Postuar mė parė nga
Rugova
From: luigj shkodrani <luigji_61@hotmail.com>
Te nderuar miq !
Date: Friday, 5 March, 2010, 17:50
Te nderuar miq !
Kam ndjekur me tepėr vemėndje zhvillimet e fundit dhe mesazhet dhe atikujt ,qe kanė ardhur ndaj ,Dom Anton Kcirės dhe jam befaquar,por dhe jam tronditur shpirterisht, nga thėnie tė tilla me gojėn e njė kleriku,qė duhet tė luftojė pėr paqe dhe pėr bashkim dhe jo pėr pėrcarje, nė mes tė popullit e tė feve tona.
Nuk arrij tė kuptoj e tė imagjinoj , se si ka arritur tė vjell kaq vrer ,kundėr vetvetes,sepse ne tė gjithė jemi vėllezer pa dallim feje dhe ideje.
Unė mendoj qė duhet te ndalemi,biles mė shumė se nė raste te tjera,sepse tė ofendosh gjakun e popullit tim,tė ofendosh ato bij e bija qė ranė pėr atė tokė,qė brezat tė gėzojnė e tė jetojnė tė lirė e "Ti " ti quash "qen",kush ta jep ju kėtė tė drejt ,ju a keni dalė nga ky popull ,apo pjellė e kuj jeni.
Edhe njė skizofren nuk mund ta thotė njė gjė tė tillė. As dhe njė serb,apo i njė kombėsie tjetėr,sepse ata janė njerėz.
"Ti" duke folur ashtu ,nė atė mėnyr skandaloze,ke shkelė mbi gjakun e popullit tim,mbi gjakun e fisit tim,qė njė jetė kam luftuar me shkaun dhe sot e kėsaj dite janė tė gjalla historitė nė familjen time,ku tė parėt e mijė ,kanė dhene jeten,pėr tė mbrojtur ,tokėn arbėnore,pėr tė mbrojtur familjen nga shkijet e nuk mund ta falė kurrė kėtė thėnie.
Por jo pa pėrgjegjėsi ėshtė edhe ai komunitet katolik i famullisė,ku ėshtė ky prift,qė nuk reagon,ndaj tij dhe tė na sjellė opinionet e veta nė lidhje me kėtė skandal tė rėndė dhe tė pafalshėm,nga Dom Anton Kcira.
E di mirė se kemi edhe nė listat tona qė nė komunikojmė cdo ditė,qė janė tė rregjistruar dhe i lexojnė kėto mesazhe ,qe vine dhe heshtin.
Nuk ėshtė kohė pėr tė heshtur,por ėshtė koha,pėr tė treguar ,
SE NE JEMI SHQIPTAR DHE JEMI TĖ BASHKUAR.
Nuk mund tė lihen gjėrat tė kalojnė nė heshtje.
GABIMI ŹSHTŹ GABIM,FAJI ŹSHTŹ FAJ. Ai qė e ka bėrė duhet tė pergjigjet para popullit tė tij..
Ndaj u bėj thirrje nėpermjet kėtij mesazhi,komuntetit katolik shqiptar nė famullinė ,ku ėshtė Dom Anton Kcira,tė na sillni sqarime tė hollsishme pėr kėtė skandal.
Nėse keni patur pambuk nė veshė kur ka folur,Dom Anton Kcira,jua dėrgojmė inxizimin,qė tashmė ka pushtuar internetin.
Nė asnjė njė mėnyrė njė predikues i fesė,nuk mund tė bėjė diktatorin,sikur nė atė incizim,ku u thotė pjesemarrėsve, nėse doni rrini ,nėse jo dilni jashtė. Tė ofendosh dhe te bėsh diktatorin,atė vetėm Enver Hoxha e ka bėrė e ai shkoi e nuk ėshtė mė.
Ndaj ,do ju kisha lutur qė ta merrni seriozisht kėtė mesazhin tim,sepse ky skandal ėshtė njė plagė e thellė pėr tė gjithė ne shqiptarėt.ndaj duhet ndalur dhe marrė qėndrin ndaj kėtij rasti me precident tė vecantė.
Mbetėm me shprese ,se nė ditėt nė vazhdim,ky mesazh do tė percillet dhe pse jo dhe nė dorėn e Dom Anton Kcirės dhe ti kėrkojė tė falur popullit shqiptar,pėr fjalėt e tija ofenduese,
NDAJ MEJE,NDAJ TEJE,NDAJ TE GJITHVE NE.
Me respekt
Luigj Shkodrani
Krijoni Kontakt