Close
Faqja 24 prej 54 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 538
    El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Ta tregoj une pse qenka prit tri vjet rrjesht. Ose me sakte pse doli vetem tash. Sepse sivjet ai vazhdoji me ba gafa te tjera. Nuk ia mban shpirti dhimbjen qe ndjen kur festohet pavarsia e kosoves. Dhe sivjet, ka kujtu se e kane haru shqiptaret ate qe ka then ne 2007, u ngrit e shau deri me nene besimtaret e fese se tij, dhe ato te fese muslimane. Ka kohe qe shoqerihet me ca ishsigurimsa qe e mesojne me ba si i forte, me imitu enver hoxhen... dhe ky si debil e katil qe eshte fluturoj me pras... dhe e perseriti gafen qe une e quaj jo gafe por krim.
    Anton Kcira vetem atdhetar nuk eshte. Eshte nje bisnesmen i talentuar, po. Por jo atdhetar. Aq me pak nej fetar i denje. Eshte karaxhoz, dhe tmerrsisht rrugaq. Ne te gjitha meshat e tij ka fjali fyerse e poshteruese. Jo vetem kunder muslimaneve, por edhe kunder atyre katolikve qe u rrjep leket. Leket me ngrit "lapidarin"e tij.... te patriotizmit te papatur e te pabere kurre.
    Tash duruan mjaft... dhe po e bajne me hanger lapidarin e " lvadise" qe ia ngriti vetes me rrena, e po jeton te verteten e tij lakuriqe.
    ... Anton Kcira, eshte vetem nje percares i shqiptarve... dhe kjo dihet prej kohesh.
    Eshte hakmarres dhe cinik. Pa llogaritur se eshte shume injorant.
    Demi me i madh i vjen jo vetem kishes , e ceshtjes shqiptare, por me e keqja eshte se Anton Kcira , kur nuk mundet me i perca shqiptaret... duke i bindur me u hedh kunder njeri tjetrit, kthehet ne shkak i percarjes. Kjo duket qarte. Tashme asht percares, dhe shkak per percarje.
    Ma e turpshmia eshte letra e tij e hedhur ne internet sot. Eshte e paimagjinueshme paturpesia dhe fodulleku i tij. Ai e din shume mire se vidioja nuk eshte e montuar.... ai e din shume mire se keto fjale i ka fole jo vetem para kameres, por para me shume se 30 personave qe jane gjalle!!! E pa piken e turpit ne letren qe duhet te kerkoj ndjese, ka shpif se vidioja qenka e montuar . Pisllek i madh me rrej aq trashe nje prift!!!
    E ka kthy krimin e vet ne sulm ndaj te tjerve. Pa llogarit levdatat e reklamat pa kripe e te panevojshme qe i ban vetes ne letren e tij te morekujese.
    Duhet patur nej gje parasysh. Kisha dhe feja nuk jane anton kcira!!! Anton kcira asht thjesht nje satan , qe ka arrit me vesh petkat e priftit. Po kisha pastrohet prej anton kcires.... dhe shqiptaret musliman e katolik bashkejetojne ne paqe e ne harmoni sic kane bashkejetuar ne shekuj .
    Ne krye te krese feja e shqiptari asht shqiptaria!!!
    ...
    Ky rast ekstrem nuk duhet shfrytezu kunder njeres fe , apo te merret si rivansh prej fese tjeter. Ky rast, duhet marre sic asht... pa e nderliku... e sterzamdhu. Anton Kcires i duhet heq e drejta me drejtu institucione fetare. I duhet hec uniforma e priftit, e duhet te ndiqet penalisht.... si individ.
    ...
    Paqe e dashni, macia-blu
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet nė Bllog
    23
    Ato dite kur prifti ka mbajtur ate fjalim, kane qene nder ditet me te veshtira per komunitetin shqiptar ne Amerike, sidomos per shqiptaro-amerikanet e lindur ne kete vend qe akoma ruajne traditen e tyre shqiptare. Televizionet, gazetat, e radiot e amerikes bucisnin nga lajmi i arrestimit te 4 te rinjve shqiptare si terroriste qe benin plane te sulmonin bazen ushtarake te Fort Dix, ne NJ.

Reagimi i tij eshte mese i perligjur dhe ai nuk eshte reagimi i vetem i nje prifti katolik, ai eshte reagimi i gjithe shqiptareve qe jane qytetare amerikane dhe qe jetojne e punojne ne kete vend, duke respektuar ligjet dhe duke qene mirenjohes per mundesite qe ky vend u ka ofruar. Ata 4 terroriste shkaterruan imazhin e qindra mijerave qytetareve te ndershem e punetore shqiptare ne Amerike.

Po citoj fjalet e nje shqiptaro-amerikani 75-vjecar te lindur ne Amerike nga prinder shqiptare qe ne rinine e tij kish sherbyer edhe si pilot ne Air Force amerikane:

"Si mund te jene ata shqiptare si une, apo une shqiptar si ata?!"

Propogandistet islamike i marrin fjalet e priftit jashte kontekstit dhe e bejne kete me qellim qe te largojne vemendjen nga krimi i kryer, nga ata 4 terroriste shqiptare qe ishin gati te sulmonin bazen ushtarake si nje forme sherbimi ndaj Allahut te tyre.

Sulmet ndaj priftit kane vetem nje qellim: te perligjin xhihadin islamik ne syte e shqiptare qe ky te behet i pranueshem nga sa me shume shqiptare myslimane. Qe ata 4 terrroristet e 3 vjeteve me pare te pasohen nga shume te tjere.

Denonconi terrorizmin islamik dhe mos denonconi prifterinjte qe denoncojne akte dhe aktore terroriste.

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 06-03-2010 mė 03:16

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Ato dite kur prifti ka mbajtur ate fjalim, kane qene nder ditet me te veshtira per komunitetin shqiptar ne Amerike, sidomos per shqiptaro-amerikanet e lindur ne kete vend qe akoma ruajne traditen e tyre shqiptare. Televizionet, gazetat, e radiot e amerikes bucisnin nga lajmi i arrestimit te 4 te rinjve shqiptare si terroriste qe benin plane te sulmonin bazen ushtarake te Fort Dix, ne NJ.

Reagimi i tij eshte mese i perligjur dhe ai nuk eshte reagimi i vetem i nje prifti katolik, ai eshte reagimi i gjithe shqiptareve qe jane qytetare amerikane dhe qe jetojne e punojne ne kete vend, duke respektuar ligjet dhe duke qene mirenjohes per mundesite qe ky vend u ka ofruar. Ata 4 terroriste shkaterruan imazhin e qindra mijerave qytetareve te ndershem e punetore shqiptare ne Amerike.

Po citoj fjalet e nje shqiptaro-amerikani 75-vjecar te lindur ne Amerike nga prinder shqiptare qe ne rinine e tij kish sherbyer edhe si pilot ne Air Force amerikane:

"Si mund te jene ata shqiptare si une, apo une shqiptar si ata?!"

Propogandistet islamike i marrin fjalet e priftit jashte kontekstit dhe e bejne kete me qellim qe te largojne vemendjen nga krimi i kryer, nga ata 4 terroriste shqiptare qe ishin gati te sulmonin bazen ushtarake si nje forme sherbimi ndaj Allahut te tyre.

Sulmet ndaj priftit kane vetem nje qellim: te perligjin xhihadin islamik ne syte e shqiptare qe ky te behet i pranueshem nga sa me shume shqiptare myslimane. Qe ata 4 terrroristet e 3 vjeteve me pare te pasohen nga shume te tjere.

Denonconi terrorizmin islamik dhe mos denonconi prifterinjte qe denoncojne akte dhe aktore terroriste.

Albo
    A mos 1900 000 shqiptare qenken terrorist per ty?A mos viktimat e bosnejs ishin terroriste per ty.Per priftin ishin qen kurse per ty terrorist?

Kush islamik ose musliman i mori fjalet e priftit?Prifti po u drejtohet intelektualeve me fjalet mos beni blla bla si grate e keqija.pse nuk mendon se keto fjale i ka marre ndonje nga ato bla bla te ose grate e keqija?

Ky eshte shkrimi me i pavlere ne kete forum.Macja blu eshte katolike dhe po e demaskon kete prift.Cfare do qellimi dhe cfaredo ngjarje te kete bere vaki nuk e perligj aspak fjalet e ketij prifti te ndyre qe ofendon viktimat e bosnjes dhe shqiptaret e kosoves.Nese ty te vjen mire qe ky pale prift shan dhe ofendon viktimat e bosnjes qe u vrane nga te pagezuarit e kishes serbe atehere nuk kam cte them tjeter tipave si puna juaj qe u vlon urretja brenda vetes kundrejt popullit shqiptar.Te gjithe shqi[ptaret e denuan vepren e For Dix.Muslimane dhe te krishtere dhe asnje se mbrojti.Kurse je cte ben urretja ndaj bashkekombesave te tu te err syte ngaqe zemra eshte e erret.

Kur femija ben keq secili nga ne perpiqet qe ta korrigjoje edhe pse e ka femije.Kurse jane disa prinder qe u pelqen shume kur femijet e tyre bejne keq dhe jo vetem nuk i keshillojne dhe edukojne per perkundrazi i nzisin te bejne edhe me keq.I tille je ti Albo ne kete shkrim.Turp dhe per ty.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 06-03-2010 mė 03:32
    "Shoku Mjekesise"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet nė Bllog
    23
    A mos 1900 000 shqiptare qenken terrorist per ty?A mos viktimat e bosnejs ishin terroriste per ty.Per priftin ishin qen kurse per ty terrorist?
    Po, te gjithe ata shqiptare qe kryejne akte terroriste te cfaredo lloji, jane qener rrugace per mua! Dhe jo vetem ata qe kryejne akte te tilla, por edhe te gjithe ata qe i mbeshtesin ata ne menyre direkte apo indirekte. Pak rendesi ka nese jane myslimane, katolike, orthodhokse apo ateiste. Dhe prifti katolik, e ben te qarte ne letren e tij qe ky ishte mesazhi i fjales se tij, qe te gjithe ata qe bejne akte te tilla terroriste jane qener e jo njerez, e ca me pak shqiptare.

Te gjithe shqiptaret e Amerikes dhe mbare botes jane indinjuar nga lajmi i kater terroristeve te Fort Dix, dhe 2-3 te tjereve qe jane arrestuar keto vitet e fundit. Na ben me turp te gjitheve, edhe pse nuk jemi terroriste si ata. E perbashketa? Sepse edhe ata terroristet jane "shqiptare" si ne te tjeret.

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 06-03-2010 mė 03:51

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Nese terroristi a terrorizmi e ka kthy shpirtin e Priftit ne nje shpirt terrorist, i bie qe terrorizmi qe gjoja po luftojme te fitoje!!!
    Ne rastin e priftit , duhet te ishte lut per shpirtin e atyre terroristeve... feja kete mision ka, apo jo? Te pakten feja ime -katolike!
    Feja katolike, nuk ka per qellim me luftu, me ndeshku, me kryqezu, me gjyku, e me mallku...
    Feja ime, katolike, ka si mison , me dashte.... Me dashte ! Me fale! Me e fale e me e kthy persembari edhe te keqin edhe te mbrapshtin, edhe terroristin me e zbute e me e ba njeri.
    Feja ime , ka per mision , qe edhe kriminelit me koke te preme , me ia dhane uraten. Me ju Lut Zotit te madh, qe te pranoje ne driten e tij!!
    Vetem Zoti gjykon, ne fene time, katolike. Po kurre prifti... Ne bindjen time, as hoxha nuk gjykon... !
    ... Pra nje katolik i veshur, asnjehere nuk duhet me e lene te keqin e te keqen me e udheheq, sic e ka lane anton kcira te keqen , zemrimin , urrejtjen .... me i fole para mendjes e para zanit e mesimeve te krishtit. Nese te gjithe shqiptaret ne usa, do te kishin mendu si ka thene prifti... , e do te kishin vepru nen efektin e zemrimit cfare do te ishte ba???
    ...
    Sqarimi dhe letra e anton kcires, asht hapur njera prej marifeteve te tij. Me hedh hi syve!!!
    Une e urrej "vepren " e 4 muslimanve , edhe po te kishin qene katolik njesoj do ta urreja. Po kaq rende e denoj, frymen , fjalen, kontekstin , dhe mospermbajtjen e anton kcires.... Ndersa letren e tij hipokrite, dhe e shkruar nga nje dore e stervitur KOMUNISTE, e neveris ....!
    Letra e dom antonit , per mua ka kontekstin: Sa ta keloj kete vale , se tash ua baj nanat mire ma vone!!!
    ...
    Anton Kcira nuk asht Kisha ime. AS feja ime nuk asht ajo e Anton Kcires.

Prift do tė thoshte Shėrbyes

(Anton Kēires)

Ai ka vene masken e sherbyesit
    Rroben e zeze te te vuajturit ka veshur.
    Zerin e "absolutit" nga ngritur
    Deri ne ngjirrje,
    Qe une ta besoj, kur ai shtiret.
    Qe une te hesht, kur ai fyen.
    Qe une te mos e kuptoj,
    Kur ai mashtron.
    Qe une te mos ankohem
    Kur ai me dhunon emrin e prejardhjen.
    Qe une te mos i kundershtoj planet e tij
    Kunder nesh.

Ai ka vene masken e sherbyesit
    Rroben e zeze te te vuajturit
    Pendimin e gjate te te shterptit.
    Vetem e vetem qe une ta besoj
    Kur ai shtiret.
    Qe une t'i trembem kur ai kercenon.
    Qe une te ul koken kur ai shpifet.
    Qe une te mos e shoh kur ai, mekaton
    E me keq se kaq!

Kaq e trashe maska dhe kaq e tejdukshme!!!!

2.

Masken e sherbyesit ka vene
    Rroben e zeze te vuajturit ka veshur
    Pendimin e vetem te te shterptit mbart
    Dhe hypur eshte atje "lart"
    Shfryn urrejtje pa iu dridhur qerpiku
    Nxit hakmarrje pa iu skuqur fytyra
    Nen masken e trashe e te tejdukshme.
    Pa keqardhjen minimale per "titullin" qe mban
    Dhe tempullin qe ne trib'un e ka kthyer!!!

Kulti i se keqes
    Naltesohet e na verbon syte
    Pikerisht ne mes nesh
    E ne krye te kishes!
    Shihna e ruajna o Krisht!!!
    (edhe prej atij qe e therrasim, "prift")!

Prill 2007.

O ZOT, na e ruaj kishen prej "prifterinjsh" te tille!!!
    Ndihme o Zot!!!
    Falna o ZOT!

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Me mbrojt e me justifiku Anton Kciren nen pretekstin se po mbrojme fene katolike, asht naiviteti ma i madh, pervecse asht dami ma i madh qe i bahet kishes e fese se krishtere...!!!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Po, te gjithe ata shqiptare qe kryejne akte terroriste te cfaredo lloji, jane qener rrugace per mua! Dhe jo vetem ata qe kryejne akte te tilla, por edhe te gjithe ata qe i mbeshtesin ata ne menyre direkte apo indirekte. Pak rendesi ka nese jane myslimane, katolike, orthodhokse apo ateiste. Dhe prifti katolik, e ben te qarte ne letren e tij qe ky ishte mesazhi i fjales se tij, qe te gjithe ata qe bejne akte te tilla terroriste jane qener e jo njerez, e ca me pak shqiptare.

Te gjithe shqiptaret e Amerikes dhe mbare botes jane indinjuar nga lajmi i kater terroristeve te Fort Dix, dhe 2-3 te tjereve qe jane arrestuar keto vitet e fundit. Na ben me turp te gjitheve, edhe pse nuk jemi terroriste si ata. E perbashketa? Sepse edhe ata terroristet jane "shqiptare" si ne te tjeret.

Albo
    Mire albo vazhdo bej avokatin e djallit por me pare lexo postimin e Maces Blu.Eshte tamam nje postim realist dhe llogjik.Pergezime macja blu.
    "Shoku Mjekesise"

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    le te kujtojme Nene Terezen, jo nepermjet Fese qe ajo perfaqeson, ose nepermjet fese qe don me u perfaqesu me Nene Terezen.
    Nene Tereza per mua krijoj fene e kulluar te "Dashnise se njeriut per njeriun." Ajo kurre nuk u helmu me fole kunder shqiptarve si komunista e ku e di une. Kurre nuk anku as nuk mallkoj pse nuk e pranuam te qenit te saj shqiptar. Kurre nuk u vreros as kurre su lodh se dhuruari paqe e dashni.... Pra Dom Antoni pa pase nevoje me lexu biblen hic, mjaft te kish ndjek driten shpirtit te saj, te pakten perderisa ia mbathi vrap ne rome , me marre pjese ne ceremonine e 'vepres" se saj. shkoj vrap me pak pak "lavdi". Me vjedh pak lavdi, qe me e perdor si puder per lapidarin e tij, fallso....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Une para do kisha kujtu (te ju te fes Katolike ) Anton Qeten , se gjithe katolike tjere qe kanė merita .. Qė pėr fat te keq si duket as qė e njofin shumica ..!!
    Pajtoi mijėra gjaqe ne Kosove e Maqedoni ,bashkoi popullin nė kohėn kur s'guxonim as shqip tė flisnim , aj ėshtė pėr mu tamam Shqiptarė .
    Sa i pėrket kėtij prifti , edhe pos atyre fyerjeve qė bėn (ndoshta edhe pa dashje, ndoshta edhe me qellim ,nuk di ) , stili i tij ishte arogant , fjalimi i tij dobėt si krye prift , ma mer mendja qe kisha e juaj nuk e lejon ashtu , se une jam Musliman edhe nuk e di sakte a eshte ashtu ..
    Ky ėshtė Anton Qeta :

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Sigurisht se Macia Blu duhet te pergezohet, qe sipas meje ndoshta edhe meqe e njeh kete priftin Dom Kciren, mund te gjykoje me drejt.

Mirepo edhe kjo fushata lincuese internetore qe po behet ndaj tij, kryesisht nga fetaret, sec ka nje hipokrizi ne te, sec ka nje mashtrim ne te.

Faqja 24 prej 54 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •