Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Aman Gerd se pashe nje skene ku ai personazhi zezak me ate afro-n qesharake thote dicka te ngjashme me "Kini besim te une" dhe i bie gjoksit me grusht e fillon e mbytet e kollitet...dhe personazhet rreth tij fillojne qeshin me perzemersi... Ne ate moment vura tyten te koka edhe e shkrepa po shyqyr qe s'e kisha gishtin e karikuar.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Kam shkarkuar FF VII dhe ne keto momente po shkarkoj edhe VIII.
    Problemi eshte se kam gjet kohen e gabuar per tiu fut lojrave
    Ngaqe jam ca i zene me pune dhe nuk gjej shume kohe per te hapur dhe per tu futur ne kompjuter.
    Madje as per te rregulluar kompjuterin tim skam patur kohe.

Kam si plan te marr nje PS2, 6000 leke ma ofroi dikush qe njoh dhe mendoj tia marr, nderkohe qe jam ne kerkim te FF qe jane available per PS2
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Citim Postuar mė parė nga Harakiri Lexo Postimin
    Aman Gerd se pashe nje skene ku ai personazhi zezak me ate afro-n qesharake thote dicka te ngjashme me "Kini besim te une" dhe i bie gjoksit me grusht e fillon e mbytet e kollitet...dhe personazhet rreth tij fillojne qeshin me perzemersi... Ne ate moment vura tyten te koka edhe e shkrepa po shyqyr qe s'e kisha gishtin e karikuar.
    E di Bjorn po ca ti besh, fatkqesisht nuk mund te kryejme nje akt terrorist qe ta heqin melodramen nga kto RPG ose te pakten Square Enix te punesoje dike nga BioWare per ti pergatitur ato dreq dialogjesh. Luftrat se ishin goxha interesante, sa me shume te luaje aq me te veshtira beheshin dhe me ne fund nje Final Fantasy ku mund te thuash qe ka te bej dhe "skills" dhe shpejtesia e mendimit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •