nje pyetje banale kam, e cila ndoshta rrjedh nga mosinformimi im.
pse fjala "apokalips" ne shumicen e rasteve perdoret per te cilesuar fundin e botes?
kjo fjale do te thote: shfaqja e se fshehures...
kalypso - e fshehur, ajo qe fshehe.
nje pyetje banale kam, e cila ndoshta rrjedh nga mosinformimi im.
pse fjala "apokalips" ne shumicen e rasteve perdoret per te cilesuar fundin e botes?
kjo fjale do te thote: shfaqja e se fshehures...
kalypso - e fshehur, ajo qe fshehe.
Vasudhaiva Kutumbakam
Une keto fenomenet te quajtura profeci ne ditet tona them se kane lidhje direkte me nje elite te fuqishme qe i di shume mire te fshehtat dhe mangesite e krishterimit dhe po i shfrytezon per te manipuluar te verteten e Nje Zoti (qe te pretendojne qe jane vete ata),qellimi eshte i thjeshte krijojme disa fenomene,frikesojme besimtaret dhe shpetimi eshte vetem tek ne te "fuqishmit" dhe forcave jashtetokesore.
P.s Sa qesharak beheni kur thoni ka materiale plot ne youtube po nuk perbejne diskutim,na sillni ju ndonje material nga vete arkivat e ndonje shteti me vule e me numer protokolli qe te behet gjithshca serioze.
Dija kerkohet,nuk dhurohet.
Sigurisht qe eshte roberi.Postuar mė parė nga Volsiv
Por roberia nuk filloi sot. Qe kur Adami ra, u roberua. Teknologjia moderne vetem po e intesifikon kete roberi!
Vetem Krishti te cliron nga roberia Volsiv. S'ke zgjidhje tjeter!![]()
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Kushdo qe ka lexuar simbolin e humbur ka filluar te behet ekspert etimologjie. Hahahaahha....
NOS ose NWO, per mendimin tim personal, nuk eshte dicka qe "pritet te vije". Ka ardhur!
Po e jetojme. E gezofshiM.
Kane qene gjithnje!![]()
qesh me veten me poshte:P.s Sa qesharak beheni kur thoni ka materiale plot ne youtube po nuk perbejne diskutim,na sillni ju ndonje material nga vete arkivat e ndonje shteti me vule e me numer protokolli qe te behet gjithshca serioze.
ti po qe ke kuptuar gjithēka,
masonet e shkrete paskan shekuj qe po perpiqen te hedhin balte mbi "te verteten e nje zoti".
![]()
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Varet c'fare perceptimi ke ti per Zot-in e vertete dhe ata.Keshtu qe s'ka dicka per tu perqeshur.
Myslymaneve u intereson ta cungojne Krishterimin. Po jo ta hedhin poshte. LoL
Ne momentin qe preket ekzistenca e vete Krishtit kercejne perpjete se edhe vete feja e tyre e pranon si profet.
![]()
I cunguar u be me qellim,por jo nga myslymanet.
Kjo se ben te pavertete plotesisht si besim,por dhe te arrish te gjesh te verteten ne doktrinen e tyre eshte si te gjesh gjilperen ne kashte.
Kush eshte e verteta e doktrines se tyre?
Shkurt! Nje permbledhje te idese kryesore. Nqs e ben dot kuptohet.
Krijoni Kontakt