Close
Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 201
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Hajde perralla te bukura politike me ngjyre blu, bojeqielli e vende-vende gurkali qe tregokan disa! Mua politika nuk me intereson fare, por faaaare e as perkrah ndonje kah politik! Po per ate '97 e per ndarjen qe iu be Shqiperise ne veri e jug si dhe luftes mercenare qe pati, nje gje me vjen keq. Ate mengjes kur erdhen ne Tirane per ta marre zvarre te madhin Sal Bërishan, ndersa perkrahesit politike u zhduken si morra, sa keq me vjen qe bashkefshataret veriore te tij nuk lane te shpetonte nje here e mire Shqiperia nga nje prej politikaneve qe akoma e mbajne peng! Do kishte qene nje spastrim i nisur mbare nga keta politikanet qe krijojne percarje e luftra me skenar! Baaaah!

E sa per luften e nisur ne Vlore, lerini menjane disa perralla qe u kane lexuar per t'u vene ne gjume e mjaft me keto jo ti malok, jo ti lab. Nuk e kuptoj sa te manipulueshem paskan qene njerezit dhe bindjet e tyre. Une qe jam gjysem per gjysem, duhet te nis te bej sherr me veten e prinderit e mi duhet te ishin nisur direkt e ne gjykate per divorc me arsye origjine jokonform politikes, i bie.
    Kjo ka ndodhur ne Bosnje.
    lg
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Nuk vajten LABET ne Bjeshke,erdhen patriotet ne Vlore.
    Dhe ne shtepine e tjetrit kur TI e dhunon,ekzekutohesh.
    SHQIP.
    1. Vrasja nuk eshte zgjidhje per ca do lloj arsye ..

2. Racizem krahinore eshte e papranueshme te kete mes nesh se jemi shqiptare nga veriu deri ne jug ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 25-07-2010 më 09:23
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    1. Vrasja nuk eshte zgjidhje per ca do lloj arsye ..

2. Racizem krahinore eshte e papranueshme te kete mes nesh se jemi te gjithe shqiptare nga veriu deri ne jug ..
    Ma kurse hipokrisine...
    Kur une/ata humbasin gjithshka dhe dhunohem ne ate qe kam humbur,e ekzekutoj.
    S'kam cfar humbas me.
    Jemi ne fakt Veri-Jug.
    Jo ishim me mire...

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Ma kurse hipokrisine...
    Kur une/ata humbasin gjithshka dhe dhunohem ne ate qe kam humbur,e ekzekutoj.
    S'kam cfar humbas me.
    Jemi ne fakt Veri-Jug.
    Jo ishim me mire...
    S'besoj te ishin kaq budallenj te shkonim aty te dhunonin duke u vrare ..Po flasim per vrasjen e ushtareve ose policeve qe donin te benin detyren...
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    S'besoj te ishin kaq budallenj te shkonim aty te dhunonin duke u vrare ..Po flasim per vrasjen e ushtareve ose policeve qe donin te benin detyren...
    Ata ishin viktima,dhane jeten kot...
    Dakord.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Ate dite qe jane rrahur "policet" kane shkuar me forca te shumta ne Vlore dhe me mendjelehtesi therrisnin "ku jeni o vlonjate ju q***im motrat dhe grate".
    Pastaj mbasi u rrahen paq (labçe) u lane te lire te largohen por me nje mendje tjeter besoj se kane ikur ate dite nga Vlora.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga gjirfabe Lexo Postimin
    Une s'po e marr vesh mor zot, ç'pune keni "me gjithe popullin vlonjat".

Rrevolucionin e vonuar evgjito-fshatar - greko-komunist se gatuan vlonjatet.

Merni fotot e asaj kohe, me grushta apo tre gishta, apo qofte dhe filmimet e asaj kohe qe i keni me oke ne youtube. Hiqni prej tyre suratet e evgjiterve, fshatareve dhe greko komunisteve dhe shihni, a mbetet ndonje vlonjat ne to pas kesaj.

Ama kur them vlonjat te jete per se mbari vlonjat ne breza dhe jo vlonjat nga Dukat Tragjaz e Rradhime apo Kota e Terbaçi se pastaj na shkon puna si "shkodran prej Puke".

Ju lutem, mos na i ngateroni punet kote me Vloren, se jemi dhe te lere ne te, biles studimet e para voshnjore aty i kemi mbaruar, megjithate se quajme do te vehten vlonjat se nuk jemi, jo se s'duam.

.

e shef ca arsyetimi te plot te ngjarjes i ben, ja pra kshu flitet, ishte gabim qe turma ngriti 3 gishta, ama Vlonjatet e vertete te distancohen nga ato brohorizma anti Shqiptarizem tipike dashakeqese Milloshevicjane.....ket kerkojne Shqiptaret, nje arsyetim dhe nje kerkim falje, dhe nuk eshte e thene qe kerkoj vetem une kte gje, e kerkojn gjith ata qe duan Shqiperine, sepse atdheu eshte i cdo personi qe e quan veten Shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Ishin njerëz tepër të ulët ata veriorë, mercenarë të berishës, që shkuan në Vlorë dhe filluan të shanin qytetarët nga motra. Normalisht, ata morën atë që meritonin.

Ndërsa shikasit përveç se provokuan, hapën zjarr me armë kundër turmës. Në këtë temë flitet për shikasin që u vra, por e mira do të ishte të flitej për qytetarët që vrau ky shikas.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Ishin njerëz tepër të ulët ata veriorë, mercenarë të berishës, që shkuan në Vlorë dhe filluan të shanin qytetarët nga motra. Normalisht, ata morën atë që meritonin.

Ndërsa shikasit përveç se goditën me thika , hapën zjarr me armë kundër turmës. Në këtë temë flitet për shikasin që u vra, por e mira do të ishte të flitej për qytetarët që vrau ky shikas.

Nuk eshte e vertete o Bato kjo qe thua, dhe mos thuaj verioret mercenare sepse ishtin punonjes shteti ata, dhe aty kan ardh ne emer dhe si perfaqesues te shtetit dhe jo ne emer te eterve te tyre veriore.

ska mundesi qe te ken ndodh kto sharjet qe thoni ju, na jepni fakte qe shteti i asaj kohe vrau nje fshatar Vlonjat, punonjes shteti te vrare ka plot.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Qime topesh të serbëve janë ata kokëpalarë që shkuan në Vlorë dhe shanë qytetarët nga motra.
    po mire mo shoki, me 3 gishta kush doli ne krye te demostrates se fshatareve Vlonjat, ishin kta kokpalaret qe permend ti apo populli juaj.....nuk kuptoni sa e neveritshme eshte qe te shikosh njerez qe i thojne vetes Shqiptar dhe qe brohorasin posht shteti me 3 gishta perpjete,,,pse nuk moret flamurin serb gjithashtu, 3 gishtat perpjete kan te njejtin kuptim sikurse flamuri serb, e dini kte gje? e njihni ca do te thot kjo shenje? sinqerisht u pyes.

Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •