Close
Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 201
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Ta shpjegova qarte me duket, njerezit ne gjithe boten gishtat i kane njesoj dhe nese ngrene larte dy, tre apo me shume gishta ajo ka nje shpjegim qe jo domosdo duhet te kete shpjegimin serb !!!
    Sa per flamurin eshte beze kur nuk ka simbolet persiper ne te kundert flet shume, krahasimi qe ke bere eshte fare i pa goditur.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    Perkundrazi kjo teme dhe debatet ne te duhen vlerezuar, qe gabimet trashanike qe ndodhen me Vlonjatet dhe 3 gishtat e tyre te famshem dhe mbrojtja e Vorio epoiriotasve nga Berisha,,,,te mos perseriten me nga kombi jon...kjo teme synon pikerisht te nenvizoj faktin qe gabimet behet, ama njerzit ndergjegjesohen dhe ato nuk perseriten......nuk dua te nervozoj askend, dua qe te ndergjegjesoj, ishit gabim mor vlla,,,pranojeniiiiiiiiii, njeriu kurr nuk arrin majat po nuk pranoji dhe ndreqi gabimet qe ka me veten.
    Po edhe nese e pranojne 2-3 forumist anonim se ai veprim ishte gabim, cfar do te ndryshonte kjo?...asgje.

Keto shkrime me shume sjellin dem se dobi. Une nuk dua ti fus te gjtihe Vlonjatet ne nje thes se nuk ka kuptim. Ata kane qene disa persona te paguar nga sherbimet sekrete dhe kane qene te prorsitur qe te ndjekin kamerat e reporterve te huaj ku jane e ku s'jane, dhe te ngrejne larte 3 gishta.

Te pegezoj per respektin qe ke per shqiptaret e Kosoves, por te keshilloj qe te mos vazhdosh te shtyhesh me shume, sepse nuk do te del asgje e mire nga kjo.

Ja ku ju sjellen shtyerjet me brrylla ne kete teme:

SystemA - Spaskan bere gje fare serbet,une do ju jepja informacion Serbeve,qe te vrisnin te pafajshmit.

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    [...]...nuk dua te nervozoj askend, dua qe te ndergjegjesoj, ishit gabim mor vlla,,,pranojeniiiiiiiiii, njeriu kurr nuk arrin majat po nuk pranoji dhe ndreqi gabimet qe ka me veten.
    Pyetje e pafajshme nga auditori: Kush ishte gabim? Cdokush qe ka nje prejardhje nga Vlora? Apo thjesht personat qe shkruajne se kane qene ne Vlore ndersa ndodhen ngjarjet?

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Po edhe nese e pranojne 2-3 forumist anonim se ai veprim ishte gabim, cfar do te ndryshonte kjo?...asgje.

Keto shkrime me shume sjellin dem se dobi. Une nuk dua ti fus te gjtihe Vlonjatet ne nje thes se nuk ka kuptim. Ata kane qene disa persona te paguar nga sherbimet sekrete dhe kane qene te prorsitur qe te ndjekin kamerat e reporterve te huaj ku jane e ku s'jane, dhe te ngrejne larte 3 gishta.

Te pegezoj per respektin qe ke per shqiptaret e Kosoves, por te keshilloj qe te mos vazhdosh te shtyhesh me shume, sepse nuk do te del asgje e mire nga kjo.

Ja ku ju sjellen shtyerjet me brrylla ne kete teme:
    SI nuk ndryshon nqs kerkojne falje? kerkim falja, eshte ndergjegjesim, dhe si i tille nje i ndergjegjesuar me shum nje bufall fatkeq me pak....

Puna eshte se Vlonjatet e ndershem, sic e than disa siper, e kuptojne qe vlora u keqperdor, kishte nje injorance dhe analfabetizem ne mase dhe qarqet anti shqiptare e perdoren me se miri, ama une them ti ndergjegjesojme kta njerez, te kuptojne se ca eshte mir e ca eshte keq, una dua qe kta ta kuptojne se ishin gbim, dhe po te dilte nje figure qe perfaqeson popullin vlonjat dhe te pohonte kto qe them, me mire do ishte, se me shum njerez do ndryshonin.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Nese ne Shqiperi do te sundonte ligji dhe jo pazaret politike, te tre agjentet e SHIK-ut duhej te ishin shpallur me kohe "Deshmore te atdheut". Ata kane luftuar per te mbrojtur institucionin e shtetit dhe sikur ta dinin se cfare i priste nuk do te ishin dorezuar por do te kishin vdekur duke luftuar.
    Historite e `97 i kemi perjetuar dhe nuk kemi pse merremi gjate me keto. Por ketyre njerezve duhet t`u jepet ajo c`ka meritojne.
    Shteti shqiptar eshte nje shtet "bananesh", sa kohe nuk do te vihen te gjitha pikat mbi "i" (te cilat une nuk besoj se do te vihen ndonjehere).
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Nese ne Shqiperi do te sundonte ligji dhe jo pazaret politike, te tre agjentet e SHIK-ut duhej te ishin shpallur me kohe "Deshmore te atdheut". Ata kane luftuar per te mbrojtur institucionin e shtetit dhe sikur ta dinin se cfare i priste nuk do te ishin dorezuar por do te kishin vdekur duke luftuar.
    Historite e `97 i kemi perjetuar dhe nuk kemi pse merremi gjate me keto. Por ketyre njerezve duhet t`u jepet ajo c`ka meritojne.
    Shteti shqiptar eshte nje shtet "bananesh", sa kohe nuk do te vihen te gjitha pikat mbi "i" (te cilat une nuk besoj se do te vihen ndonjehere).
    S'ka shtet ne Shqiperi.
    klm,kush do e beje???
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Nuk mendon se do të ishte mirë që të dënohej kreu i shtetit, ai që vodhi (ose që lejoi të vidheshin) paratë e shqiptarëve?

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Si ka mundesi qe depot dhe shteti u neperkemb ne gjith Shqiperine, si ne Tropoj, SHkoder, Tirane, Korce, Fier etj etj dhe asnje qytetar prej ktyre qyteteve nuk doli me 3 gishta perpjete, pse vetem Vlonjatet????
    Me te degjuar i ke, nuk i di mire ca gjera ti.
    Problemi eshte i thjeshte fare, qe kur e mori shtetin per ta komanduar tropojani u dhje puna fare.
    Po ka spiun te serbeve ne Shqiperi njeshi eshte Sali Berisha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Station : 25-07-2010 më 12:20

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Sharjet i kam dëgjuar me veshët e mi dhe nuk ka nevojë të ma thonë të tjerët. U ngrita në mëngjes, dola në ballkon dhe pashë të gjitha rrugët të bllokuara me mercenarë nga Veriu. "Futuni brenda, mos dilni se do t'ju .... motrat"- thoshin mercenarët.

Pasi u kapën dhe u rrahën, disa e pranuan vetë që i kishin grumbulluar në Veri, i kishin paguar, i kishin hipur nëpër IFA dhe i kishin nisur për në Vlorë. Disa prej tyre nuk dinin mirë as shqip, flisnin maqedonisht se ishin andej nga Golloborda.
    Qudi Bato si paske mundur ti degjosh "mercenaret"duke share ,dhe nuk paske pare keta tregishterinjte.Pa dashur te devijoje teme,e larg asaj te ndjell perqarje,mirepo kur mundoheni te justifikoni diqka bile bejeni ne menyre bindese.Perndryshe nuk ishte vetem Zani ose disa njerez te tij qe ngritnin tre gishterinjte.Ishte nje mase e tere e manipuluar,e jo 2 a tre persona.
    Tekefundit si sqarohet kjo foto.

Citim Postuar më parë nga Hënor_ Lexo Postimin
    Mos kaloni në përgjithsime duke inkriminuar një qytet të tërë. Tre gishtat simbolizojnë trinitetin e krishterë, e nga ana tjetër ata që i ngrinin ishin disa ushtarë analfabet të Zani Çaushit, pra mercenarë.
    Pershendetja me tre gishterinj me se shumti u be e popullarizuar nga Vuk Drashkoviq,nje politikan serb pergjate vitit 1991 ne demonstratat ne Beograd.
    Vuk Drashkoviq thote qe inspirimi per tre gishterinj i ka ardhur nga nje kryengritje serbe qe daton nga viti 1815 ku shihej Knjaz Milloshi me tre gishterinj te ngritur.
    Ne "krajinen serbe" kete pershendetje e kishte popullarizuar nje akademik serb i quajtur Jovan Rashkoviq.
    Me vone kjo shenje me tre gishterinj mbetet edhe si simbol i serbeve me kete kuptim:
    " Svetog Sava -njeri gisht,, Njegoshi-gishti i dyte dhe Karagjorgje per gishtin e trete".
    Ngritja e tre gishterinjeve me shume ka kete kuptim sesa te "trinitetit te shenjte".
    Per dallim prej shenjes me dy gishterinj qe ka simbolin e fitores,shenja me tre gishterinj eshte shenje e perditshme qe perdoret nga serbet.
    Ndersa pergjate lufterave te ish-Jugosllavise shohim kete shenje te ngritur nga luftetaret serb pas vrasjeve kunder shqiptareve,boshnjakeve dhe kroateve.

Mendimi im,ose justifikimi me i mire per kete eshte se keta njerez ishin te manipuluar nga qarqe qe tashme dihen,dihej kush shetiste lirshem ato dite neper Vlore.

jo jo fatlumi,saliu eshte serb se ai i shiti nafte serbise ..keta me tre gishta,keta jane liridashes e patriote qe nena nuk i ben :P

p.s pse lodheni kote per t'ju mbush mendjen disave...a nuk i pate qelbesirat duke e qelb tiranen edhe para ca diteve e jave...po ato te tre gishtave ishin,por kesaj radhe ne vend te lekeve,kerkonin "duam votat tona" - "ja vdekje ja liri" hahah

Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •