Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 140
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ku mos me ia shilu Allahut poshte e perpjete kur ka keso kurva besimtare. Po ti e di se nuk mund te kryejme pune ne web. Lypma adresen ose ama tonen, se keshtu mbesim tuj leh kot.
    kur dhe ku dush o pederrrr veq mundesh me ma marr ne goj edhe ato duhet me la gojen tone se sta la ne goj te flliqt qe se ki la me muj

qoma adresen dhe folmi na dy dhe vi ti iqi atje ne gjermani edhe qent perveq ropve

shkurdheu me gjirafa zagar

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Ja se qka shkruajne te krishteret per veten e tyre:
    Nuk jemi duke diskutuar kete ceshtje. Kemi temat akoma te hapura, suret dhe pyetjen. S'ka arsye per zgjerim te temes. Publiko cfare te duash, une s'merrem me to, sepse jane oscilime, anashkalime, turbullime te bisedes.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    kur dhe ku dush o pederrrr veq mundesh me ma marr ne goj edhe ato duhet me la gojen tone se sta la ne goj te flliqt qe se ki la me muj

qoma adresen dhe folmi na dy dhe vi ti iqi atje ne gjermani edhe qent perveq ropve

shkurdheu me gjirafa zagar
    Mos harro:

I shkoj nona njonit nese nuk vjen.

Nuk e di cka me bo tjeter per ty. Vec fol.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Jemi duke folur per suret e Kuranit, jo per mendimin e te krishtereve per Krishterimin. Ke pyetje konkrete. Merru me keto gjera nje here pastaj kalojme tek tjerat. T'i ofroj edhe une disa miliarda gigabyte shkrime te krishtereve kunder Krishterimit. Por jo te anashkalosh temen qe tani. Rri tek suret. Tek pyetja qe te bera. Mos oscilo ne teme kot.[/
    O chino,nese i shiqon temat e mija asnjera nuk jane tema fetare.Nderhyra ketu sepse nuk mund ti duroja postimet e juaja duke u munduar ta korigjoni kuranin ti me disa mendimtare si ti.
    Une shkruaj vetem kur eshte ne pyetje e verteta.
    E e verteta eshte kjo.Duke u munduar kisha ti mbuloje keto skandale qe ti solla me larte,dhe duke u frikesuar se mos njerezit nderrojne fene ,atehere paguan gazeten dhe karikaturistat qe ta zbehin figuren e profetit.Kete e bejne me qellim ne bashkepunim me shtetin.Edhe kjo hudhja e fundit e Kuranit derrave nuk eshte e paqellimshme sepse me kete ata deri diku mund ti mbulojne krimet e veta te bera ndaj femijeve dhe deri diku mundohen t`i balansojne gjerat.Nuk mund te mbrohet asgje duke i mbuluar krimet dhe dhunimet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Mos harro:

I shkoj nona njonit nese nuk vjen.

Nuk e di cka me bo tjeter per ty. Vec fol.

Ardian Shabani
    Zur Waldkampfbahn 1
    42327 Wuppertal, Gjermani

Tel: 01799772348

Sa per joshje po ta jap edhe kete:
    Ja qifsh Allahut nonen n goje, nese nuk lajmerohesh.
    po t'qift qeni nonen une nuk vi atje por ta qoj qenin

ik shkurdheje mamin tone

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pse hidherohesh kur te therassin te tjeret debil?!! Me vepren tende qe ke treguar ne kete forum, me plot kuptimine fjales te them qe meriton ate titull.
    Nuk e di a hidherohem, apo vetem tregoj aftesite e mia: Se si di te emertoj Allahun e flas per te. Kembim mendimesh.

Une kam harruar kur ti ne kete forum ke shkruajtur te pakten njehere ne menyre reale?!!!
    Me trego nje postimin qe eshte shkruar nga ti qe te jete postim real, nje postim te vetem, nese je ai burre.
    20 postimet e fundit ishin reale. Te gjitha. Per shembull ato me suret qe citova. Te ka genjyer Allahu. Shkrim "real" nuk eshte vetem ai qe lavdon Allahun.

Ti sikur me qene vellau i mess 4 ever , tan kohen vetem reni, dhe pastaj ofendoheni kur dikush ju quan debila.
    S'mund ta kuptosh ti kur ofendohem une, sepse nuk e kam nderin dhe dinjitetin e thurur nga Kurani. Ti e kupton vetem kur ofendohet arabi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    akti eshte i denueshem,
    po une vetem nje kerkese kisha per moderatoret,
    rregullojeni te pakten titullin se po masakrohet gjuha shqipe.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    po t'qift qeni nonen une nuk vi atje por ta qoj qenin

ik shkurdheje mamin tone
    He mor fare gabeli. Kur bona une mi lshu rruge kopileve turq si puna jote, e kepus atesendin edhe ia fus Allahut ne goje. :-D

Dil per kafe ndonje dite..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    He mor fare gabeli. Kur bona une mi lshu rruge kopileve turq si puna jote, e kepus atesendin edhe ia fus Allahut ne goje. :-D

Dil per kafe ndonje dite..
    shko bre perdhunoje vetin o gjytyrim.... ik shko iqe nonen tone dhe mos e le me ta iq tjert se atje ne gjermani ka plot zezak qe ....

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Dhe cfar jane duke arritur danezet ose europiante me keto akte ah?!! Suksess?!!
    Nuk kisha thene ashtu.
    Per mendimin tim , ky akt nuk eshte suprize aspak. duke pasur parasysh se sa njerez ne bote kane inat fene islame , sinqerisht nje gje te tille , nje veprim te tille te degjeneruar edhe e prisja.
    Inati ndaj fese islame lindi mbas 9/11, te pakten ketu ku jam une edhe ti mesa duket. Ishe banor ne US perpara 9/11? Ne ate kohe s'pyste njeri shume nqs ishe mysliman, nuk te shihnin me sy tjeter.

Por sidoqofte, ate qe dua te them eshte se ne muslimanet nuk duhet tu japim shum e shum rendesi veprave te shemtuara te tyre, sepse sa me shum rendesi ju japim veprave te shemtuara te tyre, ata aq me shum kane per te na provokuar.
    Menyra me e mire per tu mborjtur nga keto provokime eshte , injorimi total i tyre.
    Ne besojm ne Zot, dhe besojme qe secili do te pergjigjet per veprat e tija, duke perfshi ketu edhe keto IDIOTE qe kane be kete veper te shemtuar.
    Ne fakt kete te keqe ka feja, sepse e prek ne dinjitet njeriun. Sikur po te shajne ty si njeri.

Detyra e jone si musliman eshte qe tu largohemi veprave te shemtuara, e jo nga inata ose nga mlefi qe kemi ne shpirt te reagojme edhe ne me vepra te shemtuara.
    Arma me e mire e muslimanit kunder ketyre veprimeve eshte kultura e muslimanit, sjellja e muslimant , respekti qe tregon muslimani ndaj ndaj nenes e babes, ndaj pleqve , plakave, grave e femijeve, ndaj familjareve etj etj.
    Duke hequr fene, meqense nuk e percaktoj ate ne identitetin tim, jam dakort me te gjitha qe ke thene.

Dhe u garantoj me koke se tipat qe kane be kete akt ata nuk kane pasur dhe as qe kane respekt per prindet e tyre, e ku mbeti qe keta majmune te respektojne fene tone!!!
    Ke folur me emocione, sikurse te digjnin flamurin Shqiptar prsh edhe une me keto emocione do reagoja.

Nuk ka nevoje qe te alarmohemi.
    Ata lete bejne vepra te shemtuara, ndersa ne duhet te bejme vepra te mira.

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •