Close
Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 201
    i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Mir ke folur o Kanina.

Deshira jone eshte qe kurre Vlora me Krahine te mos perdoren si Falange Anti-Demokratike.
    .

eshte e vertet qe u perdorem eshte e vertet qe kemi fare komuniste te rrenjosur thelle por mendoj se kjo krahin e ka mare vesh me shume se gjithe te tjeret se cd te thot lufte se cdo te thote te te perdorin se cdp te thote tia fusesh vetes dhe sigurisht qe ne keto rrethana jane vlonjatet te paret qe i tremben me shume se te gjithe luftes. sipas te gjitha gjasave cdo gje qe te ndodhi vlora nuk ngrihet me.te pakten shpresojm tani duhet te keni kujdes ju andej sepse ju se keni mare vesh akoma me duket

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ne fakt ne revolucionin e 21 janarit.. me shum mu duken se kishin ardhur Caushe nga zonat malokore zadrimore koplikore morracako prec Zogore paulino shkoder-katundarore e nuku vura re shum vlonjat..

natyrisht militantet gjiko eltaro-edviniste erdhen.. po keshtu popull lab.. pak mu duken..

kjo eshte gje e mire..

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Pellumb Lamaj: Elegji Per '97-ten
    E Hene, 21-02-2011, 07:21pm (GMT)

Pellumb Lamaj

Elegji Per '97-ten

Rete perpine Karaburunin
    Dhe u derdhen mbi Sazan
    Po bucet Adriatiku
    Rrufete skuqin Kuze Babane

Deti Jon shkumbezon tallaze
    Llogoraja po renkon
    Kali Trojes ka marre rrugen
    O-bobo,do n'a djeg Vlore!

Derdhet Vjosa e zemeruar
    Lumi Vlores nxjerr kercunje
    Nga Cipini zbret orteku
    Vlore e zeze ka rene ne gjunje

Kercet pushka,gjemon bomba
    C'faqen maskat,klithin sorrat,
    Tre gishta lart dhe nje flamur grek
    komunistet bejne feste

Ne Tirane ndare ne partira
    Bolshevike e renegate
    Tymi le ti dali Vlores
    Jane mesuar te qajne grate

Ah,moj kuceder e kuqe
    Si nuk u ngope me gjake
    Nje nga nje te tere i shove
    Dhe tani u ktheve prape

97-te mos ardhc kurre
    Ti qe turperove flamur
    Prure grek e italiane
    Dhunove deshmoret tane...!

Maj 1997 USA
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    “Masakra e Qafë-Gjashtës”, akuza kërkon 216 vjet burg
    E ENJTE, 03 MARS 2011 09:54

http://www.panorama.com.al/panorama/...%20gjashta.jpg

Përfaqësuesi i Prokurorisë paraqiti dje në gjykatë kërkesën për shpalljen fajtor dhe dënimin e dhjetë të pandehurve, pesë nga të cilët gjykohen në mungesë, pasi ndodhen jashtë Shqipërisë. Sipas Prokurorisë, të akuzuarit kanë kryer veprën penale: “vrasje për shkak të cilësive të veçanta të viktimës”, ndaj oficerit të policisë Gjergj Mehmeti, si dhe vrasje mbetur në tentativë ndaj oficerit Eduart Aliaj. Ngjarja ka ndodhur në 4 mars 1997 në dalje të Sarandës, në vendin e quajtur Qafë-Gjashtë. Oficeri i policisë Gjergj Mehmeti u ekzekutua në makinën e shërbimit pas disa minutave shkëmbim zjarri mes forcave të rendit dhe grupeve të armatosura. Në lidhje me këtë ngjarje, Prokuroria kërkoi dje dënimin nga 20 në 24 vjet për Vladimir Sinanin, Nestor Sinanin, Edmond Sejkon, Alqi Pagunin, Eduart Çipën, Mikel Këndezin, Arben Këndezin, Agron Qurkun, Aleko Balajn dhe Ristan Laken. Ata akuzohen se kanë qenë pjesëmarrës në grupin e personave të armatosur që i zunë pritë makinës së efektivave të policisë, në afërsi të karburantit në Qafë-Gjashtë. Tre oficerët e Policisë së Shtetit, Gjergj Mehmeti, Eduart Aliaj dhe Sokol Bizhga kishin qenë me shërbim në Sarandë gjatë asaj dite. Ata kishin bërë përpjekje për ringritjen e komisariatit të policisë së Sarandës që ishte marrë nën kontroll nga bandat e armatosura dy ditë më parë. Gjatë kthimit nga Saranda në drejtim të Gjirokastrës, tre oficerët kanë ndaluar një banor të zonës të cilin e kanë marrë në makinën e tyre, tip Benz 240. Të vënë në dijeni për këtë fakt, disa persona të armatosur i kanë zënë pritë makinës së policisë në Qafë-Gjashtë dhe aty ka ndodhur shkëmbimi i zjarrit. Nga skena e krimit arriti të largohej oficeri i policisë Sokol Bizhga. Kolegu i tij Gjergji Mehmeti rezistoi në makinë derisa i mbaroi municioni dhe më pas ai u vra, kurse trupi i tij u dogj në automjet. Më pas grupi i personave të armatosur mori peng oficerin tjetër Eduart Aliaj i cili u keqtrajtua fillimisht në vendin e ngjarjes dhe më pas për disa ditë me radhë në qytetin e Sarandës. Bandat e armatosura e lanë atë të lirë vetëm pas një jave keqtrajtimi në qytetin e Sarandës, kryer ndaj tij edhe publikisht.

PRETENCA

Vladimir Sinani,
    24 vjet burg
    Nestor Sinani,
    21 vjet burg
    Edmond Sejko,
    22 vjet burg
    Alqi Paguni, 21 vjet burg
    Eduart Çipa, 20 vjet burg
    Mikel Këndezi,
    23 vjet burg
    Arben Këndezi,
    21 vjet burg
    Agron Qarku,
    23 vjet burg
    Aleko Balaj, 21 vjet burg
    Ristan Lake, 20 vjet burg
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    “Masakra e Qafë-Gjashtës”, akuza kërkon 216 vjet burg
    E ENJTE, 03 MARS 2011 09:54

http://www.panorama.com.al/panorama/...%20gjashta.jpg

Përfaqësuesi i Prokurorisë paraqiti dje në gjykatë kërkesën për shpalljen fajtor dhe dënimin e dhjetë të pandehurve, pesë nga të cilët gjykohen në mungesë, pasi ndodhen jashtë Shqipërisë. Sipas Prokurorisë, të akuzuarit kanë kryer veprën penale: “vrasje për shkak të cilësive të veçanta të viktimës”, ndaj oficerit të policisë Gjergj Mehmeti, si dhe vrasje mbetur në tentativë ndaj oficerit Eduart Aliaj. Ngjarja ka ndodhur në 4 mars 1997 në dalje të Sarandës, në vendin e quajtur Qafë-Gjashtë. Oficeri i policisë Gjergj Mehmeti u ekzekutua në makinën e shërbimit pas disa minutave shkëmbim zjarri mes forcave të rendit dhe grupeve të armatosura. Në lidhje me këtë ngjarje, Prokuroria kërkoi dje dënimin nga 20 në 24 vjet për Vladimir Sinanin, Nestor Sinanin, Edmond Sejkon, Alqi Pagunin, Eduart Çipën, Mikel Këndezin, Arben Këndezin, Agron Qurkun, Aleko Balajn dhe Ristan Laken. Ata akuzohen se kanë qenë pjesëmarrës në grupin e personave të armatosur që i zunë pritë makinës së efektivave të policisë, në afërsi të karburantit në Qafë-Gjashtë. Tre oficerët e Policisë së Shtetit, Gjergj Mehmeti, Eduart Aliaj dhe Sokol Bizhga kishin qenë me shërbim në Sarandë gjatë asaj dite. Ata kishin bërë përpjekje për ringritjen e komisariatit të policisë së Sarandës që ishte marrë nën kontroll nga bandat e armatosura dy ditë më parë. Gjatë kthimit nga Saranda në drejtim të Gjirokastrës, tre oficerët kanë ndaluar një banor të zonës të cilin e kanë marrë në makinën e tyre, tip Benz 240. Të vënë në dijeni për këtë fakt, disa persona të armatosur i kanë zënë pritë makinës së policisë në Qafë-Gjashtë dhe aty ka ndodhur shkëmbimi i zjarrit. Nga skena e krimit arriti të largohej oficeri i policisë Sokol Bizhga. Kolegu i tij Gjergji Mehmeti rezistoi në makinë derisa i mbaroi municioni dhe më pas ai u vra, kurse trupi i tij u dogj në automjet. Më pas grupi i personave të armatosur mori peng oficerin tjetër Eduart Aliaj i cili u keqtrajtua fillimisht në vendin e ngjarjes dhe më pas për disa ditë me radhë në qytetin e Sarandës. Bandat e armatosura e lanë atë të lirë vetëm pas një jave keqtrajtimi në qytetin e Sarandës, kryer ndaj tij edhe publikisht.

PRETENCA

Vladimir Sinani,
    24 vjet burg
    Nestor Sinani,
    21 vjet burg
    Edmond Sejko,
    22 vjet burg
    Alqi Paguni, 21 vjet burg
    Eduart Çipa, 20 vjet burg
    Mikel Këndezi,
    23 vjet burg
    Arben Këndezi,
    21 vjet burg
    Agron Qarku,
    23 vjet burg
    Aleko Balaj, 21 vjet burg
    Ristan Lake, 20 vjet burg

Sipas kesaj qe ka vene panorama ne rast se ky eshte konkluzioni i prokurorise , atehere gjyqi qenka teresisht i montuar dhe politik ! Kaq bastarde nuk kane qene as shteti dhe as prokuroria e Enver Hoxhes , ne rastin e gjyqeve te bandave !

"Policet" paskan marre peng nje qytetar dhe pasurine e tij (???!!!) dhe kete e pranon vete prokuroria ! Pastaj ata , qytetaret, qe kane nderhyre per lirmin e qytetarit te marre peng , na paskan bere "vrasje" dhe "vrasje te mbetur ne tentative" !!!!!!! Ke do te vrisnin ? Kriminelet e policise qe kishin marre peng qytetarin ? Pse nuk i vrane ???

Pse, 3 veta (futur ilegale) , qofshin keta edhe police, do te ngrinin komisariatin e Sarandes ?

Gjyq politik i montuar shume keq sa as llogjika e nje kalamai nuk mund ta pranoje !

E cuditshme kane kurajon dhe i publikojne !!! Kjo tregon qe Shqiperia paska marre fund me te gjitha !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 15-10-2011 më 08:37

Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Sipas kesaj qe ka vene panorama ne rast se ky eshte konkluzioni i prokurorise , atehere gjyqi qenka teresisht i montuar dhe politik ! Kaq bastarde nuk kane qene as shteti dhe as prokuroria e Enver Hoxhes , ne rastin e gjyqeve te bandave !

"Policet" paskan marre peng nje qytetar dhe pasurine e tij (???!!!) dhe kete e pranon vete prokuroria ! Pastaj ata , qytetaret, qe kane nderhyre per lirmin e qytetarit te marre peng , na paskan bere "vrasje" dhe "vrasje te mbetur ne tentative" !!!!!!! Ke do te vrisnin ? Kriminelet e policise qe kishin marre peng qytetarin ? Pse nuk i vrane ???

Pse, 3 veta (futur ilegale) , qofshin keta edhe police, do te ngrinin komisariatin e Sarandes ?

Gjyq politik i montuar shume keq sa as llogjika e nje kalamai nuk mund ta pranoje !

E cuditshme kane kurajon dhe i publikojne !!! Kjo tregon qe Shqiperia paska marre fund me te gjitha !
    Duhet te te vije turp se çfare komenti sjell!

Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 15-10-2011 më 09:10

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

http://www.youtube.com/watch?v=G_BQS...eature=related
    Une flas ligjerisht dhe jo per gjyq PD-je dhe serbi !

Ndersa , "Turpi" i takon te "Panderit" dhe atij qe demton vendin !

"Turpi" eshte fjale qe konkurron "Nderin" dhe jo te "Panderin" !

Nuk mundet e "zeza" te bej kontrast ne te "zeze" !

Prandaj i paturpshmi , nuk ka turp ! Pasi e gjakosi disa here vendin , ne emer te serbit , tani del dhe na ben drejtesine e serbit ! ( e di ti per ke e kam fjalen ..... per Sali Berishen )

Te foli gje Saliu ty per "listat e zeza" , te njerezve te caktuar per t'u eliminuar ? Di gje ti ? Dhe ke kerkon te genjesh , ti bashke me Saliun dhe mikun e tij te ngushte Arkanin ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 15-10-2011 më 10:26

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Une flas ligjerisht dhe jo per gjyq PD-je dhe serbi !

Ndersa , "Turpi" i takon te "Panderit" dhe atij qe demton vendin !

"Turpi" eshte fjale qe konkurron "Nderin" dhe jo te "Panderin" !

Nuk mundet e "zeza" te bej kontrast ne te "zeze" !

Prandaj i paturpshmi , nuk ka turp ! Pasi e gjakosi disa here vendin , ne emer te serbit , tani del dhe na ben drejtesine e serbit ! ( e di ti per ke e kam fjalen ..... per Sali Berishen )

Te foli gje Saliu ty per "listat e zeza" , te njerezve te caktuar per t'u eliminuar ? Di gje ti ? Dhe ke kerkon te genjesh , ti bashke me Saliun dhe mikun e tij te ngushte Arkanin ?
    o bamtat...
    nerva te forta ke qe merresh kur asnjeri nga ata qe po debaton nuk ka qene ne shqiperi ne ate kohe,dhe e shef realitetin me syze BLU apo te KUQE,dhe kur si pse dhe per cfare ndodhi 97 nuk ka me asnje dyshim.
    Pastaj ishte Populli i Vlores apo ku di une se cfare,qe shkoi dhe morri avionet per te sulmuar popullin,ishte populli ai qe dergoi autokolnat me Skenderbegas,dhe te policise Kadete,te cilet nuk dinin se ku po shkonin,dhe per cfare po shkonin,ishte populli ai qe vodhi leket dhe i coi brenda nates 150.000.000 dollare me skaf jashte saj,ishte populli qe zgjodhi DREJTUES QORRA,si SHIK,SHIU,SHKB,POLICI,USHTRI qe nuk dinin ligjet po iken ne EMER te PARTISE dhe ideali,dhe ata qe organizuan gjithe kete gje,shikonin dhe Zgerdhiheshin se sa QORRA dhe DEBILE kishin vene ne ORAGANET SHTETERORE,te cilet po permbushnin me plot IDIOTIZEM,qellim e Komandanteve te tyre,te cilet fatekeqesisht jane sot ne Politiken dhe udheheqjen e ketij vendi.
    Ishte populli ai qe i tha,hajdeni tek ne ne Cerrik se po ju presim,t'ju pjekim ne Diagac si minjte.
    '97 i ka Baballaret e saj,qe e organizuan,dhe per cfare u organizua!

ATA jane sot ne mbare politiken te degjeneruar SHQIPTARE,
    ATDHE.........,te gjitha behen nen EMRIN TEND!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

http://www.youtube.com/watch?v=G_BQS...eature=related
    priti kur te thone se edhe zan caushin e kane burgos padrejtesisht, se u ngrit me mbrojt popullin nga saliu (e me çliru vorio epirin)

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    o bamtat...
    nerva te forta ke qe merresh kur asnjeri nga ata qe po debaton nuk ka qene ne shqiperi ne ate kohe,dhe e shef realitetin me syze BLU apo te KUQE,dhe kur si pse dhe per cfare ndodhi 97 nuk ka me asnje dyshim.
    Pastaj ishte Populli i Vlores apo ku di une se cfare,qe shkoi dhe morri avionet per te sulmuar popullin,ishte populli ai qe dergoi autokolnat me Skenderbegas,dhe te policise Kadete,te cilet nuk dinin se ku po shkonin,dhe per cfare po shkonin,ishte populli ai qe vodhi leket dhe i coi brenda nates 150.000.000 dollare me skaf jashte saj,ishte populli qe zgjodhi DREJTUES QORRA,si SHIK,SHIU,SHKB,POLICI,USHTRI qe nuk dinin ligjet po iken ne EMER te PARTISE dhe ideali,dhe ata qe organizuan gjithe kete gje,shikonin dhe Zgerdhiheshin se sa QORRA dhe DEBILE kishin vene ne ORAGANET SHTETERORE,te cilet po permbushnin me plot IDIOTIZEM,qellim e Komandanteve te tyre,te cilet fatekeqesisht jane sot ne Politiken dhe udheheqjen e ketij vendi.
    Ishte populli ai qe i tha,hajdeni tek ne ne Cerrik se po ju presim,t'ju pjekim ne Diagac si minjte.
    '97 i ka Baballaret e saj,qe e organizuan,dhe per cfare u organizua!

ATA jane sot ne mbare politiken te degjeneruar SHQIPTARE,
    ATDHE.........,te gjitha behen nen EMRIN TEND!
    Jo or burr , jo ! Nuk lodhem nga nervat une !

Keta kriminele antishqiptare , me Saliun ne krye , e duan te verteten ne sy ! Keshtu tremben kjo race lepujsh dhe pastaj tuten t'i bejne dem vendit !

Eshte mire dhe t'ua kujtosh , dhe ta dine se njerezit nuk i kane harruar , se me kete mendje qe flasin dhe qe kane , cfare gjeten kur u sulen heren e pare me pushke ne dore , ta puthin dhe te lusin zotin ............ Here tjeter , nuk ma do mendja se njerezit do t'i kapin rober , do t'i mjekojne dhe do t'i kthejne prape tek plaka .......... Keta nuk jane race shqiptare , por jane te pabese , prandaj nuk e meritojne dhe nuk duhen trajtuar si shqiptare ........
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 16-10-2011 më 18:40

Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •