Close
Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 201
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    O Shkodran , mos i mer per te verteta te shenjta ato qe lexon ne gazetat e Balli Fariut.
    Po te me tregoje per nje gje ne Shkoder nuk do te kundershtoja por Ti kthehesh e me tregon nje gje qe e di me mire nga Ti dhe nuk eshte ashtu siç e thua Ti.
    Dhe mos na cileso neve si Enverist se nuk ka legenosje me te madhe sot se te jesh Salist.
    temen e hapa per me diskutu per ate artikull, nuk e mora per te shenjte(megjithse qe kane masakru kufomen e atij shikasit dhe luiza hoxha i ka pi gjakun dihet). ktu folen edhe vlonjate e asnjeri nuk u ofendua. se nuk ka gje per tu ofendu ktu se 97-en e kan vujt ata me shume se te gjithe.
    nqs ti e di me mire ngjarjen jep mendimin tend, askush nuk te pengon. iku koha kur nuk te linin me fole.
    une nuk te cilesova ty si enverist. pse thu "ne"? je enverist ti? tjetri qe e ka tregu veten se eshte nuk e ka per turp

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    (megjithse qe kane masakru kufomen e atij shikasit dhe luiza hoxha i ka pi gjakun dihet).
    Kur Ti nxjer perfundime atehere ç'nevoje ka qe ta diskutosh nje gje.
    Dhe si mendon Ti se po te ishte e vertete ajo per Luiza Hoxhen do ta kishte lene Saliu tja hidhte aq kollaj, dhe kush! Saliu qe nuk le njeri pa bere mafjoz, kriminel, padrino kot se koti e jo me te kishte qoft edhe nje fakt.
    Sa per ate qe me thua se ka pasur edhe Vlonjat qe nuk jane ofenduar dua te te them se kemi nje shprehje te urte ne, "Nuk ka pyll pa derra"

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Kur Ti nxjer perfundime atehere ç'nevoje ka qe ta diskutosh nje gje.
    Dhe si mendon Ti se po te ishte e vertete ajo per Luiza Hoxhen do ta kishte lene Saliu tja hidhte aq kollaj, dhe kush! Saliu qe nuk le njeri pa bere mafjoz, kriminel, padrino kot se koti e jo me te kishte qoft edhe nje fakt.

kjo eshte ajo çka une di, ti thuj ate qe di ti. ça ka ktu per me u ofendu?
    Sa per ate qe me thua se ka pasur edhe Vlonjat qe nuk jane ofenduar dua te te them se kemi nje shprehje te urte ne, "Nuk ka pyll pa derra"
    ç'lidhje ka kjo shprehje ktu? nuk e kuptova. une thashe asnje vlonjat nuk u ofendua per hapjen e kesaj teme. u ofendu (demek, se qellimet jane te tjera) kush nuk ka lidhje fare.

aty eshte nje protagonist i ngjarjes qe deshmon, kush ka fakte ose mendime te ndryshe te urdhnoje, se per ket pune eshte hape tema.

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    temen e hapa per me diskutu per ate artikull, nuk e mora per te shenjte(megjithse qe kane masakru kufomen e atij shikasit dhe luiza hoxha i ka pi gjakun dihet). ktu folen edhe vlonjate e asnjeri nuk u ofendua. se nuk ka gje per tu ofendu ktu se 97-en e kan vujt ata me shume se te gjithe.
    nqs ti e di me mire ngjarjen jep mendimin tend, askush nuk te pengon. iku koha kur nuk te linin me fole.
    une nuk te cilesova ty si enverist. pse thu "ne"? je enverist ti? tjetri qe e ka tregu veten se eshte nuk e ka per turp
    O shkodran purokubaneze ,
    po kujt mundohesh ti me i shit sapunin per djath ? Po kujton se ke te besh me budallenj ? A e di ti se ne tarracen e godines se SHIK-ut ne Vlore , kerciste "goriunovi" , mitrolozi i rende rus ? Cfare donin ato arme te atij kalibri ne ate godine ? Filmimet kane qene deri vone e youtube . Ndersa vlonjatet i kane pare me syte e tyre dhe nuk kane mbetur t'jua tregosh ti prej Shkodre.
    Qenkeni te pafytyre fare ! Edhe vini me arme ne dore te armatosur deri ne dhembe (per dashuri sigurisht) ! Edhe na beni viktimen ! E po kesaj i thone t'ia ... nenen !

Per cfare ndodhi ne ato ane, na pyet neve , se te tregojme sade cfare do te dish ! Ti na trego per nga Shkodra !
    Ti mund te na thuash p.sh. si u ngriten ne protesta shkodranet ne ato kohe . Na trego ndonje histori nga Shkodra pash zotin !
    Ose na trego p.sh. se cfare ishte ai Lorja (nje i burgosur i liruar) prej Shkodre qe qelloi me tankun e Gardes, autoblindin e policise duke vrare policet e shkrete qe as nuk provokuan njeri , ishin nga Berati (ne vend te tyre) dhe po shkonin ne pune te tyre , ne Uren Vajgurore Berat !

Ketu mund te japesh kontribut te drejtperdrejt dhe te te degjojme me kuriozitet ! Por jo hajt baba te te tregoj arat ! Neve te laberise , jo te pakten !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 13-03-2010 më 18:14

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    O shkodran purokubaneze ,
    po kujt mundohesh ti me i shit sapunin per djath ? Po kujton se ke te besh me budallenj ? A e di ti se ne tarracen e godines se SHIK-ut ne Vlore , kerciste "goriunovi" , mitrolozi i rende rus ? Cfare donin ato arme te atij kalibri ne ate godine ? Filmimet kane qene deri vone e youtube . Ndersa vlonjatet i kane pare me syte e tyre dhe nuk kane mbetur t'jua tregosh ti prej Shkodre. Ti mund te na thuash p.sh. si u ngriten ne protesta shkodranet ne ato kohe . N a trego ndonje histori nga Shkodra pash zotin !
    Ose na trego p.sh. se cfare ishte ai Lorja (nje i burgosur i liruar) prej Shkodre qe qelloi me tankun e Gardes, autoblindin e policise duke vrare policet e shkrete ne Uren Vajgurore Berat !

Ketu mund te japesh kontribut te drejtperdrejt dhe te te degjojme me kuriozitet ! Por jo hajt baba te te tregoj arat ! Neve te laberise , jo te pakten !
    ndigjo, mos fillo me na ba humor se ta nxoren bojen ktu me ato bejtat e kopjume po lene. se nuk din ku i bjen humori me shpi. kuben e keni dashte ju te kuqaloshet gjithmone

ti nuk do me kuptu me duket, ose nuk je i afte per me kuptu. nuk du me i mesu askujt se si ka ndodh ngjarja, se nuk kam qen prezent. un solla deshmine e nje protagonisti. nuk e kam shkru une artikullin. ti ke version tjeter te ngjarjeve? urdhno thuje. leje jugun e veriun se nuk ka lidhje
    ça kerkon ti me i mbyll gojen atyre qe e mendojne ndryshe nga ti. nuk ju mjaftun 50 vjet?

mandej ti nuk je nga vlora me duket. me sa kuptova banon ne tirane? atehere ça na ban ktu a thu se ka ndodh ngjarja poshte ballkonit tend? ti i ke pa ato ngjarje ne tv si une.

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    ndigjo, mos fillo me na ba humor se ta nxoren bojen ktu me ato bejtat e kopjume po lene. se nuk din ku i bjen humori me shpi. kuben e keni dashte ju te kuqaloshet gjithmone

ti nuk do me kuptu me duket, ose nuk je i afte per me kuptu. nuk du me i mesu askujt se si ka ndodh ngjarja, se nuk kam qen prezent. un solla deshmine e nje protagonisti. nuk e kam shkru une artikullin. ti ke version tjeter te ngjarjeve? urdhno thuje. leje jugun e veriun se nuk ka lidhje
    ça kerkon ti me i mbyll gojen atyre qe e mendojne ndryshe nga ti. nuk ju mjaftun 50 vjet?

mandej ti nuk je nga vlora me duket. me sa kuptova banon ne tirane? atehere ça na ban ktu a thu se ka ndodh ngjarja poshte ballkonit tend? ti i ke pa ato ngjarje ne tv si une.
    Te kam kuptu edhe pa hap gojen ! Une tani as ne Tirane nuk jam , se jam kurbetli ! Por ngjarjet i kam jetu atje ku kane ndodh ! Kur te kthehesh ne Shqiperi , shko 5 minuta ne Permet ! Hidhi nje sy lapidarit qe eshte ne qender te Permetit ku jane shkruar emrat e 6 personave , ndermjet tyre edhe nje grua , te vrare nga bashibozuket e Sales , pa asnje shkak ! Nga "forcat e erreta te "shtetit" te "shqiptareve"" !

Une nuk dua me ta mbyll gojen ! Une thjesht dua te diskretitoj gjuhen e gjarperit qe ti perdor , qe te mos kete mundesi te helmoje shqiptaret ! Dhe djalli te mos kete asnje shanc te shkoje ne altar !

Ti ke te drejten e zotit te llapesh gjithe diten !

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Te kam kuptu edhe pa hap gojen ! Une tani as ne Tirane nuk jam , se jam kurbetli ! Por ngjarjet i kam jetu atje ku kane ndodh ! Kur te kthehesh ne Shqiperi , shko 5 minuta ne Permet ! Hidhi nje sy lapidarit qe eshte ne qender te Permetit ku jane shkruar emrat e 6 personave , ndermjet tyre edhe nje grua , te vrare nga bashibozuket e Sales , pa asnje shkak ! Nga "forcat e erreta te "shtetit" te "shqiptareve"" !

Une nuk dua me ta mbyll gojen ! Une thjesht dua te diskretitoj gjuhen e gjarperit qe ti perdor , qe te mos kete mundesi te helmoje shqiptaret ! Dhe djalli te mos kete asnje shanc te shkoje ne altar !

Ti ke te drejten e zotit te llapesh gjithe diten !
    ti nuk je normal. po une pse lodhem me nje si ti.
    se ç'lidhje ka permeti me ket ngjarje vetem ti e di. nuk sjell asnje fakt per me e kundershtu ate qe thote artikulli po don me ba vetem zhurmuesin
    ça me diskretitu ti mor? ti deskrtitove veten qe me postimin e pare e tregove ku e ke qellimin. ik kopjo ndoi bejte tjeter qe tallet me ty e hajde thuja te tjerve, ose futi nji t'persritme veprave te enverit mos te ka mbete ndoi rrjesht pa msu permendsh

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    ti nuk je normal. po une pse lodhem me nje si ti.
    se ç'lidhje ka permeti me ket ngjarje vetem ti e di. nuk sjell asnje fakt per me e kundershtu ate qe thote artikulli po don me ba vetem zhurmuesin
    ça me diskretitu ti mor? ti deskrtitove veten qe me postimin e pare e tregove ku e ke qellimin. ik kopjo ndoi bejte tjeter qe tallet me ty e hajde thuja te tjerve, ose futi nji t'persritme veprave te enverit mos te ka mbete ndoi rrjesht pa msu permendsh
    Ka lidhje , ka ! Se ky ishte misioni i bashibozukeve dhe antishqiptareve qe u gjenden te gatshem te shkrepnin armen ne turme , kunder popullit, per interesat personale te kryekriminelit me shoke.

Ka shume te tjera , shume e shume , per te cilat ti me shoket e tu as nuk ju vjen mire te degjoni , le pastaj te protestoni apo hapni tema ! Per ata shqiptare , as hetime nuk jane bere dhe nuk behen , sepse del "ushtria bashibozuke" qe zbatonte urdherat e kryekriminelit , pasi ushtria shqiptare nuk iu pergjigj ! Dalin veprimet kriminale te SHIK-i SHIK-i JABA kunder popullit shqiptar !

Po pse heshtni juve dhe pushteti , mos kujtoni se njerezit kane harruar ! Sepse juve genjeni dhe shtremberoni te verteten , mos kujtoni se ndryshuat ate qe ka ndodhur !

Te pakten sa te jemi gjalle edhe per nja tridhjet a 40 e ca vjet , neve qe i jetuam ato , e verteta do te jetoje !

Edhe shkrimtarucet e Enverit shkruajten , por populli nuk e harroi versionin origjinal te ngjarjeve !

Po ben propogande Murat !

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    po kush te pengoi ty mor me hap teme per ngjarjet e pemetit apo te kujdo tjeter? po kjo ben fjale per tjeter ngjarje. ketu po flasim per luizen. ke bezdi?

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    As me rruhet per Luizat ! Jo pse kjo akuzohet nga juve ! Por sepse ne kembe u ngrit gjithe jugu dhe u armatos dhe se per kete nuk e pyeti njeri Luizen apo luizianet ! Jugu u ndje i kercenuar me arme dhe i morri ato per tu mbrojtur ! Ata ndejten te armatosur ne shtepite e tyre dhe nuk morren rrugen per ne ndonje vend tjeter !

O mik , ta kam thene edhe me siper , por si duket nuk te intereson ! Une nuk merrem me emrat , por me ngjarjet !
    Me emrat ju kam lene te merreni juve ! A e ke pa qe nuk e kam permend thuajse fare emrin Sali ? Sepse nuk eshte emri Sali qe ishte krimineli , por personi qe mbante emrin Sali ishte dukuria kriminale dhe ata qe e ndoqen nga pas (ajo pakice bashibozukesh 600 veta) qe paten poshtersine te armatoseshin kunder vellezerve shqiptare qe ishin ne shtepite e tyre me qindra kilometra larg tyre ! Por mbi te gjitha se keta bashibozuke nuk benin pjese ne forcat institucionale shqiptare por ishin llumpenshqiptaret qe donin t'i sherbenin qellimeve te serbit per nje vellavrasje !

Por sic e konstatove edhe ti, si kryekrimineli ashtu edhe bashibozuket deshtuan ! Dhe kjo , do apo nuk do ti, u fiksua ne historine e Shqiperise !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 13-03-2010 më 21:49

Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •