EMANUEL Zoti ėshtė me ne
http://illyria.proboards.com/index.c...t&thread=29516
kjo eshte videoja ne kete faqe
EMANUEL Zoti ėshtė me ne
ky phedo prifti shqipfoles ka ofenduar dy milion kosovaret duke i krahasuar me qen te ngordhur apo si njerez me bisht !
tani lind pyetja;ne cilen kadegori njerzish hyjne disa nga antaret Kosovar te ketij forumi, te cilet paturpesisht mbeshtesin deklaratat e phedo priftit duke e marre ne mbrojtje ate poliaco!!?
une jetoj ne michigan dhe kjo nuk eshte montim eshte mese e vertete , e njoh kete njeri te qelbur qe e quan veten shqiptar dhe prift . ky eshte nje nga njerzit me te urryer nga shqiptaret e michiganit . jane shume pak njerez qe e duan dhe qe kane interesa perfitime me ane te postit qe ka . shuma te medha parashe ka marre ky tip .
mos ju bej cudi fare ky gjithmone keshtu flet . ky nuk perfaqeson besim dhe kishen perkundrazi ky merret me politike dhe ofendon dhe shane shqiptaret .
une cuditem si nuk doli nje shqiptar ta padisi kete lloj njeriu .
po citoj kur ai filloi fjalimin dhe tha me ironi : shume pasket ardhur bravo ju qofte
po si mund ti shkojne njerzit ketij njeriu kur ky i ofendon jo vetem shqiptaret e michiganit por gjithe shqiptaret ku jane .
ky eshte nje cope plehre dhe qe duhen marre masat te hiqet nga ai post se po i degjeneron shqiptaret .
ps: moderatoret kujdes me temen mos e mbyllni si heren e pare , heren e pare e pashe doja te shkruaja por ishte me dryn .
dhe nuk pajtohem me hapesin e temes qe do duel nxitje e urretje fetare .
ky njeri nuk perfaqeson kishen .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga King_Arthur : 05-03-2010 mė 17:42
Matrix ose kush ia ndrroj titullin temes , mos e teproni por kthejani titullin temes , sepse deri me tani prifti pervec qe tha se eshte montim asnje deshmi tjeter ska dhen .
Shqiperi eshte edhe Cameria
Po montazh eshte keh harru nime ,ncncnncnc a i poshter qenke ti niher na fyne tani thu montazh,ec more fundrrine,shka,grek,italjan,bullgare,kanibal,kamik az,fashist,tradhetar.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
O Moderatore Une E Njoh Nga Afer Kete Plehre Nuk Eshte Montim Kam Qene Prezent Ne Fjalimet E Tij
Juuu Nuk Pranoni As Fakte Doni Fakte Ja Ku Me Keni Pse Nuk E Pranoni Nuk Eshte Montim
kjo video eshte shume origjinale apo ju demtohet kisha juve qe mbani njerez plehra si ky .
Keto video jane vene thjesht per qellime percarje fetare. Po te shikosh videot e katij 1nuha, shikohet qarte se ku i dhemb ketij, per mos thene komentet qe pasojne........
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Po qe se i behet nje analize fjaleve te Priftit shqipetare, nenkuptojme nje diagnoze te dhimshme shpirterore te Priftit.
Krijoni Kontakt