Close
Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 201
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Pa marre parasysh shkrimin e nje Zonje te nderuar ketu ne forum,ata/o qe u perpoqen te benin dicka kundra diktatures komuniste,perfunduan ne gulag ose u vrane.
    Sot kane ngelur ata qe kane qene SPIUNE dje.
    Edhe une(pra UNE) skam pase bere pjese tek elita dje(edhe sikur te doja nuk kisha mundesi).
    Por sot LLAPIN,pikerisht ata dje qe me SPIUNLLIQE ecnin perpara???
    Ka pasur dhe te tjere qe shikonin punen e tyre,pa TESTE PARTIE ne xhep.
    Sa deshire kam qe te hapen listat kush ka qene SPIUN.
    Dhe te tjerat une sja u fershellej fare.
    Sa per jevgj apo vllahi,nuk kane te drejte ose e kane gabim ata te jashtmit.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    S'duhet te flasesh me racizem krahiror lab trimi .. S'duhet te mburresh me vdekjet apo vrasjet e njerezve ne Vlore per te treguar trimerine .. Ti meqe je trim shko ne mes te Tropojes dhe thuaj nje tropojani malok dhe do e shikosh qe do i vari koq.. e tua ne mes te qytetit ..

Njoh shume nga Vlora i kam miq cuna qe te respektojne dhe s'kam degjuar asnje fjale krenarie per c'ka ndodhi ne Vlore ate kohe .as racizem krahinor ..

Vrasja ushtareve ishte barbarizem primitiv ..
    Nuk vajten LABET ne Bjeshke,erdhen patriotet ne Vlore.
    Dhe ne shtepine e tjetrit kur TI e dhunon,ekzekutohesh.
    SHQIP.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Nuk ishte vetem Vlora dhe Vlonjatet ata qe humben parat e tyre.
    Kishte edhe njerez te Veriut e te Aneve tjera te SHqiperise qe kishin humbur parat e tyre.

A kishte Qeveria faje ne ngarjet dhe parangjarjet e 97,pergjigja eshte PO.
    A ishte Qeverija fajtore qe Firmat piramidale falimentuan, JO (Qeveria kishte faj qe Lejoj Firma te ketilla, e Populli mendjeleht deshiroj te Pasurohej me shpejtesi e pa punuar).

A ishin te Organizuara dhe te Drejtuara ngjarjet e 97 Pergjigjja eshte ,PO. ( Vet Voislav Sheshel ne Kuvendin e Serbise ka kerkuar lloagari Sllobodan Millosheviqit per Miliona Dollar qe ka dhen Serbija per desabilizimin e shqiperise, edhe Greqise nuk i konvenonte qe Shqiperija po hapej)

Pra ata kane derguar para ne Shqiperi ku kane pasur njerzit qe kane organizuar dhe provokuar gjakderdhjen.

A ishte Krim Vrasja e njerzve ne detyre . PO
    A ishin cmenduri Ngjarjet e 97 ,PO
    I lutem zotit qe kurre nje Ngjarje e tille te mos perseritet, I lutem Zotit qe te gjithe ata qe kane pase gishte ne kete te lajne Mekatet e tyre e Sidomos ata qe tani jane ngjitur shkallve te Kuvendit te shqiperise pas kesaj ngjerje edhe Sali Berisha ka Mekatet e veta ne kete Ngjarje.

Nje gje me ben te ndihem i Deshpruar thirrjet qe ben Edvin Rama per nje Skenar te ngjajshem, por besoj se populli eshte ngopur me me gjera te tilla. besoj se te varet ne kete Tragjedi duhet te jene per ne nje mesim.

Rrofte Shqiperia
    JO NEGOCIATA - VETËVENDOSJE

keta thone rrezuam sali berishen se na i vodhi leket...une ju them qe sali berishen e keni ne pushtet sote o pushta,dhe ato pak lek qe mbeten pa u vjedhur,ja u mori fatos nano e skender gjinushi

ju na thoni qe i vrame maloket se deshen te na shtypin...une ju them qe ju vrate nja 5 maloke te gjithe,kurse nja 5.000 te tjer iken per lesh kote duke u vrare ndervete mbrenda qytetit e per rreth.

ore kaq kokderra paskeni qen disa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Fotografia dhe videoja që u sollën nuk tregojnë që populli i Vlorës i mbante tre gishtat përpjetë. Një njeri i fotografuar me tre gishta nuk përfaqëson popullin. Unë i kam ndjekur me sytë e mi ato protesta dhe nuk kam parë që të mbaheshin ndonjëherë tre gishtat përpjetë. Po edhe nëse dikush i ka ngritur, turma nuk i ka kushtuar rëndësi, sepse në vitin 1997 ky simbol ishte i panjohur për njerëzit.

Që gjatë trazirave kanë hyrë edhe shërbime të huaja, kjo është e logjikshme të ketë ndodhur. Për mua, vjedhja e parave u organizua nga politikanët shqiptarë të udhëhequr nga Berisha. Ish-komunisti Berisha që hiqet si antikomunist, është fajtori kryesor për ngjarjet e vitit 1997.

Populli nuk ka faj që u ngrit në protesta, sepse ai humbi paratë. Ai popull dikujt do t'i kërkonte llogari dhe diku do ta nxirrte dufin, dhe e nxori tek shteti, sepse shteti me në krye Berishën ishte fajtori kryesor.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 25-07-2010 më 08:37

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    [QUOTE=dardani8;2805129]

A kishte Qeveria faje ne ngarjet dhe parangjarjet e 97,pergjigja eshte PO.
    A ishte Qeverija fajtore qe Firmat piramidale falimentuan, JO

Hajde mo...

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    keta thone rrezuam sali berishen se na i vodhi leket...une ju them qe sali berishen e keni ne pushtet sote o pushta,dhe ato pak lek qe mbeten pa u vjedhur,ja u mori fatos nano e skender gjinushi

ju na thoni qe i vrame maloket se deshen te na shtypin...une ju them qe ju vrate nja 5 maloke te gjithe,kurse nja 5.000 te tjer iken per lesh kote duke u vrare ndervete mbrenda qytetit e per rreth.

ore kaq kokderra paskeni qen disa
    Ti ketu ke te drejte,por vendosin te tjeret..
    mbase rradha jote eshte neser.
    Qyrrs,do e kuptosh

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Ketu diskutohet per shkrimin....o per vlonjatet?
    Vlonjatet jane si jane.......Po per patriotizem,eshte e veshtire te gjendet nje "popull"me patriot se vlonjatet.Te pakten si tradit e histori.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ketu diskutohet per shkrimin....o per vlonjatet?
    Vlonjatet jane si jane.......Po per patriotizem,eshte e veshtire te gjendet nje "popull"me patriot se vlonjatet.Te pakten si tradit e histori.
    Pikerisht ketu eshte dhe qellimi SERBARUCAVE.
    Por do e prish dhe me perjashtojne,u bone keta qe mikut i japin Visto.
    phhhhhhhhhhhhh

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Hajde perralla te bukura politike me ngjyre blu, bojeqielli e vende-vende gurkali qe tregokan disa! Mua politika nuk me intereson fare, por faaaare e as perkrah ndonje kah politik! Po per ate '97 e per ndarjen qe iu be Shqiperise ne veri e jug si dhe luftes mercenare qe pati, nje gje me vjen keq. Ate mengjes kur erdhen ne Tirane per ta marre zvarre te madhin Sal Bërishan, ndersa perkrahesit politike u zhduken si minj, sa keq me vjen qe bashkefshataret veriore te tij nuk lane te shpetonte nje here e mire Shqiperia nga nje prej politikaneve qe akoma e mbajne peng! Do kishte qene nje spastrim i nisur mbare nga keta politikanet qe krijojne percarje e luftra me skenar! Baaaah!

E sa per luften e nisur ne Vlore, lerini menjane disa perralla qe u kane lexuar per t'u vene ne gjume e mjaft me keto jo ti malok, jo ti lab. Nuk e kuptoj sa te manipulueshem paskan qene njerezit dhe bindjet e tyre. Une qe jam gjysem per gjysem, duhet te nis te bej sherr me veten e prinderit e mi duhet te ishin nisur direkt e ne gjykate per divorc me arsye origjine jokonform politikes, i bie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldushka : 25-07-2010 më 08:54

Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •