Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Une te sygjeroj te provosh PhotoRec http://download.cnet.com/TestDisk-an...-10511775.html
    E kam testuar vete dhe kam pas sukses me i kthy fotot e fshire.
    Nuk ka GUI, nese ke problem me perdore, trego do te ndihmoje.
    Vinnie Paz & Ill Bill-Children of God goo.gl/5IP20

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Nuk futem dote ne safe mode

Kam nje problem me pc, pasi eshte fikur disa here gjate punes, kerkova te futesha ne safe mode por kun me lejone te futem, tregon se eshte infektuar, pra tregon nje ekran blu.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,817
    Provo te futesh ne safe mode duke shkuar sipas figures,1,2 dhe ne fund vazhdon sipas figures 3.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Lol tani kun po ndizet me dhe as format nuk po i beje dote.

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    hahahahahaha beneseven na kenaqe. Ne safe mode futesh me butonin qe lejon pc, ai mund te jete f1. f4, f8. f9, f10, f11 varet nga lloji i pc. Ti na trego karakteristikat e pc. Ka edhe dicka, qe zakonisht shume pc lejojn hyrjen ne safe mode jo nga tastiera me port usb por nga porta ps2
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    hahahahahaha beneseven na kenaqe. Ne safe mode futesh me butonin qe lejon pc, ai mund te jete f1. f4, f8. f9, f10, f11 varet nga lloji i pc. Ti na trego karakteristikat e pc. Ka edhe dicka, qe zakonisht shume pc lejojn hyrjen ne safe mode jo nga tastiera me port usb por nga porta ps2
    Edhe thua se riparon kompjutera!

Hyja ne safe mode behet si me ane te windows edhe me ane te tastjeres. Butoni i vetem standart i Windows caktuar nga vete Microsoft eshte F8 edhe kete se lot as topi. Rendesi ka qe ti dergohet POST sinjali F8 se e dergon me USB se e dergon me PS2 se e dergon me DigiBord kjo pak rendesi ka mjafton qe pasija e input te lejoje komunikimin POST Boot. Menyra e caktuar ne msconfig eshte menyre e perdorur shpesh nga antivirus edhe nga tablet pc qe jane pc pa tastjere ose per techsupport ku eshte me kollaj ti thuash nje klienti si te hape boot.ini ose msconfig sesa ti thuash shtyp F8 sa mbaron POST kjo ka te beje me editimin e boot.ini me opsjonet /fastdetect/safebooti e vetmja gje ekeqe e ksaj eshte se pasi te mbarosh pune ne safemode duhet te hysh prap ne boot.ini edhe te heqesh /safeboot

Ardi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 03-11-2011 mė 01:20
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Edhe thua se riparon kompjutera!

Hyja ne safe mode behet si me ane te windows edhe me ane te tastjeres. Butoni i vetem standart i Windows caktuar nga vete Microsoft eshte F8 edhe kete se lot as topi. Rendesi ka qe ti dergohet POST sinjali F8 se e dergon me USB se e dergon me PS2 se e dergon me DigiBord kjo pak rendesi ka mjafton qe pasija e input te lejoje komunikimin POST Boot. Menyra e caktuar ne msconfig eshte menyre e perdorur shpesh nga antivirus edhe nga tablet pc qe jane pc pa tastjere ose per techsupport ku eshte me kollaj ti thuash nje klienti si te hape boot.ini ose msconfig sesa ti thuash shtyp F8 sa mbaron POST kjo ka te beje me editimin e boot.ini me opsjonet /fastdetect/safebooti e vetmja gje ekeqe e ksaj eshte se pasi te mbarosh pune ne safemode duhet te hysh prap ne boot.ini edhe te heqesh /safeboot

Ardi
    Kete se kam thene asnjehere qe riparoj pc. Me ngatarron shoku. nuk di as ta perdor mire pc jo me ta rregulloj.
    Mos insisto tek gjepurat, une ne safe mode hy me f9 ja qe e luan edhe bamir topi kete
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-11-2007
    Postime
    17

kerkoj patch

kam nje problem pom vyn ni patch per sony vegas pro 8.0 a mun dikush me ma gjet!!

i/e regjistruar Maska e Blerim R
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    139

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Perse kerkoni ilegale kur mund te gjeni shume gjera te mire ne menyre te ligjshme.
    Shikoni cdo dite ne FullFreeSoftware.Net dhe gjeni programe te ligjeshme falas. Sot kishte nje program per perpunimine videve shkarkojeni dhe instalojeni deri neser ne mengjes se pastaj skadone oferta SHKARKO KETU

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •