarit se populli do han me lug floriri, ku e keni mikun e Salis Berluskonin qe tall lesht me Salin,ku i keni kryeveprat e monizmit qe i shkaterruan te degjeneruarit e kombit e tani gjysma e Shqipris po ban pall me sum ne uj ..shteti yn asht ba gazi i botes.lexova 1 artikull ne 1 gazet Angleze ku 1 gazetar shkruante se kur isha ne Shqiperi ne 1 rajon policia te Tiranes dikush me that se Tirana esht vendi me i sigurt ne Europ.por kjo thenie mu duk genjeshter sapo pash trafikun ne qender te Tiranes dhe u mundova te kaloj 1 kryqezim dhe 1 makin per pak nuk me mori jeten dhe shoferi i benzit 1 brkaderr me zyze me tha ''bir k.urve nuk shef se po kaloj un ktu apo je merzit nga jeta,, te kalosh rrugen ne Tiran esht rast per te festuar se vazhdon te jesh i gjall... ene anej ka fundi shkruante se ne Shqiperi mund te shikosh se c'far do te thot te perziesh kaosin me kapitalizmin... mileti po e shofin corben e Berishes vetem ju sahalepiresit akoma nuk po shifni apo nuk po doni me pa..demokracia juj nuk ban me fshi dhe prapanicen..

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016

Vizat, delegacioni i PE të dielën në Tiranë

TIRANË- Nje delegacion i Parlamentit Europian pritet të mbërrijë ditën e dielë në Shqipëri. Qëllimi kryesor i kësaj vizite do të jetë për të vëzhguar nëse vendi ynë i ka plotësuar kushtet për liberalizimin e vizave. Misioni i Parlamentit Europian do të kryesohet nga shefi i delegacionit për ballkanin Eduard Kukan, bëjnë të ditur mediat e huaja.

"Nuk kemi kohë për të humbur ndaj po vizitojmë Shqipërinë të dielën, sepse liberalizimi i vizave do të kishte kuptim nëse do realizohej përpara pushimeve të verës, në mënyrë që njerëzit të mund të udhëtonin lirshëm. Po aq i rëndësishëm është fakti që janë dërguar 3 grupe ekspertësh në Tiranë për të verifikuar përmbushjen e kritereve dhe raportet e dy grupeve të para ishin pozitive ndaj presim që dhe grupi i fundit të ketë po ashtu qëndrim pozitiv. Pra, kemi të bëjmë me një situatë ku Shqipëria po përmbush kriteret dhe logjikisht Komisioni përcaktoi kushtet, ju po i plotësoni ato dhe ne duam të rekomandojmë gjithandej se nuk duhet pritur më", u shpreh Kukan.

Eurodeputetët do të takojnë kreun e shtetit Bamir Topi, Kryeministrin Berisha, Ministrin e Jashtem, atë të Punëve të Brendshme si dhe do të vizitojnë zyrat kryesore përgjegjëse për përmbushjen e kritereve të kërkuara nga BE-së.
    (m.a/News24/BalkanWeb)
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 17-03-2010 më 12:56
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Kur do arrij populli Shqiptar te kuptoje qe percarja politike dhe militantizmi politik nuk kane per te vene asnje qeveri ne pozita pune?

Per sa kohe cdo qeveri mund te luaje topa djegesi me gabimet, askush nuk do te kete kurre pergjegjsi per cka ndodh apo nuk ndodh ne ate vend.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Qe te mos lodhesh

http://www.forumishqiptar.com/showpo...9&postcount=30

Gjithsesi po e shpjegoj edhe nje here. Neni 77 garanton vetem ngritjen e komisioneve parlamentare, dicka qe nuk eshte mohuar ndonjehere, por nuk iu jep te drejten te hapin kutite, kjo i takon pushtetit gjyqesor. Gjykata Kushtetuese thekson ne vendimn nr18 te 2003 qe sistemi qeverites i vendit sipas Kushtetutes bazohet ne ndarjen dhe balancimin e pushteteve te legjislativit, ekzekutivit dhe gjyqesorit. Perfundimi, sipas kodit zgjedhor dhe ndarjes se pushteteve, kutite nuk mund te hapen nga komisionet parlamentare. Kete e ka te qarte edhe PS-ja. Besoj kush ka ndjekur lajmet ka degjuar dhe deklaratat e PS-se qe nuk e paraqesin kerkesen ne Gjykaten Kushtetuese pasi ajo e ka bere interpretimin e ligjit, por Rama nuk pelqen ta pranoj.
    Tani qe ti bie shkurt une e shoh qe Ti ben sikur nuk e kupton ç'far po them une.
    Ai nen qe citon Ti ben fjale kur palet kontestojne rezultatin zgjedhor, gje e cila tashme eshte vendosur, u lodha duke te thene qe kerkohet te behet transparence pa kerkuar te ndryshohet rrezultati perfundimtar.
    Jo me kot te thash te lexosh ato te dyja qe te kam shkruar me siper, edhe mund ti citoj une por e shoh qe po humbas kohen kot.
    Tifozllek te mbare.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •