Close
Faqja 26 prej 54 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 538
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    ska nevoj me mbrojt sepse prifti dje ne tv e pranoj se ne ato momente nuk e ka kotrollu veten se qka po flet dhe se ato nuk jan montim por e vertet

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nqs kjo video eshte montim, atehere kjo video eshte perpunuar duke u bazuar tek origjinali, qe rastesisht mund ti kete rene ne duar dikujt pa dashje , dhe ky mund ta kete shfrytezuar per qellime te erreta.
    A nuk jeni ju ata qe edhe me vjershen e Gjegj Fishtes manipulonit neper internet ???

A nuk jeni jua ata qe e shani Skenderbeun, nene Terezen, Fan Nolin, Gjergj Fishten dhe heronjet e tjere Shqiptare ???

Edhe femiu dy vjeq e kupton arsyen pse ka shkruar Gjergj Fishta ashtu, dhe pse ka fole ai far prifti ashtu. Edhe ju te gjith e dini kete shum mire, por qellimisht keqinterpretoni fjalet dhe manipuloni te dobtit, sepse pakurrfar dyshimi ju jeni tradhtar, qellimkeq, zullumqare, keqberes dhe dashakeq te popullit Shqiptare qe juve jua deshiron loqka e zemres se prishur ti perqani ata mes veti.

Juve lere qe nuk iu han palla qe dikush i quan qen Shqiptaret, por juve iu behet qefi e kenaqeni qe dikush iu tha ashtu Shqiptarve, dhe kjo eshte gje normale per nje armik, por tjeter qellim ka hapje e 100 temave me te njejten permbajtje nga te njejtit njerz me nickname te ndryshme.

Pra i gjith ky teater qe po e beni me ate video (si me heret me vjershen e Gjergj Fishtes) eshte zullum me paramendim nga armiqt e Shqiptarve.

Ju po e shfrytzoni rastin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 06-03-2010 mė 12:50

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nuk e di ku bazohen ata qe thonė se videoja eshte montazh!! aman vetem nese ky anton kqira eshte personazh i verzionit 3Dmax ne kete video

Me mire ky anton kqira te kerkoj falje publike dhe poashtu te jep dorheqje nga posit qe ka si prift se sa te jep keso arsyetimesh adoleshentesh.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ky eshte Zėu_s-i , i duket vetja sikur me qene ZEUSI, mendon se di cdo gje, dhe akoma me keq mendon se cdo here kur shkruan ka te drejte!!!
    NE botekuptimin tim nje tip i tille ben pjese ne grupin e njerezve EGOISTE.

Zeus, te konsideroja te ditur , por koheve te fundit e kam kuptuar qe jo qe nuk je i ditur, por edhe vete skam qene i ditur sa duhet. Sikur te kisha qene pak me i ditur , nuk do te konsideroja si njeri te ditur.

A me tregon ti mua cili shqiptar nuk eshte shkije, sipas vleresimit tend ?!!
    Cfar tiparsh na paska pas ky shqiptari qe nuk paska qene shkije!!!
    Na e trego diturine tende ketu e forum.

GV_USA
    more kurgjo nuk je zhgenjye ti n'mue ēka jam zhgenjye une n'ty ... po leri kto fjale t'thmive se une shum ma heret jam zhgenjye n'ty se ti n'mue. moti e kam pa une qe ti ishe dhelpen e fsheht.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po cfare mysliman ju allahile, sa a jam mysliman, aq ju edhe me pak bile. A ske ndegju ende a?! Ne ju quajme juve 'e zeza e vetes'.
    Edhe qener na quajtet,...
    Edhe po kercenoheni, qeni qe leh s'ha.
    Cka je bre o gimi duke fole palidhje, mos bre se ty bile ste ka hije, ai postim krejt kot e ke bere, sdi perse ke humb kohe, seriozisht asgje ske thene hiq. Ju boll mundoheni me provu edhe me dhune e kercenime (me mujt ju moti ashtu sic iu urdheron pedofili juaj ashtu beni, ju po e vrani popullin e juaj e po ua preni kokat), po cka me o gimi qe populli s'ju perkrahe dhe po i sheh marrite e juaja. Mundeni me vra 10, 100 ndoshta 1000 shqiptare, po s'muni me vra krejt popullin, s'ka mujt Millosheviqi me gjith at ushtri, e po mundeni ju me 2-3 bomba. Me vjen keq, po ty bile ste ka hije, ec tash bir flej se je pa gjum
    "Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever 5:42" Nuk e di cili nga ne qenka pa gjumė (unė nė kėtė kam qenė fjetur).
    Jojo populli Shqiptar jo mirpo populli Katolik (40 000) dalloje.
    E di qė kam humbur kohė kot gjatė atij shkrimi dhe jam i bindur se edhe tani po humb kohė kot mirpo tė shohim dallimet:

Naim Tėrnava dhe Anton Kēira

Preferoj atė tė parin, pra Naim Tėrnavėn
    Mos repliko tė lutem sepse njėmend ėshtė e kot tė tė shkruaj ty

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    "Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever 5:42" Nuk e di cili nga ne qenka pa gjumė (unė nė kėtė kam qenė fjetur).
    Jojo populli Shqiptar jo mirpo populli Katolik (40 000) dalloje.
    E di qė kam humbur kohė kot gjatė atij shkrimi dhe jam i bindur se edhe tani po humb kohė kot mirpo tė shohim dallimet:

Naim Tėrnava dhe Anton Kēira
    http://www.youtube.com/watch?v=31StSGyU4j4

Preferoj atė tė parin, pra Naim Tėrnavėn
    Mos repliko tė lutem sepse njėmend ėshtė e kot tė tė shkruaj ty
    te lumt per ket videon tju tregojm se kush jemi

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    po ky psikopati kur thot : "O dasht me na rjep, sikur qe i ka rjep ne srebrenic millosheviqi 260.000 qej"

e kete rast ēfar i hyn ne punė ketij qeshtja e boshnjakeve qe i quan qen!!!

kejt bota boshnjaket i konsiderojn viktima te nje gjenocidi dhe poashtu si viktima te pafajshme te nje regjimi shovenist serb, ku merr guximin ky debill me plot kuptimin e fjales ti quan keto viktima te pafajshme qen!!

!

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Kjo Vidio eshte turp,qofte mysliman apo Krishtere.

PS: Vidio eshte hequr!!
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ju lutem shiqone mundesine njehere se mos ne vend te fjales qej ka menduar ne qenje,mirepo thjeshte disa ndoshta ashtu e shqiptojne.

Faqja 26 prej 54 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •